Sama już nie wiem co o nim sądzic.. Niby w jakimś stopniu uzdolniony, ale czasami jego taniec zostawia wiele do życzenia. Jego ostatnia solówka była całkiem fajna i niezauważyłam jakoby była skopiowana od GaUy..co prawda miał parę kroków podobnych do Piotra, ale nie można od razu zarzucac, że je skopiował. Zobaczymy jak poradzi sobie w następnym odcinku. Nie wiem jak sobie poradzi w innych technikach, ale sądze, że da radę..
_________________ Wiola/Marcin/Iza/Tomek
Mówi się, że potrzeba tylko jednej minuty, żeby kogoś zauważyć,
jednej godziny, żeby go ocenić i jednego dnia, żeby polubić,
ale całego życia, by go później zapomnieć.
dramat!! po co te ludzie trzymaja patryka w tym programie?? on jest beznadziejny najbardziej jak sie da.. w parze zatanczyl tragicznie a olowka tez byla beznadziejna.. powinien odpasc z hukiem a nie santi...
_________________ Owszem żyję na gównianym świecie,
ale żyję i nie boję się
Znam Patryka i on nigdy od nikogo nie kopiowal, w solowce pokazal swoj styl charakterystyczny tylko dla niego uwazam ze swietnie ze jest nadal w programie bo to dla niego wielka szansa ale jak mozna tak sadzic ze od kogos kopiowal i sory ale uwazam ze jest lepszy od tego Piotra wiec dajcie Ptarykowi spokoj i jezeli nie wiecie to bezsensownie nie piszcie tematow tylko po to aby byly http://poprostutancz.com/...con_redface.gif http://poprostutancz.com/...con_redface.gif
Znam Patryka i on nigdy od nikogo nie kopiowal, w solowce pokazal swoj styl charakterystyczny tylko dla niego uwazam ze swietnie ze jest nadal w programie bo to dla niego wielka szansa ale jak mozna tak sadzic ze od kogos kopiowal i sory ale uwazam ze jest lepszy od tego Piotra wiec dajcie Ptarykowi spokoj i jezeli nie wiecie to bezsensownie nie piszcie tematow tylko po to aby byly
Jakoś mi sie nie chce wierzyc, że go znasz...
I sorry, ale jeżeli sądzisz, że on jest lepszy od Piotrka to chyba nie widziałaś poprzedniej edycji. ;/
_________________ "Muzyka jest niewidzialnym tańcem, a taniec niesłyszalną muzyką."
Jean Paul
izula nie mam pojecia o co chodzi ale ta dziewczyna chyba na serio nie wie ktory to piotrek bo jak dla mnie gaua byl najlepszy w pierwszej edycji.. zreszta to ze uczy sie w najlepszej szkole tanca na swiecie chyba o czyms swiadczy.. no ale jesli ona uwaza ze patryk jest lepszy no to spoko, nawet nie wie kiedy sie rozczaruje.. chcialam dodac jeszcze ze patryk utrzymuje sie w tym programie tylko dlatego ze maloletnie dziewczynki na niego glosuja bo im sie podoba..
ale żyję i nie boję się
chcialam dodac jeszcze ze patryk utrzymuje sie w tym programie tylko dlatego ze maloletnie dziewczynki na niego glosuja bo im sie podoba..
ta, bo teraz "imoł" jest na topie, a Patryczek sie stylizuje na powaznego Emo, jeszcze ta jego fryzura i placz z zakryta przez dres twarza...no comment.
_________________ Marcin Mroziński&Wiola Fiuk-głosuj na taniec i wszechstronność, nie na śliczną twarz.
według mnie Patryk z Anetą obydwoje świetnie tańczą, ale jakoś tak się przyblokowali. Tańcząc razem nie pokazali nic szczególnego, a wiem że ich stać. Ostatnia solówka Anety naprawdę była słaba, Patryka mi się podobała, ale za to w duecie kiepsko. Byli moimi faworytami, mam nadzieję że w następnym odcinku pokaża na co ich stać, nie będą już tańczyć razem może jakoś się wszystko poprawi fajnie by było :]
_________________ we are a part of the rhythm nation.
Ten chlopak sie po prstu nie nadaje... Ja nie wiem, koles kompletnie nie potrafi tranczyc a nie zdaje sobie z tego sprawy. Chec do nauki i pasja to nie wszystko, uwazam ze dobrze by bylo miec odrobinke jakiegokolwiek talentu... wczorajszy duet to po prostu maakra, nie znam leszego okreslenia na to co wczoraj pokazal bo nie pokazal nic, no moze tyle ze potrafi porzadnie zrobic z siebie pajaca ale nie potrafi za to przyjmowac krytyki... tekst do piroga o tym ze nie ma serca byl po postu zenujacy na maxa, ehhh az brak slow.. ciesze sie ze odpadl..
ale żyję i nie boję się
Ludzie co wy tu wypisujecie?... Patryk świetnie tańczy i jest świetnym chlopakiem... najbardziej go lubie z nich wszystkich i szkoda ze odpadł... Ten program bez niego nie ma sensu
dobra... patryk nie jest wszechstronny i tyle.. (ale i tak go lubie)
_________________ Dance is your pulse, your heatrbeat, your breathing.
It's the rythm of your life.
It's the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness and envy.
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum