Szukaj • Grupy • Rejestracja • Zaloguj

PORTAL •  CHAT [1] •  Regulamin •  Mapa •  Album •  Ludzie •  F.A.Q •  BB CODE •  Statystyki •  Download

Poprzedni temat :: Następny temat
Krytycznym okiem - Gieorgij Puchalski
Autor Wiadomość

kasiaaa_r 

V.I.P

Wysłany: 2008-04-28, 14:49   

tak tak
będziemy sobie mówić oi jejku nie wyszło mu, i tak w kółko.
jak mu nie wychodzi to niech spada i tyle

Nika
Prima Balerina :)

Wysłany: 2008-04-28, 16:18   

jak ktoś słusznie wspomniał,każdą technikę należy potraktować serio,a text"mam nadziję,że to ostatni jednak walc"świadczy jak "bardzo" ten człowiek chce się uczyć i zdobywać nowe umiejętności...po co mu ten broadway w takim razie??jesli chce tańczyć tylko swoją technikę,to stypendium nie jest dla niego.

Diann. 
zajonc plajboja .

Redaktor portalu

Wysłany: 2008-04-28, 16:24   

Dokładnie. Nie chce tańczyc, nie przykłada się do tańca to po cholerę mu ten Broadway.? Bo ja w końcu nie wiem czy on bierze to na serio czy nie. Poza tym nie umie panowac nad emocjami i czasami zachowuje się jakby miał ADHD. Odniosłam takie wrazenie.

judyta 
Guru

Wysłany: 2008-04-29, 08:03   

nika wlasnie o to chodzi.. nie ma ochoty uczyc sie innych technik to po jakiego grzyba on przyszedl do tego programu?? pokazac tylko ze umie jazz.. wydaje mi sie ze po tylko po kwit, tak na serio ma kolo tylka ten caly broadway

Krakus 
Forumator

Wysłany: 2008-04-29, 13:56   

Strasznie mnie denerwuje ta jego udawana (sam się do tego przyznał) pewność siebie, brak zupełnego liczenia się z innymi i olewania sobie wszystkiego. Narzeka na Żanetę- niech popatrzy na siebie. :roll:

Kasiorda 
Wymiatacz

Ostrzeżeń:
 5/5/5

Wysłany: 2008-04-29, 14:13   

Myślę,że w hh sobie poradzi.No i ma świetną partnerkę :mrgreen:

judyta 
Guru

Wysłany: 2008-04-30, 09:38   

musi sobie poradzic bo jak ni eto udowodni nam wszystkim to co mowilismy.. ze jemu nie zalezy na nauce nowych technik tanecznych i ze sam siebie zaszufladkowal w jazzie i ze nie jest wszechstronny

melody695
Kandydat

Wysłany: 2008-05-02, 15:01   

Mnie też kiedy oczarowal, ale po przeczytaniu tego normalnie czar prysł. szok, normalnie...

PS. Nie czepiajcie się jego nosa, i nie mówcie na niego pinokio, poniewaz ja nie mam tez takiego extra nosa, kazdy ma swoje wady.. wiec nos zostawmy w spokoju, bo nikt nie jest idealny, a wyglad od nas nie zalezy. :roll:

Obserwatorka 
Tubylec

Wysłany: 2008-05-02, 15:25   

A mi się wydaje, że On właśnie mówił, że chce się rozwijać w innych technikach. Myślę też, że wcale się nie "zaszufladkował" w jazzie...Najlepszym tego przykładem będzie 1 odcinek, kiedy tańczyli w grupach. Jest mało osób tańczących hh i Gieorgij nie dość, że był w grupie hh to jeszcze stał z przodu przez większość układu i szło mu naprawdę świetnie. A teraz póki co tańczył jazz, walca, który nie mógł być oszałamiający, gdyż wszyscy wiedzą, ze wcześniej go nie tańczył, więc nie ma co było cudów oczekiwać i teraz tańczył hip-hop, który zatańczył na pewno dobrze technicznie, gdyż Piróg nie czepiał się techniki tylko rzekomego nie patrzenia na partnerkę... :?

izula 

Redaktor portalu

Wysłany: 2008-05-02, 15:36   

Obserwatorka napisał/a
A mi się wydaje, że On właśnie mówił, że chce się rozwijać w innych technikach. Myślę też, że wcale się nie zaszufladkował w jazzie...Najlepszym tego przykładem będzie 1 odcinek, kiedy tańczyli w grupach. Jest mało osób tańczących hh i Gieorgij nie dość, że był w grupie hh to jeszcze stał z przodu przez większość układu i szło mu naprawdę świetnie. A teraz póki co tańczył jazz, walca, który nie mógł być oszałamiający, gdyż wszyscy wiedzą, ze wcześniej go nie tańczył, więc nie ma co było cudów oczekiwać i teraz tańczył hip-hop, który zatańczył na pewno dobrze technicznie, gdyż Piróg nie czepiał się techniki tylko rzekomego nie patrzenia na partnerkę...

Ok, ale chodzi o to, że po swoim walcu powiedział, że oby ten walc był jego ostatnim...

Obserwatorka 
Tubylec

Wysłany: 2008-05-02, 15:40   

izula napisał/a
Ok, ale chodzi o to, że po swoim walcu powiedział, że oby ten walc był jego ostatnim...

Diana też mówiła, że ostatni raz zatańczyła jive :D A jak się później okazało, nie ostatni...Może po prostu całkowicie mu to nie pasuje, nie musi uwielbiać wszystkich technik, bo nawet najlepszym nie wszystko wychodzi.... :)

izula 

Redaktor portalu

Wysłany: 2008-05-02, 15:55   

Obserwatorka napisał/a
Diana też mówiła, że ostatni raz zatańczyła jive A jak się później okazało, nie ostatni...Może po prostu całkowicie mu to nie pasuje, nie musi uwielbiać wszystkich technik, bo nawet najlepszym nie wszystko wychodzi....

Heheh, ale to była całkiem inna sytuacja :D Ona zatańczyła dobrze :P Powiedziała to dla zartów...

judyta 
Guru

Wysłany: 2008-05-05, 09:16   

kurcze coraz bardziej sie zniechecam do tego goscia.. kompletnie brakuje mu dytansu zarowno do siebie jak i do tego programu.. wszystkie uwagi traktuje jako obraze jego osoby. zamiast go motywowac one go dobijaja i widac ze sobie z tym nie radzi.. sam uwaza sie za mistrza a kiedy ktos mowi ze tak nie jest strzela focha jak ksiezniczka... ehhh nie czaje jego podejscia.. i uwazam ze tez juz powinien odpasc bo wcale nie tanczy dobrze, no oprocz swojego stylu ktory juz mi sie znudzil bo bez przerwy widze to samo.. prawde powiedzial mu pirog ze najlepszym parnerem do tanca dla niego jest swoje odbicie w lustrze

Revan 

Redaktor portalu

Wysłany: 2008-05-05, 10:35   

Nika napisał/a
po co mu ten broadway w takim razie??jesli chce tańczyć tylko swoją technikę,to stypendium nie jest dla niego.

Nie jestem jego wielbicielem, wrecz przeciwnie, ale pamietaj ze na Broadwayu chodzisz na zajecia ktore samemu wybierasz...

Generalnie facet jest dla mnie przegrany jezeli chodzi o osobowosc-do tanca sie nie przyczepiam gdyz tanczy poprawnie i jakies emocje, jemu znajome, mu towarzysza.
"Contemporary dance principles include: centering, alignment, gravity, breath, contraction, release, fall and recovery, spension, balance and off-balance, tension and relaxation, opposition and emotion."

kuuku 
Wymiatacz

Wysłany: 2008-05-09, 13:32   

a ja i tak go lubie. i za taniec i za charakter. Chłopak chce sie rozwijac i ma taką szanse. A to, że nie wyszedł mu walc to nie znaczy, ze trzeba stawiać na nim krzyżyk. Inni też nie radzą sobie ze wszystkim i co? tragedia? :mrgreen:

Przyjazne linki
Sponsor

Skad: Z forum

Odpowiedz do tematu