Szukaj • Grupy • Rejestracja • Zaloguj

PORTAL •  CHAT [1] •  Regulamin •  Mapa •  Album •  Ludzie •  F.A.Q •  BB CODE •  Statystyki •  Download

Poprzedni temat :: Następny temat
Krytycznym okiem - Patryk Różniecki
Autor Wiadomość

judyta 
Guru

Wysłany: 2008-04-17, 11:22   Krytycznym okiem - Patryk Różniecki

PATRYK RÓŻNIECKI

Wczorajszy odcinek był po prostu żenujący i wiele osób można by skrytykować. Zarówno uczestników programu, jak i jury. Jednak dziś krytycznym okiem spojrzę na Patryka Różnieckiego. Przyznaję, że na samym początku, na castingach i w Buenos nie było powodów by się do czegoś przyczepić, no może oprócz tego, że sobie nie radził na warsztatach, jednak po wczorajszym odcinku nie potrafię ukryć mojej niechęci do jego osoby.
Patryk Różnicki z Anetą Gąsiewicz w drugim odcinku na żywo tańczyli Dancehall do piosenki Seana Poula "When you gonna (give it up to me)". Do występu przygotowała ich Anna Jujka. I mimo tego, że taniec był dopasowany pod ich style taneczne i mieli świetnego choreografa, to zatańczyli bardzo słabo. Jednak biorąc pod uwagę fakt, że prawie wszystkie pary nie wykazały się specjalnym talentem można przymknąć na to oko. Problem tkwi w występie indywidualnym Patryka. Kompletnie nie rozumiem jakim prawem tak bezczelnie skopiował solówkę Piotra Gałczyka. Niektóre fragmenty solowego występu były wręcz identyczne jak u Gauy jednak zdecydowanie słabiej zatańczone. Ludzie nie są tacy głupi i pamiętają jeszcze pierwszą edycję. W wykonaniu Piotra ta solówka była po prostu przepiękna, a Patryk z niej zrobił jedną wielką masakrę. Tak nie może być! Co on robi w tym programie, skoro sam nie potrafi stworzyć własnej, indywidualnej solówki tylko kradnie pomysły innych?? Dla mnie tacy ludzie nie powinni być w You Can Dance.
Zamiast Filipa powinien bezapelacyjnie odpaść Patryk, ponieważ nie tańczy on rewelacyjnie, a po drugie ten program nie polega na nieudolnym powielaniu solówek z pierwszej edycji.. Ale oczywiście Polacy nie lubią gejów, więc lepiej trzymać beztalencie, niż zdolnego młodego chłopaka, ale homoseksualistę.

anulka0920 
SzefWszystkichSzefów

Super Moderator

Redaktor portalu

Sponsor

V.I.P

Wysłany: 2008-04-17, 11:26   

Przyznam, że nie kibicuję Patrykowi, dlatego na jego solówkę nie zwróciłam nawet uwagi. Jesteś pewna, że była skopiowana od Piotrka? Cóż, Piotrek tańczył rewelacyjnie, Patryk średnio, ale bardzo się rozwinął od początku programu, coś z tego programu wyniósł..

Więc nie bój się.
Podaj swoją dłoń.
Zaufaj mi.
Byłam tam nieraz...

Gegula Drakula 
Debiutant

Wysłany: 2008-04-17, 12:39   

Też mi nie przypadł do gustu, uważam, że w bardziej klasycznym stylu tańca w ogóle by sobie nie poradził.

geguladrakula@tlen.pl

Kasiorda 
Wymiatacz

Ostrzeżeń:
 5/5/5

Wysłany: 2008-04-17, 12:43   

Jak dla mnie był za sztywny..

ania85 
Tubylec

Wysłany: 2008-04-17, 12:47   

Też jakoś za nim nie przepadam. Jego solówka tydzień temu była niezła i pierwszy raz podobało mi się jak zatańczył, jednak wczoraj... szkoda gadać. Poza tym nie przypadł mi do gustu jako człowiek. Miałam nadzieję, że wczoraj odpadnie, ale co zrobić:/

happysadx
Debiutant

Ostrzeżeń:
 1/5/5

Wysłany: 2008-04-17, 12:48   

Ja nie zauwazylam zeby cos kopiowal od Gauy. Patryka lubilam od poczatku. Nie znam go osobiscie ale wydaje sie byc milym chlopakiem. Podoba mi sie jak tanczy i jak sie ubiera. Szkoda ze odpadl Filip bo tez byl sympatyczny i ladnie tanczyl. Cieszylabym sie gdyby odpadl wlasnie Łukasz bo jakos tak go nie trawie i wydaje mi sie przemądrzały :roll:

Ale to tylko moja skromna opinia ^^

darosmog
Gaduła

Ostrzeżeń:
 1/5/5

Wysłany: 2008-04-17, 12:50   

no coż wolałbym zeby to właśnie Patryk odpadł niż Filip szkoda że odpadł taki talent

Monia:) 
ladie Sealandii:)

Super Moderator

Redaktor portalu

Sponsor

Wysłany: 2008-04-17, 13:03   

Mi on też jakoś specjalnie nie przypadł do gustu i jak dla mnie powinien odpaść! Chłopak tak bardzo nie chce wrócić na wieś, to niech nie wraca, ale wg mnie Filip który odpadł był od niego o niebo lepszy.
Niemożliwe to tylko wielkie słowo rzucone na wiatr przez maluczkich, którzy godzą się z naturalną koleją rzeczy, zamiast wykrzesać siłę, by ją zmienić. Niemożliwe to nie fakt. To jedynie opinia. Niemożliwe to nie deklaracja. To wyzwanie. Niemożliwe to potencjał możliwości. Niemożliwe jest chwilowe. NIEMOŻLIWE NIE ISTNIEJE.

MROŻEK MA WYGRAĆ!:)

anulka0920 
SzefWszystkichSzefów

Super Moderator

Redaktor portalu

Sponsor

V.I.P

Wysłany: 2008-04-17, 13:10   

Za sztywny? Dla mnie on w ogóle nie jest sztywny, tylko taki luźny.. :P
Tak jakby nic techniki, tylko jakieś dzikie ruchy. Nie wiem.

Więc nie bój się.
Podaj swoją dłoń.
Zaufaj mi.
Byłam tam nieraz...

kedzior141 
Dyskutant

Ostrzeżeń:
 1/5/5

Wysłany: 2008-04-17, 13:15   

Nawet nie zauważyłem że podrabiał Gaue...
Ale do niego nic nie mam, mam nadzieję że już w następnym odcinku będzie widać poprawę.

Elanor 
Piszę o wszystkim

Wysłany: 2008-04-17, 13:39   

Szczerze mówiąc też nie zauważyłam podobieństwa do GaUy, ale właściwie szczególnie się nie przyglądałam, może na powtórce. A może po prostu tak słabo skopiował, ze aż trudno dojrzeć oryginał...

Ogóle też gościa nie trawię, ale obawiam się, że zostanie w programie na dłużej, bo zdaję się cieszyć poparciem... :roll:
Filip mógł wnieść do programu dużo więcej. Gość był przesympatyczny, a Patryk to jakiś taki nijaki, w ogóle nie charakterystyczny... :roll:

anulka0920 napisał/a
Za sztywny? Dla mnie on w ogóle nie jest sztywny, tylko taki luźny.. :P
Tak jakby nic techniki, tylko jakieś dzikie ruchy. Nie wiem.

Dokładnie takie samo wrażenie odnoszę :P

Nie będę zabijała bronią,
gdyż kto zabija bronią ten zapomniał oblicza swego ojca.
Będę zabijała sercem.
"

marek.szczepan 
Tubylec

Wysłany: 2008-04-17, 14:43   

szczerze to bylem tak skupiony na Anecie, ze nie zauwazylem tego...ale jesli to prawda to nie straci duzo fanów...
ma ktos ten odcinek nagrany?

izula 

Redaktor portalu

Wysłany: 2008-04-17, 15:29   

O i z tym się zgodzę w 100%. Moim zdaniem on wcale nie powinien być w 16. Nie mogę na niego patrzeć... To on źle zatańczył dancehall... Aneta sobie poradziła, ale on to masakra...

sandruss 
Tubylec

Wysłany: 2008-04-17, 17:03   

Moim zdaniem też nie powinien być w 16-stce. Jakoś tak niespecjalnie mi się widzi w tym programie...

alfinete 
Stary wyjadacz

Wysłany: 2008-04-17, 21:40   

Koleś mnie zaskakuje. Myślałam ze odpadnie juz w BA.
Zaczał sie rozwijać za każdym razem tańczy inaczej hmm.. sama nie wiem co o nim myśleć.
Ale to człowiek bez jaj i zero luzu w nim taki pospinany i bez osobowości.

www.alfinetezmilka.fotka.pl
www.myspace.com/julienka
www.infrontofmybrain.blogspot.com

Przyjazne linki
Sponsor

Skad: Z forum

Odpowiedz do tematu