Wiek: 15 Dołączyła: 09 Maj 2008 Posty: 693 Skąd: z Parówersa
Wysłany: 2008-05-16, 14:37
widać odreagowali, bo taniec wyszedł świetnie a troche sie Gregowi dziwie, że sam sie nie wkurzył. Albo jest taki spokojny, albo tak dobrze udawał, bo ja już dawno zaczęłabym zachowywać się jak Kasia
mnie nawet już nie chodzi o to jak zachowywała się na treningu,bo jestem w stanie to zrozumieć. Chodzi mi raczej o to jak przytaknęła Michałowi,że dzięki niej Greg zaczął wreszcie tańczyć(cieszę się,że się na coś przydałam). I tego moim zdaniem absolutnie nie można usprawiedliwić żadnymi nerwami,stresem,niczym.
Pamiętam,że Anka Bosak również się wydzierała przy podnoszeniach na próbach z Glebą(i komu jak komu,ale jemu raczej bym ufała,że mnie nie upuści)i pamiętam,że również byłam tym zniesmaczona(pomyślałam sobie-skoro się boi to wykonać to nie nadaje się na zwycięzcę)
Greg powiedział o Kasi:"ona chyba nie ufa nikomu oprócz siebie"-co wskazywałoby jednak na sporą dawkę zarozumiałości w Kubalskiej.
Nie wiem czy ktoś zwrócił uwagę na fakt,że wypowiedziała się tu osoba,która twierdzi,że zna kasię osobiście. Warto to przeczytać.
ja uwazam, ze kazdy tak krzyczy albo cos.. bo w koncu telewizja pokazuje marne 3 minuty z całego tygodnia treningów, a to ze akurat Kasie pokazali jak sie wkurza to przeciez ich wina.. bo w kazdym takim filmiku maja cos na celu.. nie pokazuja tak obojetnie ich, bo wtedy byloby to nudne..
takie jest moje zdanie
_________________ Dance is your pulse, your heatrbeat, your breathing.
It's the rythm of your life.
It's the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness and envy.
ja jej nie potepiam .... Niech sobie krzyczy,przeklina, wali pięściami i nogami (byle nie w ludzi) i i NIECH TAŃCZY TAK ŚWIETNIE JAK DO TEJ PORY ... a Gieorgij ma aanielską cierpliwość ( oczywiście tak wnioskuje z tego krótkiego filmiku) ;]
Twardy charakter ma dziewczyna, ale ja ją rozumiem, sama jestem trochę podobna
Nie wszyscy sa tacy mili i polukrowani chyba lepiej jak panuje różnorodność
Przesadzacie.... założe się że każdy uczestnik ma chwile słabości i przeklina...
A wy jak radzicie sobie w trudnych mometach co? ile razy wy przekilnaliście...
najpierw przyjrzyjcie sie sobie a potem krytykujcie... "Kto z was jest bez winy, niech pierwszy rzuci kamieniem"
A wy jak radzicie sobie w trudnych mometach co? ile razy wy przekilnaliście...
najpierw przyjrzyjcie sie sobie a potem krytykujcie... Kto z was jest bez winy, niech pierwszy rzuci kamieniem
widze ze nie zrozumiala/es calej tresci artykulu i wypowiedzi naszych w tym temacie... owszem jest wazne to ze przeklina przy kamerze kiedy ogladaja ja miliony ludzi i dzieci.. chodzilo glownie jednak o jej paskudne zachowanie...
_________________ Owszem żyję na gównianym świecie,
ale żyję i nie boję się
a Ja się zastanawiam, czy stała się zbyt pewna siebie przez te pochwały i faworyzowanie (bo Michał np. nie ukrywał, że jest jego faworytką), czy po prostu taka już jest i to wychodzi na jaw.
Nie lubię ludzi zbyt pewnych siebie.
Wiem, że tu ocenia się taniec.
Ale nie lubię i już.
judyta napisał/a
owszem jest wazne to ze przeklina przy kamerze kiedy ogladaja ja miliony ludzi i dzieci..
I z tym też się zgodzę. Ile dzieci to ogląda? Całe mnóstwo.
_________________ "Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to robi.."
- Albert Einstein ♥
Więc nie bój się.
Podaj swoją dłoń.
Zaufaj mi.
Byłam tam nieraz...
anulka tez nie lubie takich ludzi.. a jeszcze bardziej kiedy wychodzi to po pewnym czasie.. nie wiem czy wyszla jej troche taka falszywosc ze na poczatku nie dala tego po sobie poznac czy dopiero teraz miala okazje to pokazac hmm nie wiem.. jednak moja sympatia do niej bardzo bardzo spadla.. i jeszcze o to co nika mowila, ze przytaknela jurorom o to ze nauczyla grega tanczy.. no litosci.. oni tworza wspolny duet i to nie oni siebie ucza na wzajem tylko choreograf i to jemu powinn9i dziekowac a nie kasce ktora sobie przypisala jego zaslugi... beznadzieja
ale żyję i nie boję się
Wysłany: 2008-05-20, 13:13
Nie zmieniam zdania na temat Kasi, ponieważ w tym programie chodzi o TANIEC
Owszem trzeba mieć osobowosć i "to coś",ale no bez przesady z paru wypowiedzi powstał tu (banalny) artykuł Nie wierzę,że jedyna Kasia przeklina i okazuje nerwy,a reszta święta-po prostu tvn tego nie pokazuje. Podejrzewam,że Kasia i Greg lubią się, ale w tak zmontowano filmik,aby pokozać widzom brak porozumienia między nimi i jednoczesnie przybliżyć charakter passo. Równie dobrze mogli zmontować same pozytywne momenty i stworzyc kolejną sweetaśną zapowiedź, bo na pewno Kaska przez cały czas nie przeklinała i nie krzyczała na Grega
Szkoda, że tak to zmontowali, boję sie że będzie tak jak z Roxi i z tamtym tangiem ...mogli jej zaszkodzić, ludzie juz uznają że jest zła, apodyktyczna i zepsuta do szpiku kości i nie będą głosować
julka ale czyja to jest wina?? jej ze tak sie zachowala czy programu ze to pokazali?? pewnie ze jej.. wie doskonale ze sa kamery i nagrywaja prawie kazdy ich krok.. mogla troche sie opamietac...
ale żyję i nie boję się
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum