Każdy ma odmienne reakcje na sytuacje.
Więc nie mów, wolę taką, od takiej, bo ludzie przecież nie mają na to wpływu.
Kasia w chwilach stresu i zmęczenia się wydziera, Justyna płacze.
Obie reakcje są normalne i ludzkie i obie rozumiem.
_________________ Choćbyśmy cały świat przemierzyli
W poszukiwaniu Piękna,
Nie znajdziemy go nigdzie,
Jeżeli nie nosimy go w sobie.
Zgadzam się z Lisą, porównywanie ludzi na podstawie ich ludzkich rekacji na ogromny stres i emocje to zła taktyka.
Chociaż, jeżeli na takiej podstawie tak zestawiasz te dwie osoby, to i tak jestem zaskoczona. Gdybyś, hipotetycznie, była partnerem którejkolwiek z nich, wolałabyś, żeby podczas stresującego dnia po prostu wyszła i wypłakała się w samotności, czy nawrzeszczała Ci do ucha?
_________________ Nic mi pewniejsze nie jest od wątpienia
Ciemne to tylko, co światłością płonie
Nie wątpię, prócz o rzeczy bez wątpienia
Pewnikiem staje się co traf przywionie
-----
YCD II: Kryspin, Justyna
YCD III: Michał, Iza, Marcin, Wiola
SYTYCD: Travis!
Masz racje Rudowłosa... nie powinna tak krzyczeć i ciesze sie że Greg nie pokłócił sie z nią tylko spokojnie poprosił żeby nie krzyczała. Ale ja ja lubiałam i nie wiem czy nadal jest moją faworytką. Bardzo trudny charakter. Ciężko sie z nią dogadać nie mówiac już o duecie w tańcu... :/
_________________ Coraz trudniej, coraz nudniej... nowe pomysły, nowe poglądy. CAŁKIEM INNE ZYCIE
Widocznie Kasia taka jest. I ja to akceptuję. Jestem przekonana, że każdy wydzierał się na tej sali. Przecież to ludzkie. Jak mi coś nie wychodzi też się wkurzam i wrzeszczę, niektórzy płaczą tak jak to zrobiła Justyna. Nie ma co porównywac Kasi i Justyny bo to 2 zupełnie inne światy. Nie dajmy się oszukac, ze Kasia jest taka "zła" i tylko krzyczy, a Justyna taka spokojan, dobra i ułożona, bo to były urywki z treningu...A tu zrobiło się wielkie "halo", bo Kasia przeklnęła ^.^
_________________ I could stay lost in this moment forever.
Idiotically napisał/a
ja tam wolę drącą sie Kasie niż ryczącą Justyne
Każdy ma odmienne reakcje na sytuacje.
Więc nie mów, wolę taką, od takiej, bo ludzie przecież nie mają na to wpływu.
Kasia w chwilach stresu i zmęczenia się wydziera, Justyna płacze.
Obie reakcje są normalne i ludzkie i obie rozumiem.
więc w takim razie nie powinniśmy krytykować Kasi za jej zachowanie bo widocznie tak odreagowuje stres
To prawda, zgadzam się.
Choć mimo wszystko, uważam, że od przekleństw mogła Kasia powstrzymać.
Okej, każdemu, zdarza się pobluźnić, mnie też,ale po prostu, ale myślę, że jednak kiedy ma się świadomość, że być może potem obejrzy to kilka milionów ludzi to jednak trzeba się trochę hamować.
_________________ Choćbyśmy cały świat przemierzyli
W poszukiwaniu Piękna,
Nie znajdziemy go nigdzie,
Jeżeli nie nosimy go w sobie.
Uważam że każdy inaczej reaguje na wykonywanie różnych figur, niektórzy tak jak Kasia nie mają całkowitej pewności do partnera.
Chciałam zauważyć że Ania Bosak również przy ćwiczeniu podnoszeń krzyczała do kamery.
ja tam do niej nic nie mam. ciekawa jestem czy te osoby które tak ją objeżdżaja same nigdy nie przeklinały?
nic mnie w niej nie razi i nie widze żadnego problemu.
_________________ "Co za smutna epoka, w której łatwiej jest rozbić atom, niż zniszczyć przesąd"
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum