Szukaj • Grupy • Rejestracja • Zaloguj

PORTAL •  CHAT [1] •  Regulamin •  Mapa •  Album •  Ludzie •  F.A.Q •  BB CODE •  Statystyki •  Download

Poprzedni temat :: Następny temat
Krytycznym okiem - Roksana Saniuk
Autor Wiadomość

Nika
Prima Balerina :)

Wysłany: 2008-04-21, 18:26   

co tu się dzieje do cholery jasnej??zaraz zlikwiduję cały ten portal jak będziecie sie tak zachowywać!!dział jud jest kontrowersyjny i dobrze,obiektywne fakty macie gdzies indziej,możecie sie nie zgadzać z tym ,ale prosze szanować wzajemnie swoją pracę!!jakoś w temacie o patryku nikt się nie czepia,a tam judyta sobie dopiero pojechała po nim niemerytorycznie!jeszcze raz zobaczę,że moi redaktorzy skaczą sobie do oczu to pozabieram te rangi!!

judyta 
Guru

Wysłany: 2008-04-22, 07:48   

nikus jesli chodzi o mnie nie przeszkadza mi ze tak jada bo jak ja jade po kims (uczestnikach) a ktos jest ich fanem no to oczywiste ze beda sie sadzic i sie mnie czepiac..
co do szanowania czyjejs pracy nika nie mozesz wymagac tego od kogos skoro nie ma czegos takiego wpojone od dziecka to teraz juz sie nic nie poradzi.. ale tak jak mowie mi to nie przeszkadza..
zgadzajac sie na to by byc redaktorem tego typu artykulow liczylam sie z takimi opiniami wiec nie widze sensu nikus by sie tym przejmowac :mrgreen: mysle ze wkoncu im sie zniudzi ihihih

Nika
Prima Balerina :)

Wysłany: 2008-04-22, 10:38   

jud-inni uzytkownicy niech się tu kłóca do woli-redaktorzy tak jak modzi mają świecić przykładem!!nie wolno im się wykłócać w ten sposób i koniec.

judyta 
Guru

Wysłany: 2008-04-22, 10:39   

no niby tak.. ja tak juz ci napisalam wczesniej ze nie mam zamiaru sie wypowiadac na temat tego co pisze i koniec.. :mrgreen:

judyta 
Guru

Wysłany: 2008-04-24, 08:23   

no i wreszcie odlapdla.. wiedzialam ze odpadnie w tym odcinku bo jak zobaczyla jej taniec w parach no to zalamka totalna.. zatanczyla tragicznie.. solowka wygladala tak jakby truchtala bo jej sie siusiu chcialo.. kiedy stala z aneta byla pewna ze odpadnie aneta jednak kiedy aneta zostala jej mina po prostu byla zenujaca.. tak jakby chciala powiedziec ze jakim prawem ona a nie ja no bo oczywiste bylo ze zanetka falszywy usmiech zostanie.. bardzo sie ciesze ze roksana odpadla

kasiaaa_r 

V.I.P

Wysłany: 2008-04-24, 15:34   

judyta napisał/a
byla pewna ze odpadnie aneta jednak kiedy aneta zostala jej mina po prostu byla zenujaca..

nie sadze
Roksna wiedziala, ze odpanie
nie wiem, gdzie masz oczy, ale chyba z tylu glowy

Diann. 
zajonc plajboja .

Redaktor portalu

Wysłany: 2008-04-24, 15:39   

judyta napisał/a
no i wreszcie odlapdla.. wiedzialam ze odpadnie w tym odcinku bo jak zobaczyla jej taniec w parach no to zalamka totalna.. zatanczyla tragicznie.. solowka wygladala tak jakby truchtala bo jej sie siusiu chcialo.. kiedy stala z aneta byla pewna ze odpadnie aneta jednak kiedy aneta zostala jej mina po prostu byla zenujaca.. tak jakby chciala powiedziec ze jakim prawem ona a nie ja no bo oczywiste bylo ze zanetka falszywy usmiech zostanie.. bardzo sie ciesze ze roksana odpadla

Oj już tak to nie przesadzaj bo nie było źle.
Fakt duet masakra ale solo mi się podobało i strasznie mi jej szkoda bo sobie nie zasłużyła ech..Nie wiem kto na $łItI ŻaNeTkĘ głosował -.-
I jak mówił Michał " Nie byłaś najgorsza są gorsi, nie zasłużyłaś sobie na odpadnięcie ale takie są werdyktu widzów " I ja się pod tym podpisuję chocby nogami^^

Elanor 
Piszę o wszystkim

Wysłany: 2008-04-24, 15:44   

Diann. napisał/a
Nie byłaś najgorsza są gorsi, nie zasłużyłaś sobie na odpadnięcie ale takie są werdyktu widzów

Dzisiaj w DDTVN Weronika powiedziała, że muszą nominować 6 osób, ale spodziewali się innego wyniku... Podobnie Michał wczoraj. Więc samo jury przyznało, że to nie był czas na Roksanę...

I fakt, że ona wiedziała, że odpadnie. Wiedziała to już jak została nominowana z Anetą i Żanetą. Wiedziała tańcząc solówkę. I przy werdykcie wiedziała... To było widać, naprawdę :roll:

Nie będę zabijała bronią,
gdyż kto zabija bronią ten zapomniał oblicza swego ojca.
Będę zabijała sercem.
"

darosmog
Gaduła

Ostrzeżeń:
 1/5/5

Wysłany: 2008-04-24, 15:46   

moim zdaniem również nie powinna odpaść

Przyjazne linki
Sponsor

Skad: Z forum

Odpowiedz do tematu