zwykły człowiek, który ma prawo czasem popełnić błąd
jak najbardziej,ale POZA tym programem. Tu nie może bać się wyzwań,nowych technik,nie mogą zdarzać mu się takie wtopy, co zawsze powtarza Agustin. Zwykłemu tancerzowi można wiele wybaczyć tanecznych wpadek,tancerzowi,który walczy o tytuł najwszechstronniejszego i o stypendium-już nie.
ja wierze ze do finalu dojdzie, do tego czasu bedzie mial szanse pokazac na co go stac.
Judyta nie utozsamiam sie z tym co napisalas, wiec nie pisz tego co masz do powiedzenia w liczbie mnogiej.
i nie piszcie ze sie zaszufladkowal! jest swietny nie tylko w jazzie ale i w hip hopie.
nie wiem jak mozna go porownywac do Zanety... jest o wiele bardziej dojrzalym tancerzem i czlowiekiem! jesli cos gada to madrze (nawet jesli jest to pyskowanie Pirogowi), a nie gada o sukcesie nie wywrocenia sie w szpilkach na srodku sceny i "ogladaczach"...
nie jest tez pomylka. raz podwinela mu sie noga, to nie oznacza ze trafil tutaj przez przypadek.
ja chce go widziec w tym programie i dalej bede na niego glosowac.
zrozumcie ze moze niektorym podoba sie jego (nazwane przez Piroga) odlatywanie do nieba...
_________________ Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały Wszechświat działa potajemnie, by udało Ci się to osiągnąć.
Heh. Szczerze? Nie mam zamiaru się z nikim kłócić. Powiem tylko że niezgadzam się z tymi wszystkimi opiniami. A na pewno z wiekszością z nich. Po pierwsze nie jest wszechstronnym tancerzem tak? Proponuje obejrzeć jego casting i drugi jego etpa, czyli hip-hop. Nie powiecie mi chyba, że źle zatańczył? Po drugie. Już daawno mówił że walc to jest coś czego za nic nie chciałby tańczyć. Musiał zatańczyć, nie wyszło mu, ok. Może i powinno wyjść ale nie wyszło, nikt idealny nie jest. O Żanecie nie będę mówić bo z tymi szpilkami faktycznie pojechała po całości i w ogóle nie rozumiem po co tu o niej wspominać skoro ocenia sie podobno indywidualności a nie pary. A o panu Pigóru owszem, bo ja myślę że po takiej wypowiedzi zareagowałabym podobnie. Zresztą pewnie nie tylko ja. Co to za jakieś głupie teksty apropo krów. Chce być perfekcjonistą, to chyba dobrze o nim świadczy nie? Więc nie dziwie się że próbował ripostować na komentarze. Ja od samego castingu uważałam że jest świetny i ciągle zdania nie zminiłam, a wręcz przeciwnie, upewniam się w tym. I mam nadzieje że zostanie w programie a nawet go wygra. Nie miałabym nic przeciwko. Myśle że jeszcze pokaże na co go na prawdę stać...
_________________ Keep losing my way...
---------------------------------
Get.Right.Emotions.Going. :]
Nie wiem, czy ktoś z Was to oglądał, ale dziś w DD TVN w czasie relacji z warsztatów w ogrodach Frascati, była prowadzona promocja tego leszczyka. Juja wypowiadała sie o nim i był to jedyny tancerz, którego warszat, był omawiany do tego udzielał wywiadu, obawiam się, że pinokio jesli tego programiku nie wygra to finał ma jak w banku.
Realnie patrząc to koleżka jest przeciętny pod każdym względem, ani jakiś wybitny talent, bo czy np. miał jakiś występ, który by tak zachwycił jak np. Kamil Kucharzewski? Do tego przeciętna uroda i beznadziejny charakter. Tyle.
ani jakiś wybitny talent, bo czy np. miał jakiś występ, który by tak zachwycił jak np. Kamil Kucharzewski?
a czy ktos z finalu 1 edycji przypominal ci Kamila Kucharzewskiego?!
matko co za bezsensowne porownanie!
ciekawe czy Kamil by zatanczyl jazz tak jak Greg...
_________________ Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały Wszechświat działa potajemnie, by udało Ci się to osiągnąć.
To ja mogę zapytać czy Grzesiu, by zatańczył jak Kamil?
Mnie koleżka nie przekonuję, ale o gustach sie nie dyskutuje. Uważam, że spokojnie mógł odpaść w ostatnim odcinku, bo Patryczek wprawdzie warszat ma kiepsciutki, ale przynajmniej posiada respekt, dla jury.
ja ogladalam DD TVN i bardzo dobrze ze Yuyka sie tak o nim wypowiedziala! Greg jest zdolny i trzeba to podkreslac! ja nie widze finalu bez niego
[ Dodano: 2008-04-27, 23:25 ]
viper_pl napisał/a
Patryczek wprawdzie warszat ma kiepsciutki, ale przynajmniej posiada respekt, dla jury
dla jury moze i posiada, ale brakuje mu szacunku do samego siebie. jest sztuczny, udaje kogos kim nie jest i niestety wszystkie nastolatki oceniaja jego jakze beznadziejny i naciagany sposob bycia a nie widza jego brakow w technikach!
Jeśli nie brać pod uwage sympatii to w tym momencie powinni wylądować, Artur, Kasia Kubalska i Kryspin.
Porównanie jego przez Piróga do tańczącej krowy w najprostrzym tańcu towarzyskim hehe Popieram .
[ Dodano: 2008-04-27, 23:31 ]
Gleba podczas live'ów nie spotkał sie z żadnym negatywnym komentarzem, a po takiej jatce jak ostatnio, liczę, że jury non stop będzie go usadzac w solówach i za odcinek, może dwa wkońcu sie przewróci tj odpadnie
Jeśli nie brać pod uwage sympatii to w tym momencie powinni wylądować, Artur, Kasia Kubalska i Kryspin.
Podpisuję się rękami i nogami
Gieorgij baaardzo dużo stracił w moich oczach. Po tym, co pokazał na castingach i w Buenos- wtedy był obłędny, wzbudzał tyle sympatii i jak ten taniec zachwycał!
A ostatni odcinek... Po pierwsze, tragedia z tym walcem, nie tego się po nich spodziewałam, potem solówka, w której więcej machał laską niż tańczył, no i brak szacunku do konstruktywnej krytyki- to wszystko liczę na NIE. Ale jeszcze nie przekreśliłam go całkowicie, możliwe, że jeszcze coś pokaże i zaskoczy nas. Ale w finale nie chcę go widzieć.
_________________ Nic mi pewniejsze nie jest od wątpienia
Ciemne to tylko, co światłością płonie
Nie wątpię, prócz o rzeczy bez wątpienia
Pewnikiem staje się co traf przywionie
-----
YCD II: Kryspin, Justyna
YCD III: Michał, Iza, Marcin, Wiola
SYTYCD: Travis!
jest swietny nie tylko w jazzie ale i w hip hopie.
To jeszcze nie robi z niego wszechstronnego tancerza, bo dla tancerza jazzowego przestawienie się na hip-hop to powienien być pikuś...
Niebieska. napisał/a
nie wiem jak mozna go porownywac do Zanety... jest o wiele bardziej dojrzalym tancerzem i czlowiekiem!
Jeżeli za jeden z wyznaczników dojrzałości wziąć umiejętność przyjmowania krytyki, i przyznawania się do błędów to bynajmniej nie jest dojrzalszy od Żanety - ona przynajmniej tam stała i słuchała. Nawet Patryk, który w sferze tańca jest jednak słabszy od Gieorgija, stał tam i słuchał. Tekst Piróga o krowach w Holandii z którego próbujecie zrobić nie wiadomo jaką obrazę majestatu był żartem, w typowym dla Michała stylu.
viper_pl napisał/a
Gleba podczas live'ów nie spotkał sie z żadnym negatywnym komentarzem
Bo Gleba każdą technikę jaką wylosował traktował serio, a nie odpuszczał sobie z góry zakładając, że mu nie wyjdzie, bo on nie chcę i już - a tak to wyglądało w przypadku Grega, on nie chciał tańczyć walca, więc on nie będzie się starał, ułoży sobie oryginalna solówkę, pff, jego nastoletnie fanki na niego i tak zagłosują... Gupi walc, mam nadzieję, że ostatni, pff.
_________________ "Nie będę strzelała ręką,
gdyż kto strzela ręką, ten zapomniał oblicza swego ojca.
Będę strzelała umysłem.
Nie będę zabijała bronią,
gdyż kto zabija bronią ten zapomniał oblicza swego ojca.
Będę zabijała sercem."
Porównanie jego przez Piróga do tańczącej krowy w najprostrzym tańcu towarzyskim
Piróg i tak za ostro po nich pojechał. Chociarz jak już ktoś powiedział na castingu wydawał się sympatyczniejszy :/ Ale miejmy nadzieję że uszanuje swoich fanów i wreszcie się zmieni (na lepsze)
Musiał zatańczyć, nie wyszło mu, ok. Może i powinno wyjść ale nie wyszło, nikt idealny nie jest.
no widaomo ze nikt nie jest idealny, ale.. ten program ma na celu wyłonienie idealnego tancerza, który potrafi wszytsko zatanczyc.
_________________ Dance is your pulse, your heatrbeat, your breathing.
It's the rythm of your life.
It's the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness and envy.
no dobra tancerza, który idealnie tanczy...xDxD hehe.
_________________ Dance is your pulse, your heatrbeat, your breathing.
It's the rythm of your life.
It's the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness and envy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum