Gieorgij Puchalski już od castingów wydawał mi się bardzo zdolnym i miłym chłopakiem. Zarówno w Buenos jak i w pierwszych odcinkach na żywo udowodnił, że potrafi tańczyć, jednak tak samo jak Żaneta, tylko w swoim stylu. W poprzednich odcinkach na żywo mogliśmy oglądać cudowny jazz. W ostatnim występie na żywo musiał zatańczyć walca i niestety cały czar prysnął. Kompletnie nie poradził sobie z tym tańcem. Walc, uważany za najprostszy taniec, w wykonaniu Gieorgija i Żanety był straszny. Wszystko było źle i wyglądało to koszmarnie. Dzięki temu dowiedzieliśmy się, że Gieorgij to kolejna pomyłka jurorów, gdyż w programie You Can Dance powinni być ludzie wszechstronnie uzdolnieni, a nie tylko dobrzy w swoim stylu. Oprócz tego dowiedzieliśmy się, że Gieorgij nie jest takim miłym i sympatycznym chłopakiem za jakiego na pewno większość z nas go uważała. Na krytyczną ocenę jurorów i żart Michała Piróga dotyczący krów tańczących walca w Holandii, odpowiedział niekulturanie. Pokazał się z prawdziwej strony, czyli człowieka niepokornego, zadufanego w sobie i kompletnie nie uznającego krytyki w swoim kierunku..Wydawało mi się, że Gieorgij jest osobą, która kocha nie tylko tańczyć jazz, ale także uczyć się i poznawać nowe style. Okazało się jednak, że sam zaszufladkował się ze swoim jazzem, sądzi, że jest mistrzem swojego stylu i to mu wystarczy.. Niestety ten program nie na tym polega, nie chcemy tutaj takich ludzi.
_________________ Owszem żyję na gównianym świecie,
ale żyję i nie boję się
ja go nie lubię! na kastingach był dobry a teraz jest dla mnie zerem! ten walc był okropny, a żaneta się cieszyła ze nie upadła... to było żenujące!!!!!!!!!! a gieorgija solówka to takie smenty były w niej tylko biegał zero, ale to Zero tanca! roxi nie powinna odpaść tylko żaneta i nie santi tylko gieorhi!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;[
przepraszam Judytko ale dlaczego piszesz 'my'? bo ja np chce takiego Gieorgija w programie. owszem, walc mu nie wyszedł, zachowanie też jako takie ale to nieprawda że tańczy tylko jazz ;/ jakbyś nie pamiętała w 1 odcinku live tańczył HIP HOP. także ekhm, zastanów sie nad swoją wypowiedzią bo wg mnie jest ona przesadzona.
Zakochany w sobie laluś któremu sodówka do łab uderzyła. Ni dla mnie on tancerz, Ni wielki przystojniak ( nie wiem o co chodzi tym $łit13 *?* )
Nie umie przyjmowac krytyki a jezeli tak dalej pójdzie to będzie musiał się nauczyc ją przyjmowac.
_________________ I could stay lost in this moment forever.
Gieorgi jest super chłopakiem no i co że mu nie wyszedł walc??????? Poszę bardzo niech każdy z was ten walc zatanczy napewno każdemu wyjdzie to cudnie..... Tylko wtedy ten taniec nie będzie nazywał sie walcem tylko POŁAMAŃCEM!!! każdy tylko ocenia a pomyślcie czy jakby was tak oceniano ucieszylibyście się ?? Wielu ludzi sie dziwi co w nim takiego jest że się podoba PO PIERWSZE NIE JEST TYPEM GŁUPICH CHŁOPAKAÓW DLA KTÓYCH NAJWAŻNIEJSZE SĄ PAPIEROSY ALKOHOL ŻEL NA WŁOSACH I CO TYDZIEŃ NOWA PANIENIKI.... A POZATYM KAŻDY MA SWÓJ GUST!!!!! jedenmu może podobać sie super laluś z włosami na zelu a innym normalny koleś nie dbającym o swój fryz.... A program zgadzam sie tu z <<Idiotically>> potzebuje takich ludzi !!!
Gieorgi jest super chłopakiem no i co że mu nie wyszedł walc??????? Poszę bardzo niech każdy z was ten walc zatanczy napewno każdemu wyjdzie to cudnie..... Tylko wtedy ten taniec nie będzie nazywał sie walcem tylko POŁAMAŃCEM!!!
Chciałabym zauważyc że na forum jest wielu tancerzy którzy na pewno poradziliby sobie z tym tańcem. I proszę Cię nie obrażaj wszystkich bo jestes tu chwilę a tak piszesz o innych.
olcia009 napisał/a
każdy tylko ocenia a pomyślcie czy jakby was tak oceniano ucieszylibyście się ??
Po prostu Greg nie umie przyjmowac krytyki a powinien bo jeszcze nie raz będzie musiał.
olcia009 napisał/a
Wielu ludzi sie dziwi co w nim takiego jest że się podoba PO PIERWSZE NIE JEST TYPEM GŁUPICH CHŁOPAKAÓW DLA KTÓYCH NAJWAŻNIEJSZE SĄ PAPIEROSY ALKOHOL ŻEL NA WŁOSACH I CO TYDZIEŃ NOWA PANIENIKI.... A POZATYM KAŻDY MA SWÓJ GUST!!!!! jedenmu może podobać sie super laluś z włosami na zelu a innym normalny koleś nie dbającym o swój fryz....
Matko tym mnie to rozbawiłaś. Skąd ty wiesz jaki on jest.? Jak się zachowuje.? To jest telewizja wszystko jest dla picu, nikt tam nie jest prawdziwy. Może w rzeczywistości jest kims zupełnie innym w programie. Stworzyliście sobie taki obraz o nim i tego się trzymacie. A nie zauważyłaś że w tv wszyscy sa tak mili i szczęśliwi a w tym Greg i Żaneta na czele...No może coś znaczy.?
Radziłabym poczytac sobie ten temat jak lekturę a poźniej się wypowiadac.
_________________ I could stay lost in this moment forever.
Ja powiem, tak.. Zgadzam się, że nie poradził sobie w walcu, jazz właściwie w opiniu jury tez nie był najlepszy... Bo coś tam Agustin mówił, że uratowały ich głosy widzów z poprzedniego odcinka.
judyta napisał/a
Dzięki temu dowiedzieliśmy się, że Gieorgij to kolejna pomyłka jurorów, gdyż w programie You Can Dance powinni być ludzie wszechstronnie uzdolnieni, a nie tylko dobrzy w swoim stylu.
Hm... Od razu pomyka? Może poczekajmy na jeszcze jeden taniec, żeby to ocenić
_________________ "Muzyka jest niewidzialnym tańcem, a taniec niesłyszalną muzyką."
Jean Paul
Gieorgi jest super chłopakiem no i co że mu nie wyszedł walc??????? Poszę bardzo niech każdy z was ten walc zatanczy napewno każdemu wyjdzie to cudnie.....
Bosh...no ja np. nie tańcze i nie umiem i wiem, że wyszedłby mi fatalnie..bo nigdy go nie tańczyłam itp itd...ale w odróżnieniu do mnie Gieorgij jest tancerzem i tańczy już od dośc dawna i powinien choc w najmniejszym stopniu zatańczyc go dobrze. Hm..przypomnijmy sobie Pudziana...on nie jest profesjonalnym tancerzem, a zatańczył napewno lepiej od Gierogija (!). Lol coś tu nie gra prawda? Po za tym nie zapominaj, że każdy ma swoje zdanie i każdemu może pasowac co innego, więc nie ma sesnu od razu na nas naskakiwac.
olcia009 napisał/a
każdy tylko ocenia a pomyślcie czy jakby was tak oceniano ucieszylibyście się ??
Krytyki napewno nikt z nas nie lubi, ale zależy jeszcze jak to ktoś przyjmie. Czasami się z tym nie zgadzam, ale przyjmuję różnego rodzaju krytykę z pokorą by najwyżej coś zmienic, a Greg ma najwyraźniej z tym problem. Jego zachowanie jest nie do przyjęcia :/ Nie lubię takich ludzi i już. Trudno bywa. Jak się nie zmieni to jego sprawa, ale to mu wyjdzie tylko na gorsze..
olcia009 napisał/a
Wielu ludzi sie dziwi co w nim takiego jest że się podoba PO PIERWSZE NIE JEST TYPEM GŁUPICH CHŁOPAKAÓW DLA KTÓYCH NAJWAŻNIEJSZE SĄ PAPIEROSY ALKOHOL ŻEL NA WŁOSACH I CO TYDZIEŃ NOWA PANIENIKI.... A POZATYM KAŻDY MA SWÓJ GUST!!!!! jedenmu może podobać sie super laluś z włosami na zelu a innym normalny koleś nie dbającym o swój fryz.... A program zgadzam sie tu z <<Idiotically>> potzebuje takich ludzi !!!
A co? wszyscy tacy są tylko nie on? no tak wnioskuje z Twojego postu. Sugerujesz jakby inni byli gorsi, tylko taki Greguś idealny. I nie zgodzę się z tym, że program potrzebuje takich ludzi. Bo kto by chciał oglądac takiego narcyza, który obraża się za byle krytykę, ale żeby nie było szanuję Twoje zdanie:) Mam nadzieję, że nikogo nie uraziłam.
_________________ Wiola/Marcin/Iza/Tomek
Mówi się, że potrzeba tylko jednej minuty, żeby kogoś zauważyć,
jednej godziny, żeby go ocenić i jednego dnia, żeby polubić,
ale całego życia, by go później zapomnieć.
Pierwsze słowa krytyki na naszym forum Greg juz ma za soba, niby sie tak wszyscy nim na poczatku zachwycali a tu buumm zobaczymy co bedzie w najbliższych odcinkach moim zdaniem zaczna odpadac najlepsi a taki np Patryk zostanie no moze odpadnie tak jak Tito... ehh idea programu spada na psy, mowmy otwarcie ze nie jest to program o tancu, albo inaczej taniec nie jest tematem przewodnim... szkoda ze to widzowie glosuja ale coz na czyms trzeba zarobic. Oczywiscie pierwsza edycja byla o niebo lepsza...nie wiem jak bedzie wygladac trzecia i ciekawe czy sie producenci na nia zdecyduja... W pierwszej edycji bylo na kogo glosowac a tu, no moze jest kilka osob.... a co do wszechstronnosci Grega to wszystko sie wyjasni w najblizszych odcnikach miejmy nadzieje ze judyta nieslusznie go tak ocenila , zobaczymy czy to nam udowodni....
_________________ Górniczo hutnicza orkiestra dęta robi nam paparara
Gierogij jest chyba za pewny tego, ze bedzie miał duzo głosów.. juz w pierwszym odc live dostał najwiecej głosów.. a potem pewnie dowiedział sie o tych wszytskich wpisach na forum itp..on według mnie wydaje sie taki jakby olewał to wszytsko bo wiedział, ze i tak nie odpadnie.. bo walca nie jest tak trudno sie nauczyc.. a do tego on jest tancerzem.. WSZECHSTRONNYM tancerzem.
_________________ Dance is your pulse, your heatrbeat, your breathing.
It's the rythm of your life.
It's the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness and envy.
Hahaha ahhh polałą sie krew... no włąsnie więc jeżeli niektórzy z was nie umią tego walca to po co sie wypowiadacie ze był fatalny... ojjj Pudzian wszedł do gry <fajnie tańczy> Ja chciałam tylko powiedziec że to iż jeden taniec mu nie wyszed to nie znaczy że leży na całej lini.... PRAWDA???
omg..to moze najpierw ty zatańcz
Z przyjemnością bym zatańczyła .....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum