co do tego 'artykułu'.. nie jestem jego fanką,ale nie jesli mu 1 taniec nie wyszedł na ileś tam to chyba nie trzeba odrazu pisać że n ie powinien być w tej 16;/
Ja uważam ze Greg jest super :D bo przynajmnej stara sie być sobą. Pokazuje siebie takim jakim jest i nie udaje nikogo innego a w tym programie wydawalo mi sie że nie liczy sie tylko taniec ale i osobowość danego tancerza . A to że w jednym tańcu mu nie poszlo to jeszcze nic nie znaczy a jury jest po to zeby krytykowavc i mówić co poszlo zle i nie wydaje mi sie że Greg nie wziąl tego do siebie bo wygląda na inteligentnego chlopaka i może byl poprostu zdenerwowany tym ze taniec w który wlożyl tyle pracy jednak sie nie spodobal.
A jeśli chodzi o niekturych na tym forum ktorzy go krytykują niech wyjda teraz na scene prze kilkinastoma kamerami, setkami widzów w studio, przed srogimi jurorami i niech zatańczy pierwszy w swiom życiu walc bo uważam że byloby sie z czego pośmiać. Więc na drugi raz zachce sie komuś krytykować to niech potawi najpierw siebie na miejscu osoby krytykowanej i pomyśli czy nie byloby jej przykro czytając ten komentarz!!
Ale to tylko moje zdanie :) :)
Rozumiem że ktoś może go nie lubić i nie będe go o to tępić bo każdy ma swój gust który niewypada komentować. Ale chcialam zwrócić uwage osobom piszącym zaraz na początku na tym forum , tym które od innych komentarzy robily sobie wycinki, SORY ale to jest kulturalne forum poswięcone Gregowi a nie komentowaniu cudzych komentarzy.
A jesli chodzi o Grega to tak jak już pisalam podoba mi sie jego taniec i osobowość bo przynajmniej ma charakter i nie przytakuje na wszystko to co mówią jurorzy zeby im sie zwyczajnie przypodobać. Bo na prawde niekture komenty Michala Piruga są wulgarne i nieprzyzwoite jak na program o tak dobrej (jeszcze) reputacji.
ja go na poczatku lubilam tzn wielki szacun za Kudelkę:) Nadal uwazam ze dobry technicznie i ma swietna prezencję, ale faktycznie po tym walcu zmienilam o nim zupelnie zdanie. ale potem znow zmienilam bo jego paso bylo ..zajefajne:) i zalowalam ze nie zostal w polfinale.
Wysłany: 2008-06-27, 22:18
Justine napisał/a
jego paso bylo ..zajefajne:)
Dokładnie, paso było boskie... nie można patrzeć tylko na złe występy, ale i na te które wypadły świetnie Myślę, że tym zrekompensował nieudanego walca.
_________________ `Nawet gdybym upadł tak nisko, że prawie w szaleństwo..
..Nawet gdyby moje miejsce było ciągle na zewnątrz.` @vE !
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum