julka ale czyja to jest wina?? jej ze tak sie zachowala czy programu ze to pokazali?? pewnie ze jej.. wie doskonale ze sa kamery i nagrywaja prawie kazdy ich krok.. mogla troche sie opamietac...
no ale przeciez nie widomo czy kazdy nie zachowuje sie tak jak ona na probach.. przeciez to tylko wina tv ze tak pokazali bo pewnie nic ciekawszego na ich probach sie nie dzialo. z kazdego takiego filmiku musza stworzyc historie. tu pokazali ze tancerze czasami sie denerwuja..
_________________ Dance is your pulse, your heatrbeat, your breathing.
It's the rythm of your life.
It's the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness and envy.
julka ale czyja to jest wina?? jej ze tak sie zachowala czy programu ze to pokazali?? pewnie ze jej.. wie doskonale ze sa kamery i nagrywaja prawie kazdy ich krok.. mogla troche sie opamietac...
no to że się tak zachowała to jej wina. ale nie wierze, że tylko Kasia wkurza się na próbach, przecież to są codzienne treningi, zmęczenie i w ogóle, nerwy jej puściły. Ja też powiedziałabym tak do Grega jakby mnie nie opuszczał na ziemię, ta świadomość, że ''zaraz zlece na twarz" nie jest zbyt miła
Wiesz, no skoro ciągle nagrywają to czy naprawde nie mogli wziąć innych kawałków? zmontowali wszystko tak żeby pokazać ją w negatywnym świetle.. duża w tym wina tvnu :/
A wy jak radzicie sobie w trudnych mometach co? ile razy wy przekilnaliście...
najpierw przyjrzyjcie sie sobie a potem krytykujcie... Kto z was jest bez winy, niech pierwszy rzuci kamieniem
widze ze nie zrozumiala/es calej tresci artykulu i wypowiedzi naszych w tym temacie... owszem jest wazne to ze przeklina przy kamerze kiedy ogladaja ja miliony ludzi i dzieci.. chodzilo glownie jednak o jej paskudne zachowanie...
Założe sie że każdy tam przeklina (nawet spokojny Kryspin) nie zawsze jest tam tak słodko jak inne pary pokazują jak sie tam śmieją, przytulają a Kasia nic nie udaje i dzieki niej wiemy jak jest na prawde... a te miliony dzieci nie pierwszy raz słyszą takie rzeczy <albo wogóle nie zwracają na to uwagi> dzisiejsze pokolenie małych dzieci nawet przeklieństwa nie gorszą <a jeśli miałaś na myśli te całkiem małe dzieci to już dawno śpią>
Kolejny bullshit o Kasi.
Dalas czadu judyto.Tu przedstawiam 3 cytaty z twojej wypowiedzi.
1.".....Skoro się boi i nie ufa swojemu partnerowi to może w ogóle powinna zrezygnować z tańca, ewentualnie tylko podrygiwać do lustra."
Ale beznadziejny tekst.Ok.Jestem ciekaw twojej reakcji,gdyby ktos mial z Toba robic to co z Kasia.Bardzo dobrze,ze krzyczala-popatrzcie na efekt.Greg sie rozwinal i zatanczyli paso wspaniale.Malo tego.Okazuje sie,ze bardzo sie lubia i oboje wskazuja te tance za swoje najlepsze.
2."...Krzyki, bluźnierstwa i piski na kolegę przy kamerze odebrałam jako brak kultury i nieszanowanie innych...".
Aha,czyli poza kamera byloby ok,czy tak?
3."Drugim dziwnym i niekulturalnym odruchem Kaśki była reakcja na wypowiedź Weroniki, która powiedziała, że Gieorgij jest jedynym chłopakiem, którego pochwaliła. Zrobiła ogromną serię niegrzecznych min, które wyrażały coś w tylu "Weronika o co ci chodzi, nie psuj mi opinii bo wcale tak nie jest". A właśnie, że tak jest."
Rozumiem,ze to ty o tym wiesz,ze tak jest,bo ja nie wiem.Nie widzialem zadnej serii niegrzecznych min.Kasia pochwalila jeszcze Kamila po tangu.Powiedziala wtedy cos w stylu,ze to jej najlepszy partner do tanga jak do tej pory.Nikt juz tego nie zauwazyl jak zrobila mu tosta co sie do niego smial.Kasia ma po prostu silny charakter i dlatego jest krytykowana.No brawo.Ja Ci slodzic nie bede judyto.
Pozdrawiam Cie serdecznie
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum