ja po raz kolejny sie wypowiem na tan sam temat: nie zgadzam sie z waszymi wypowiedziami bo: czy to kasi wina ze akurat ja pokazali w takiej sytuacji. każdy przezywa chwile słabości, tylko ze niektórzy sie wtedy załamują a nie którzy wola sobie pokrzyczeć. takie jest moje zdanie.
_________________ Dance is your pulse, your heatrbeat, your breathing.
It's the rythm of your life.
It's the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness and envy.
ja po raz kolejny sie wypowiem na tan sam temat: nie zgadzam sie z waszymi wypowiedziami bo: czy to kasi wina ze akurat ja pokazali w takiej sytuacji. każdy przezywa chwile słabości, tylko ze niektórzy sie wtedy załamują a nie którzy wola sobie pokrzyczeć. takie jest moje zdanie.
pewnie. ja tutaj nie podważam twojej opinii,ale dziwne,ze tylko tą jej 'chwilę słabości' pokazali na antenie.
[ Dodano: 2008-06-02, 22:06 ]
coś mi nie wyszło z cytatem. ; /
_________________ no, you don't even like boys.
you can reach the sky tomorrow.
... to zrozumiałe że cieszy sie ze została,a jednocześnie żal jej innych. ....
.
Bardzo dobrze powiedziane,jesli to prawda,ze sie cieszyla,choc powiem szczerze,ze ja osobiscie nie zauwazylem zadnego usmiechu na twarzy Kasi.Ten tekst to kolejna bzdurka Judyty.I jeszcze jedno.Gdyby rzeczywiscie byla falszywa-to czy zaprzyjaznilaby sie z Gregiem,Patrykiem,Filipem,Natalia,Lukaszem...??
Pomysl o tym Judyto. Pozdrawiam.
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum