Szukaj • Grupy • Rejestracja • Zaloguj

PORTAL •  CHAT [1] •  Regulamin •  Mapa •  Album •  Ludzie •  F.A.Q •  BB CODE •  Statystyki •  Download

Poprzedni temat :: Następny temat
Krytycznym okiem - Roksana Saniuk
Autor Wiadomość

kasiaaa_r 

V.I.P

Wysłany: 2008-04-20, 09:41   

Revan, przecież tutaj na forum są osoby, które lepiej tańczą od niej. Nie wiedziałeś?? A Roksana to przecież takie beztalencie nic zrobić nie potrafi. Łazi po tej scenie, macha tymi rękami, nie wiem, czy to co robi to w ogóle tańcem można nazwać.
Przyjżyj się ;p ;D

Jak wszyscy jesteście tacy mądrzy to chciałabym zobaczyć prawdziwy (wg was hh) w waszym wykonaniu.
Czekam na nagrania

[ Dodano: 2008-04-20, 10:42 ]
przyjrzyj*

natusssska 
Dyskutant

Wysłany: 2008-04-20, 09:58   

judyta a moze napiszesz w tym dziele opinie o twojej faworytce-justynie?? wtedy zobaczymy co o nije bys napisala.ciekawa jestem czy tez bylabys taka "obiektywna"

kasiaaa_r 

V.I.P

Wysłany: 2008-04-20, 10:24   

no, też jestem ciekawa...
ja uważam, że Judyta nie wie do końca co to krytyka (przynajmniej tutaj coś takiego pokazała)

Diann. 
zajonc plajboja .

Redaktor portalu

Wysłany: 2008-04-20, 11:21   

No przecież Justyna to jest najlepsza we wszystkim najlepiej tanczy HH i resztę tylko jakoś jurorzy o tym nie wspomnieli i ja też chciałabym zobaczyc coś w tym dziale o Justynie ponieważ moim zdaniem nie była zagrożona jedynie przez Santiego i ten jego wypadek jeżeli zatańczyliby tak jak Justyna tańczyła to od razu by polecieli do solówek. A co do Roksany, Judyto chyba za bardzo wierzysz pudelkowi...Skoro tańczyła tak beznadziejnie to dlaczego nie tańczyła solo? Hę? I jak widzisz większosc tu broni Roksanę to o czymś świadczy, świadczy o tym że po prostu NIE lubisz Roksany i dlatego po niej "jedziesz" (na razie jako jedyna). Dziękuje za uwagę.

Kasiorda 
Wymiatacz

Ostrzeżeń:
 5/5/5

Wysłany: 2008-04-20, 11:25   

Ja tam Roksanę bardzo lubię.Świetnie tańczy i jest fajną osobą.

Mada 
Debiutant

Wysłany: 2008-04-20, 11:38   

Ja Roxi nie lubię, wydaje mi się za bardzo pewna siebie i choc na początku ja lubiłam, to do czasu kiedy jest w 16 denerwuje mnie bardzo. Wydawała sie taka fajna i zabawna, ale ostatnio odczułam, ze zdeczka sie mylę. Nie wiem, nie znam jej, ale oglądałam wywiady z nią. Nie nastawiam się wobec niej na nie, choć ostatnio zamiast tańca zobaczyłam mały występ.

kasiaaa_r 

V.I.P

Wysłany: 2008-04-20, 11:38   

Diann. napisał/a
moim zdaniem nie była zagrożona jedynie przez Santiego

wg mnie tez- jesli by ja zagrozili to musieli by wziac osobno jakiegos faceta z innej pary. tak wiec Judyto sprawdz na czym polega krytyka, a potem pisz. bo ja na Twoim miejscu wlasnie zacelabym od swojego faworyta i to wcle nie znaczyloby, ze masz po nim jechac. krytyka to OBIEKTYWNA ocena. jak ktos np ocenia filmy to tez njest krytykiem, a niekoniecznie pisze same zle rzeczy. nie wiem czemu wszysyc tak odbieraja to slowo

NoTaLoNee 
|b-girl.love.dance|

Moderator

Redaktor portalu

Sponsor

V.I.P

Wysłany: 2008-04-20, 11:41   

kasiaaa_r napisał/a
nie wiem czemu wszysyc tak odbieraja to slowo

no wlasnie. i w sumie to mnie tez sie to słowo kojazy z czums złym, no ale juz sobie wbilam do głowy co to jest. i Judyto nad ta obiektywnością, tez bym popracowala.

Magda83 
Guru

Ostrzeżeń:
 1/5/5

Wysłany: 2008-04-21, 10:28   

hej ten temat brzmi "krytycznym okiem" i jego redaktorką jest Judyta i to jest jej punkt widzenia, a Wy jej swojego nie narzucajcie-nie musi lubic tego, kogo Wy lubicie :roll: :evil:

kasiaaa_r 

V.I.P

Wysłany: 2008-04-21, 11:09   

kurcze, dalej nie rozumiecie, co to jest krytyka?? no, jesli tak jest t bardzo przepraszam.

Revan 

Redaktor portalu

Wysłany: 2008-04-21, 11:10   

Magda83 napisał/a
hej ten temat brzmi krytycznym okiem i jego redaktorką jest Judyta i to jest jej punkt widzenia, a Wy jej swojego nie narzucajcie-nie musi lubic tego, kogo Wy lubicie :roll: :evil:

Magda, nikt nikomu tutaj nic nie narzuca-napisalem ze szanuje zdanie Judyty, ale nie jest ono "krytyczne" tylko niepoparte zadnymi sensownymi argumentami. Wchodzac do tego tematu mialem nadzieje przeczytac KRYTYCZNE, czyli UZASADNIONE argumentami zdanie danej osoby nt owej osoby, a nie zastac to co zastalem. Gdyby temat mial nazwe: "Moje Zdanie" to nie byloby zadnego problemu :)

bLoNdI.15 
Gaduła

Wysłany: 2008-04-21, 11:13   

jakoś za nią nie przepadam :) na castingach w ogóle nie zwróciła mojej uwagi... jej taniec jakoś mnie nie zachwyca.

może mnie zjecie za tą wypowiedzieć:P ale takie jest moje zdanie... do którego każdy ma prawo

kasiaaa_r 

V.I.P

Wysłany: 2008-04-21, 11:19   

judyta napisał/a
wiem co to jest krytyka i uwazam ze odpowiednio ja skrytykowalam

ty ją skrytykowałaś, ale nie ma to nic wspólnego z krytyką, masz racje. sama to zauważyłaś, gratuluję

Revan 

Redaktor portalu

Wysłany: 2008-04-21, 11:47   

judyta napisał/a
ale madzia konczy psychologie i uwierzcie mi ze doskonale wie co to jest krytyka takze takie teksty do niej sa nawet nie na miejscu bym powiedziala..

Nie uwlaczajac Madzi, ona jest jakis Bogiem ze nie na miejscu jest zwrocenie jej uwagi? Wez przestan...:)

Nie bede sie klocil, bo swoimi postami tylko potiwerdzilas wszystko o czym wczesniej napisalismy.

Co do krytycznych uwag nt Roksany:

Jak dla mnie troche za bardzo sie przejmuje tym, co mowia o niej i stara sie to za wszelka cene zmienic,a niepotrzebnie. Powinna zrozumiec, ze albo ktos ja polubil, albo nie, i tyle, nic tego nie zmieni,bo tacy sa ludzie. Wyrabiaja sobie opinie na podstawie tego co zobacza w telewizji, przeczytaja na pudelku. Moze tylko udowodnic innym, tym co maja wahania nt tego czy jest wszechstronna czy nie.

Monia:) 
ladie Sealandii:)

Super Moderator

Redaktor portalu

Sponsor

Wysłany: 2008-04-21, 12:58   

Tak jak już wcześniej pisałam ze zdaniem Judyty się nie zgadzam, uważam, że Roksana jest naprawdę świetna w tym co robi, ale podejdźcie do tego troszkę bardziej na luzie. Rozumiem napisać, że wg was Roxi jest fajna, bo: to, to i tamto i Judyta nie ma racji, czy tam jej argumentacja jest nietrafna. Tylko wasza krytyka do artykułu Judyty zmieniła się w krytykowanie jej samej(jak tu już ktoś różnicę zaznaczył).... Także, relax, take it easy... i lepiej załatwić takie rzeczy na pm, niż wprowadzać niemiłą atmosferę tutaj...
Ah no i 'krytyce' w stronę Patryka, która ma podobną argumentacje, się nie czepiacie, że jest nieobiektywna :P
Niemożliwe to tylko wielkie słowo rzucone na wiatr przez maluczkich, którzy godzą się z naturalną koleją rzeczy, zamiast wykrzesać siłę, by ją zmienić. Niemożliwe to nie fakt. To jedynie opinia. Niemożliwe to nie deklaracja. To wyzwanie. Niemożliwe to potencjał możliwości. Niemożliwe jest chwilowe. NIEMOŻLIWE NIE ISTNIEJE.

MROŻEK MA WYGRAĆ!:)

Przyjazne linki
Sponsor

Skad: Z forum

Odpowiedz do tematu