Wiek: 16 Dołączyła: 28 Gru 2007 Posty: 1736 Skąd: z Krakowa
Wysłany: 2008-04-20, 09:41
Revan, przecież tutaj na forum są osoby, które lepiej tańczą od niej. Nie wiedziałeś?? A Roksana to przecież takie beztalencie nic zrobić nie potrafi. Łazi po tej scenie, macha tymi rękami, nie wiem, czy to co robi to w ogóle tańcem można nazwać.
Przyjżyj się ;p ;D
Jak wszyscy jesteście tacy mądrzy to chciałabym zobaczyć prawdziwy (wg was hh) w waszym wykonaniu.
Czekam na nagrania
judyta a moze napiszesz w tym dziele opinie o twojej faworytce-justynie?? wtedy zobaczymy co o nije bys napisala.ciekawa jestem czy tez bylabys taka "obiektywna"
No przecież Justyna to jest najlepsza we wszystkim najlepiej tanczy HH i resztę tylko jakoś jurorzy o tym nie wspomnieli i ja też chciałabym zobaczyc coś w tym dziale o Justynie ponieważ moim zdaniem nie była zagrożona jedynie przez Santiego i ten jego wypadek jeżeli zatańczyliby tak jak Justyna tańczyła to od razu by polecieli do solówek. A co do Roksany, Judyto chyba za bardzo wierzysz pudelkowi...Skoro tańczyła tak beznadziejnie to dlaczego nie tańczyła solo? Hę? I jak widzisz większosc tu broni Roksanę to o czymś świadczy, świadczy o tym że po prostu NIE lubisz Roksany i dlatego po niej "jedziesz" (na razie jako jedyna). Dziękuje za uwagę.
_________________ I could stay lost in this moment forever.
Ja Roxi nie lubię, wydaje mi się za bardzo pewna siebie i choc na początku ja lubiłam, to do czasu kiedy jest w 16 denerwuje mnie bardzo. Wydawała sie taka fajna i zabawna, ale ostatnio odczułam, ze zdeczka sie mylę. Nie wiem, nie znam jej, ale oglądałam wywiady z nią. Nie nastawiam się wobec niej na nie, choć ostatnio zamiast tańca zobaczyłam mały występ.
Wiek: 16 Dołączyła: 28 Gru 2007 Posty: 1736 Skąd: z Krakowa
Wysłany: 2008-04-20, 11:38
Diann. napisał/a
moim zdaniem nie była zagrożona jedynie przez Santiego
wg mnie tez- jesli by ja zagrozili to musieli by wziac osobno jakiegos faceta z innej pary. tak wiec Judyto sprawdz na czym polega krytyka, a potem pisz. bo ja na Twoim miejscu wlasnie zacelabym od swojego faworyta i to wcle nie znaczyloby, ze masz po nim jechac. krytyka to OBIEKTYWNA ocena. jak ktos np ocenia filmy to tez njest krytykiem, a niekoniecznie pisze same zle rzeczy. nie wiem czemu wszysyc tak odbieraja to slowo
no wlasnie. i w sumie to mnie tez sie to słowo kojazy z czums złym, no ale juz sobie wbilam do głowy co to jest. i Judyto nad ta obiektywnością, tez bym popracowala.
_________________ Dance is your pulse, your heatrbeat, your breathing.
It's the rythm of your life.
It's the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness and envy.
hej ten temat brzmi "krytycznym okiem" i jego redaktorką jest Judyta i to jest jej punkt widzenia, a Wy jej swojego nie narzucajcie-nie musi lubic tego, kogo Wy lubicie
hej ten temat brzmi krytycznym okiem i jego redaktorką jest Judyta i to jest jej punkt widzenia, a Wy jej swojego nie narzucajcie-nie musi lubic tego, kogo Wy lubicie
Magda, nikt nikomu tutaj nic nie narzuca-napisalem ze szanuje zdanie Judyty, ale nie jest ono "krytyczne" tylko niepoparte zadnymi sensownymi argumentami. Wchodzac do tego tematu mialem nadzieje przeczytac KRYTYCZNE, czyli UZASADNIONE argumentami zdanie danej osoby nt owej osoby, a nie zastac to co zastalem. Gdyby temat mial nazwe: "Moje Zdanie" to nie byloby zadnego problemu
_________________ Marcin Mroziński&Wiola Fiuk-głosuj na taniec i wszechstronność, nie na śliczną twarz.
ale madzia konczy psychologie i uwierzcie mi ze doskonale wie co to jest krytyka takze takie teksty do niej sa nawet nie na miejscu bym powiedziala..
Nie uwlaczajac Madzi, ona jest jakis Bogiem ze nie na miejscu jest zwrocenie jej uwagi? Wez przestan...:)
Nie bede sie klocil, bo swoimi postami tylko potiwerdzilas wszystko o czym wczesniej napisalismy.
Co do krytycznych uwag nt Roksany:
Jak dla mnie troche za bardzo sie przejmuje tym, co mowia o niej i stara sie to za wszelka cene zmienic,a niepotrzebnie. Powinna zrozumiec, ze albo ktos ja polubil, albo nie, i tyle, nic tego nie zmieni,bo tacy sa ludzie. Wyrabiaja sobie opinie na podstawie tego co zobacza w telewizji, przeczytaja na pudelku. Moze tylko udowodnic innym, tym co maja wahania nt tego czy jest wszechstronna czy nie.
_________________ Marcin Mroziński&Wiola Fiuk-głosuj na taniec i wszechstronność, nie na śliczną twarz.
Tak jak już wcześniej pisałam ze zdaniem Judyty się nie zgadzam, uważam, że Roksana jest naprawdę świetna w tym co robi, ale podejdźcie do tego troszkę bardziej na luzie. Rozumiem napisać, że wg was Roxi jest fajna, bo: to, to i tamto i Judyta nie ma racji, czy tam jej argumentacja jest nietrafna. Tylko wasza krytyka do artykułu Judyty zmieniła się w krytykowanie jej samej(jak tu już ktoś różnicę zaznaczył).... Także, relax, take it easy... i lepiej załatwić takie rzeczy na pm, niż wprowadzać niemiłą atmosferę tutaj...
Ah no i 'krytyce' w stronę Patryka, która ma podobną argumentacje, się nie czepiacie, że jest nieobiektywna
_________________ Niemożliwe to tylko wielkie słowo rzucone na wiatr przez maluczkich, którzy godzą się z naturalną koleją rzeczy, zamiast wykrzesać siłę, by ją zmienić. Niemożliwe to nie fakt. To jedynie opinia. Niemożliwe to nie deklaracja. To wyzwanie. Niemożliwe to potencjał możliwości. Niemożliwe jest chwilowe. NIEMOŻLIWE NIE ISTNIEJE.
MROŻEK MA WYGRAĆ!:)
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum