... a ja do niego nic nie mam. Sam sie uczył wiec co sie dziwić. Nie tańczy długo a mimo to zobaczcie jak daleko zaszedł Wcale jakos nie jestem jego fanka ale nic do niego nie mam. Życze mu szczęścia
_________________ Coraz trudniej, coraz nudniej... nowe pomysły, nowe poglądy. CAŁKIEM INNE ZYCIE
Mi się wydawało, że jest największą pomyłką tego programu....Teraz też tak w sumie myślę, ale z drugiej strony jury na pewno miało nadzieję, że pokaże się z dobrej strony, bo w końcu musiał zrobić tam w Buenos jakieś postępy.... Cieszę się, że odpadł, bo zdecydowanie pozostali chłopacy są lepsi....
_________________ Taniec jest najwznioślejszą, najbardziej wzruszającą, najpiękniejszą ze wszystkich sztuk, bo nie jest tylko prostą interpretacją czy wyobrażeniem życia; jest samym życiem...
Get. Right. Emotions. Going.
Travis ^^
pewnie ze tak.. jest pomylka tego programu... niepotrzebnie przez niego odpadl filip i lukasz bo zdecydowanie byli od niego lepsi... na szczescie juz go nie ma i wszystko wroci do normy
_________________ Owszem żyję na gównianym świecie,
ale żyję i nie boję się
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum