co tu się dzieje do cholery jasnej??zaraz zlikwiduję cały ten portal jak będziecie sie tak zachowywać!!dział jud jest kontrowersyjny i dobrze,obiektywne fakty macie gdzies indziej,możecie sie nie zgadzać z tym ,ale prosze szanować wzajemnie swoją pracę!!jakoś w temacie o patryku nikt się nie czepia,a tam judyta sobie dopiero pojechała po nim niemerytorycznie!jeszcze raz zobaczę,że moi redaktorzy skaczą sobie do oczu to pozabieram te rangi!!
nikus jesli chodzi o mnie nie przeszkadza mi ze tak jada bo jak ja jade po kims (uczestnikach) a ktos jest ich fanem no to oczywiste ze beda sie sadzic i sie mnie czepiac..
co do szanowania czyjejs pracy nika nie mozesz wymagac tego od kogos skoro nie ma czegos takiego wpojone od dziecka to teraz juz sie nic nie poradzi.. ale tak jak mowie mi to nie przeszkadza..
zgadzajac sie na to by byc redaktorem tego typu artykulow liczylam sie z takimi opiniami wiec nie widze sensu nikus by sie tym przejmowac mysle ze wkoncu im sie zniudzi ihihih
_________________ Owszem żyję na gównianym świecie,
ale żyję i nie boję się
no i wreszcie odlapdla.. wiedzialam ze odpadnie w tym odcinku bo jak zobaczyla jej taniec w parach no to zalamka totalna.. zatanczyla tragicznie.. solowka wygladala tak jakby truchtala bo jej sie siusiu chcialo.. kiedy stala z aneta byla pewna ze odpadnie aneta jednak kiedy aneta zostala jej mina po prostu byla zenujaca.. tak jakby chciala powiedziec ze jakim prawem ona a nie ja no bo oczywiste bylo ze zanetka falszywy usmiech zostanie.. bardzo sie ciesze ze roksana odpadla
_________________ Owszem żyję na gównianym świecie,
ale żyję i nie boję się
no i wreszcie odlapdla.. wiedzialam ze odpadnie w tym odcinku bo jak zobaczyla jej taniec w parach no to zalamka totalna.. zatanczyla tragicznie.. solowka wygladala tak jakby truchtala bo jej sie siusiu chcialo.. kiedy stala z aneta byla pewna ze odpadnie aneta jednak kiedy aneta zostala jej mina po prostu byla zenujaca.. tak jakby chciala powiedziec ze jakim prawem ona a nie ja no bo oczywiste bylo ze zanetka falszywy usmiech zostanie.. bardzo sie ciesze ze roksana odpadla
Oj już tak to nie przesadzaj bo nie było źle.
Fakt duet masakra ale solo mi się podobało i strasznie mi jej szkoda bo sobie nie zasłużyła ech..Nie wiem kto na $łItI ŻaNeTkĘ głosował -.-
I jak mówił Michał " Nie byłaś najgorsza są gorsi, nie zasłużyłaś sobie na odpadnięcie ale takie są werdyktu widzów " I ja się pod tym podpisuję chocby nogami^^
_________________ I could stay lost in this moment forever.
Nie byłaś najgorsza są gorsi, nie zasłużyłaś sobie na odpadnięcie ale takie są werdyktu widzów
Dzisiaj w DDTVN Weronika powiedziała, że muszą nominować 6 osób, ale spodziewali się innego wyniku... Podobnie Michał wczoraj. Więc samo jury przyznało, że to nie był czas na Roksanę...
I fakt, że ona wiedziała, że odpadnie. Wiedziała to już jak została nominowana z Anetą i Żanetą. Wiedziała tańcząc solówkę. I przy werdykcie wiedziała... To było widać, naprawdę
_________________ "Nie będę strzelała ręką,
gdyż kto strzela ręką, ten zapomniał oblicza swego ojca.
Będę strzelała umysłem.
Nie będę zabijała bronią,
gdyż kto zabija bronią ten zapomniał oblicza swego ojca.
Będę zabijała sercem."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum