Wiek: 15 Dołączyła: 09 Maj 2008 Posty: 693 Skąd: z Parówersa
Wysłany: 2008-05-27, 19:44
Windykatorka napisał/a
Nie rozumiem, a co w tym złego? Nie musi być im przykro po odejściu każdej osoby z 16.
właśnie. to jest rywalizacja i Kaśka doszła do takiego etapu gdzie nie ma miejsca na sentymenty. Każdy złapał kontakt z innymi osobami i nie muszą ciągle płakać. a łzy nie wydawały mi się udawane.
właśnie.
nie trzeba tez wylewać pustych łez na pokaz.
jak chcecie jechać po tych których nie lubicie,to proszę bardzo.
Przecież nikt wam tego nie zabrania.
_________________ no, you don't even like boys.
you can reach the sky tomorrow.
Mam nadzieję, że Kasia Kubalska wygra ten program.
Mnie jej osobowość wcale nie przeszkadza, nawet się podoba, lubię takie mocne charaktery . Nie zauważyłam żeby cokolwiek udawała. No i oczywiście jej taniec urzeka, imo jest najlepsza z tej 4. Kryspin też jest niezłym tancerzem ale z kolei jego skryta osobowość mi mniej odpowiada niż pazurki Kaśki
Dla mnie zbyt przesadzony jest ten artykuł. Nie chcę się kłócić, nie mam zamiaru tutaj włączać się w te 'pogaduszki'. Ale naprawdę Judyta, nie można by było zrobić tak, że ten uczestnik w tym tygodniu, następny w następnym? O niektórych nic nie napisałaś, do Kasi się przyczepiłaś kolejny raz. A nie sądzę, że fałszywość da sie poznać przez ekran telewizora, no chyba, że znasz ją na żywo! To ok, zwracam honor, chociaż nie sądzę, że tak jest. Poprzedniczki, które są na NIE dla tego artykułu, mają sporo racji. Wzięłaś dużo na siebie, krytycznie miałaś oceniać. Ale nie tylko jedną osobę, prawda?
_________________ cała jestem bałaganem, bitwą, wojennym stanem. hi supergirl.
hmm... tyle że nie jesteś redaktorem tego działu A jeżeli chcesz sobie pojechać po osobach których nie lubisz, możesz napisać w dziale o danej osobie
no coż, widzę że sie nie rozumiemy w takim razie życzę powodzenia w wymyślaniu kolejnych wydumanych postów na temat Kaśki Kubalskiej. Bo wreszcie, dzięki pomocy Szanownych Redaktorek dotarło do mnie, że nie mam nawet co liczyć na takie tematy dotyczące innych uczestników...
Wiem już gdzie moje miejsce. Dziękuje za udzielenie mi pomocy w jego odnalezieniu.
Niemniej jednak mam ogromną nadzieję że ta fałszywa, perfidna, chamska aktoreczka wygra ten program, dzięki czemu dostarczy Redaktorom jeszcze więcej materiałów do analizy jej absolutnie ohydnego charakteru.
_________________ ycd 1: Natalia, Maria
ycd 2: Kasia & Kryspin
ycd 3: Wiola, Tomek, Iza, Marcin
sloth, ekhm, nie wiem czemu jad do wszystkich redaktorek .. Nie nasza wina, że Judyta uczepiła się tylko Kasi.
Przepraszam jeżeli kogoś uraziła, bo naprawdę nie miałam takiego zamiaru.
Jeżeli chodzi o Judytę to doskonale rozumiem, że takie ma zadanie, wiec krytykuje. Nie podoba mi sie tylko, że wybrała sobie 1 kozła ofiarnego.
Ale na szczęście bLoNdI.15 wyprostowała moje naiwne poglądy, wiec teraz wiem już czego mogę sie spodziewać.
Jeżeli chodzi o inne Redaktorki to jeszcze raz przepraszam jeżeli kogoś uraziłam.
_________________ ycd 1: Natalia, Maria
ycd 2: Kasia & Kryspin
ycd 3: Wiola, Tomek, Iza, Marcin
sloth, nie rozumiem o co ci tak właściwie chodzi... po pierwsze jakie znalezienie miejsca ?? i jakie wymyślanie wydumanych postów na temat Kaśki Kubalskiej ?? czy z moich postów wynika że ma coś do Kaski ?? nie... czasem po prostu nie podoba mi sie jej zachowanie ale uważam że jest świetną tancerką. A jeśli chodzi o to że nie jesteś redaktorem tego działu, doprawdy to nie moja winna, a jeżeli chcesz redaktorem zostać napisz do administracji... ja tu nikomu miejsca nie pokazuje i doprawdy nie rozumiem o co ci chodzi. tyle na ten temat, jeżeli cię w jakikolwiek sposób uraziłam przepraszam, nie miałam tego na celu. wiecej sie w tej sprawie wypowiadać nie będę bo uważam temat za zamknięty.
co do Kaski, tak jak mówię, nie jej zachowanie ostatnio irytuje, ale tańczy z pewnością świetnie, o ile dobrze kojarzę jak na razie odnalazła sie w każdej technice
_________________ ... bo nie ma większej miłości od tej
gdy ktoś życie oddaje bym ja mógł żyć...
W sumie to zgadzam się z Martadelo (oprócz PS - a niech sobie judyta pisze co chce, chodzi tylko o pewne granice).
Obejrzałam przed chwilą jeszcze raz końcówkę programu i patrząc na Kasię ciągle widzę to samo co w środę - żadnych dziwnych uśmiechów i innych przejawów fałszywości nie zidentyfikowałam.
Ja też nie zanotowałam dziwnych uśmieszków, ani niczego w tym rodzaju.
Pisałam w emocjach troszkę, bo bardzo, bardzo nie lubię jak ktoś ocenia bez żadnych podstaw na niekorzyść danej osoby - stąd ten Ps. Nie twierdzę, że Judyta nie ma pisać tego co chce. Ba.. Ja nawet twierdzę, że dopóki pisze o rzeczach, które da się zobaczyć i stwierdzić gołym okiem - np. taniec, to jak najbardziej może sobie krytykować i w tym dziale jest to nawet wskazane. W końcu po to jest ten dział, żeby Judyta krytykowała, a my pod wpływem tych jakże kontrowersyjnych opinii dyskutowali. Żeby każdy bronił swoich racji i nawiązała się ciekawa wymiana zadań. Tylko... tu właśnie chodzi o pewne granice przyzwoitości, które moim zdaniem zostały w tym "artykule" przekroczone. Gdyby chociaż zanazło się tu jedno słowo konstruktywnej krytyki..., ale nie... To było tylko szukanie dziury w całym. A poza tym pamiętajmy, że YCD to jednak program o tańcu.
Zaproponowałam Judycie inny temat tylko jeśli nie umie nie przekraczać tej granicy. Mam nadzieję, że następny "artykuł" będzie już na poziomie, bo wierzę, że Judyta uzna, że trochę przesadziła i wtedy będę mogła znowu przeczytać Go z czystym sumieniem.
Trafilam w to miejsce ze strony you can dance gdyz tam ktos podal adres tej strony zeby poczytac sobie swiezy wpis o Kasi. Wiedziona ciekawoscia znalazlam strone i ........ widze , ze tutaj to samo co tam - pomowienia, bezsensowna ocena osoby ktorej sie nie zna. Postanowilam sie podpisac swoim imieniem i nazwiskiem bo anonimowosc w internecie pozwala na takie wlasnie zachowania.
I teraz do sedna sprawy.
"Droga" Judyto to sa POMOWIENIA. Mam nagrany ten odcinek i opisywany przez ciebie fragment obejrzalam specjalnie 3 razy. Przykro mi ale to twoja chora wyobraznia. Nie ma tam ani razu dziwnego ani niedziwnego usmiechu w czasie oglaszania werdyktu. Jesli ktos ma nagrane niech sobie jeszcze raz obejrzy. NIE MA tam takiej sytuacji, ktora opisuje Judyta.
Opinia oparta na wymyslonej interpretacji a tym bardziej na klamstwie jest ZENUJACA !
Chyba tylko parę osób z forum rozumie przesłanie tego działu. On ma być kontrowersyjny, ma być subiektywny, ma być po części jak pudel, ma jeździć po tancerzach. Po za tym gdyby ten artykuł był zły to administratorzy by go dawno wyrzucili. Minęły 2 dni i...nic.
_________________ TARJA TURUNEN
Chwila kiedy po raz pierwszy ją usłyszałem była najpiękniejszą w moim życiu...
Chyba tylko parę osób z forum rozumie przesłanie tego działu. On ma być kontrowersyjny, ma być subiektywny, ma być po części jak pudel, ma jeździć po tancerzach. Po za tym gdyby ten artykuł był zły to administratorzy by go dawno wyrzucili. Minęły 2 dni i...nic.
A forum służy od tego aby dyskutować, a komentarze pod artykułami (w tym dziale również) aby komentować owe artykuły (również się z nimi nie zgadzać). Z tego chyba wynika, że wszystko jest ok
Chociaż to zdanie:
Cytat
ma być po części jak pudel
mnie trochę zmroziło
_________________ 'Bite the hand that feeds, tap the vein that bleeds, down on my bended knees...'
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum