jak ktoś słusznie wspomniał,każdą technikę należy potraktować serio,a text"mam nadziję,że to ostatni jednak walc"świadczy jak "bardzo" ten człowiek chce się uczyć i zdobywać nowe umiejętności...po co mu ten broadway w takim razie??jesli chce tańczyć tylko swoją technikę,to stypendium nie jest dla niego.
Dokładnie. Nie chce tańczyc, nie przykłada się do tańca to po cholerę mu ten Broadway.? Bo ja w końcu nie wiem czy on bierze to na serio czy nie. Poza tym nie umie panowac nad emocjami i czasami zachowuje się jakby miał ADHD. Odniosłam takie wrazenie.
_________________ I could stay lost in this moment forever.
nika wlasnie o to chodzi.. nie ma ochoty uczyc sie innych technik to po jakiego grzyba on przyszedl do tego programu?? pokazac tylko ze umie jazz.. wydaje mi sie ze po tylko po kwit, tak na serio ma kolo tylka ten caly broadway
_________________ Owszem żyję na gównianym świecie,
ale żyję i nie boję się
Strasznie mnie denerwuje ta jego udawana (sam się do tego przyznał) pewność siebie, brak zupełnego liczenia się z innymi i olewania sobie wszystkiego. Narzeka na Żanetę- niech popatrzy na siebie.
_________________ TARJA TURUNEN
Chwila kiedy po raz pierwszy ją usłyszałem była najpiękniejszą w moim życiu...
musi sobie poradzic bo jak ni eto udowodni nam wszystkim to co mowilismy.. ze jemu nie zalezy na nauce nowych technik tanecznych i ze sam siebie zaszufladkowal w jazzie i ze nie jest wszechstronny
ale żyję i nie boję się
Mnie też kiedy oczarowal, ale po przeczytaniu tego normalnie czar prysł. szok, normalnie...
PS. Nie czepiajcie się jego nosa, i nie mówcie na niego pinokio, poniewaz ja nie mam tez takiego extra nosa, kazdy ma swoje wady.. wiec nos zostawmy w spokoju, bo nikt nie jest idealny, a wyglad od nas nie zalezy.
A mi się wydaje, że On właśnie mówił, że chce się rozwijać w innych technikach. Myślę też, że wcale się nie "zaszufladkował" w jazzie...Najlepszym tego przykładem będzie 1 odcinek, kiedy tańczyli w grupach. Jest mało osób tańczących hh i Gieorgij nie dość, że był w grupie hh to jeszcze stał z przodu przez większość układu i szło mu naprawdę świetnie. A teraz póki co tańczył jazz, walca, który nie mógł być oszałamiający, gdyż wszyscy wiedzą, ze wcześniej go nie tańczył, więc nie ma co było cudów oczekiwać i teraz tańczył hip-hop, który zatańczył na pewno dobrze technicznie, gdyż Piróg nie czepiał się techniki tylko rzekomego nie patrzenia na partnerkę...
_________________ Taniec jest najwznioślejszą, najbardziej wzruszającą, najpiękniejszą ze wszystkich sztuk, bo nie jest tylko prostą interpretacją czy wyobrażeniem życia; jest samym życiem...
Get. Right. Emotions. Going.
Travis ^^
A mi się wydaje, że On właśnie mówił, że chce się rozwijać w innych technikach. Myślę też, że wcale się nie zaszufladkował w jazzie...Najlepszym tego przykładem będzie 1 odcinek, kiedy tańczyli w grupach. Jest mało osób tańczących hh i Gieorgij nie dość, że był w grupie hh to jeszcze stał z przodu przez większość układu i szło mu naprawdę świetnie. A teraz póki co tańczył jazz, walca, który nie mógł być oszałamiający, gdyż wszyscy wiedzą, ze wcześniej go nie tańczył, więc nie ma co było cudów oczekiwać i teraz tańczył hip-hop, który zatańczył na pewno dobrze technicznie, gdyż Piróg nie czepiał się techniki tylko rzekomego nie patrzenia na partnerkę...
Ok, ale chodzi o to, że po swoim walcu powiedział, że oby ten walc był jego ostatnim...
_________________ "Muzyka jest niewidzialnym tańcem, a taniec niesłyszalną muzyką."
Jean Paul
Ok, ale chodzi o to, że po swoim walcu powiedział, że oby ten walc był jego ostatnim...
Diana też mówiła, że ostatni raz zatańczyła jive A jak się później okazało, nie ostatni...Może po prostu całkowicie mu to nie pasuje, nie musi uwielbiać wszystkich technik, bo nawet najlepszym nie wszystko wychodzi....
_________________ Taniec jest najwznioślejszą, najbardziej wzruszającą, najpiękniejszą ze wszystkich sztuk, bo nie jest tylko prostą interpretacją czy wyobrażeniem życia; jest samym życiem...
Get. Right. Emotions. Going.
Travis ^^
Diana też mówiła, że ostatni raz zatańczyła jive A jak się później okazało, nie ostatni...Może po prostu całkowicie mu to nie pasuje, nie musi uwielbiać wszystkich technik, bo nawet najlepszym nie wszystko wychodzi....
Heheh, ale to była całkiem inna sytuacja Ona zatańczyła dobrze Powiedziała to dla zartów...
_________________ "Muzyka jest niewidzialnym tańcem, a taniec niesłyszalną muzyką."
Jean Paul
kurcze coraz bardziej sie zniechecam do tego goscia.. kompletnie brakuje mu dytansu zarowno do siebie jak i do tego programu.. wszystkie uwagi traktuje jako obraze jego osoby. zamiast go motywowac one go dobijaja i widac ze sobie z tym nie radzi.. sam uwaza sie za mistrza a kiedy ktos mowi ze tak nie jest strzela focha jak ksiezniczka... ehhh nie czaje jego podejscia.. i uwazam ze tez juz powinien odpasc bo wcale nie tanczy dobrze, no oprocz swojego stylu ktory juz mi sie znudzil bo bez przerwy widze to samo.. prawde powiedzial mu pirog ze najlepszym parnerem do tanca dla niego jest swoje odbicie w lustrze
ale żyję i nie boję się
po co mu ten broadway w takim razie??jesli chce tańczyć tylko swoją technikę,to stypendium nie jest dla niego.
Nie jestem jego wielbicielem, wrecz przeciwnie, ale pamietaj ze na Broadwayu chodzisz na zajecia ktore samemu wybierasz...
Generalnie facet jest dla mnie przegrany jezeli chodzi o osobowosc-do tanca sie nie przyczepiam gdyz tanczy poprawnie i jakies emocje, jemu znajome, mu towarzysza.
_________________ "Contemporary dance principles include: centering, alignment, gravity, breath, contraction, release, fall and recovery, spension, balance and off-balance, tension and relaxation, opposition and emotion."
Wiek: 15 Dołączyła: 09 Maj 2008 Posty: 692 Skąd: z Parówersa
Wysłany: 2008-05-09, 13:32
a ja i tak go lubie. i za taniec i za charakter. Chłopak chce sie rozwijac i ma taką szanse. A to, że nie wyszedł mu walc to nie znaczy, ze trzeba stawiać na nim krzyżyk. Inni też nie radzą sobie ze wszystkim i co? tragedia?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum