Roksana dostała się do programu You Can Dance, ponieważ podobno świetnie tańczy hip hop. Mówię podobno, bo nie zauważyłam jakiegoś specjalnego talentu. W Buenos nie radziła sobie tak dobrze jak pozostali uczestnicy, a jej solówka była co najmniej przeciętna. Tak naprawdę nie wyrażała ona nic, a przynajmniej ja nic nie odczuwałam oglądając ją.
Uważana jest za mistrza hip hopu, a w programie na żywo nie wyróżniała się specjalnym talentem,a wręcz preciwnie, jest wysoką kobietą wszystkie jej niedoskonałości było doskonale widać. W jednym momencie nawet zapomniała kroków i dziwię się, że nikt nie zwrócił na to uwagi.
hmmm coraz bardziej wierzę w to, że Roksana i Michał Piróg znają sie bardzo dobrze tak jak pisze Pudelek, a nie tak jak twierdzi juror, że tylko pobieżnie jak z większoscią uczestników. Nie sądzę, aby tak ostry, trzymający się zasad sędzia jakim jest Piróg pozwoliłby na to, aby do ścisłej szesnastki dostała się dziewczyna bez większego talentu, urody i tak na prawdę nie wnosząca do programu nic....
_________________ Owszem żyję na gównianym świecie,
ale żyję i nie boję się
Rzeczywiście bardzo krytyczna wypowiedź. Ale ja się z nią nie zgadzam. Hip-hop Roksany jest fenomenalny
_________________ "Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to robi.."
- Albert Einstein ♥
Więc nie bój się.
Podaj swoją dłoń.
Zaufaj mi.
Byłam tam nieraz...
No fakt..krytyczna to jest bardzo I ja też się nie zgadzam. Jej HH jest świetny, a po za tym ma talent i urodę..:)
_________________ Wiola/Marcin/Iza/Tomek
Mówi się, że potrzeba tylko jednej minuty, żeby kogoś zauważyć,
jednej godziny, żeby go ocenić i jednego dnia, żeby polubić,
ale całego życia, by go później zapomnieć.
zapomniała kroków???? a może warto by troche poczytac innne posty np z tematu z filmikami z roxi? tam dokladnie jest poweidziane ze za dlugo miala puszczona muzyke i dlatego muslala powtorzyc fraze.jakby musyka skonczyla sie po 30 s to by bylo wszystko ok.a tak wogle to w tym poscie pokazalas tylko to ze jej nie lubisz bo zadna twoja uwaga nie ma poparcia w argumentach: nie oradzila sobie w inch technikach w buenos? a skad ty to wiesz? bylas tam?jej hip hop a raczej jfh jest na cholrnie dobrym poziomie.nastepnym razem kieruj sie faktami w swojej opinii a nie tym ze nie lubisz danego uczestika.
ja tez sie całkowicie nie zgadzam z tym co napisaś... a szczególnie z tym ze zapomniała kroków.. natusssska juz napisała komentarz do twojego tekstu i sie zgadzam z nim w 100%..
_________________ Dance is your pulse, your heatrbeat, your breathing.
It's the rythm of your life.
It's the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness and envy.
Zobaczyliście może w jakim dziale jest ten temat? Wyraźnie pisze: "Krytycznym okiem"! Tutaj właśnie nalezy pisać te sprawy na temat tancerzy jakie nad w nich denerwują... Więc nie brońcie jej. Ja uważam, że to wszystko jest prawdą. Może nie do końca całą, ale jest ;]
_________________ "Muzyka jest niewidzialnym tańcem, a taniec niesłyszalną muzyką."
Jean Paul
Zobaczyliście może w jakim dziale jest ten temat? Wyraźnie pisze: Krytycznym okiem! Tutaj właśnie nalezy pisać te sprawy na temat tancerzy jakie nad w nich denerwują
mozna krytykowac i op to jest ten temat ale w racjonalny sposob a nie dawac jakies teksty z kosmosu ktore nie maja poparcia w rzeczywistosci.
To nie jest konstruktywna krytyka, ale spoko, szanuje ją, bo nie jest wulgarna i z pewnoscia na temat.
Ocenianie jednak coś jako "przeciętne" nie jest obiektywne-przeciętne może byc cos co zostanie "zawalone".
Nie można rowniez oceniac urody, droga Judyto. Nie widzialem twojego zdjecia i nie chce zobaczyc, ale sama rozumiesz o co mi chodzi. Chyba nie tedy droga.
Niedoskonałości? Jestem co najmniej zdziwiony, bo na openingu wydawała mi sie wspaniala, po raz pierwszy moglem zobaczyc jej wspaniala sylwetkę. Ale coz, rozne gusta widocznie dziewczyny same sobie wystawiaja inne oceny.
Fajny pomysl na dzial, ale wypadaloby zadbac o poziom takich recenzji. Słowa typu "podobno" nie przystoją Tak samo jak wymyslanie jakis domyslów dotyczących "kroków". To była Twoja choreografia Judyto ze wychwycilas niescislosci? Jezeli tak, to przepraszam.
_________________ Marcin Mroziński&Wiola Fiuk-głosuj na taniec i wszechstronność, nie na śliczną twarz.
hmmm coraz bardziej wierzę w to, że Roksana i Michał Piróg znają sie bardzo dobrze tak jak pisze Pudelek, a nie tak jak twierdzi juror, że tylko pobieżnie jak z większoscią uczestników.
O kurczę, jak ludzie zaczynają wierzyć Pudelkowi to już naprawdę żal...
judyta napisał/a
W jednym momencie nawet zapomniała kroków i dziwię się, że nikt nie zwrócił na to uwagi.
Nie sądzę, aby tak ostry, trzymający się zasad sędzia jakim jest Piróg pozwoliłby na to, aby do ścisłej szesnastki dostała się dziewczyna bez większego talentu, urody i tak na prawdę nie wnosząca do programu nic....
Zatem Piróg i reszta jurorów są beznadziejni skoro nawet oni nie zauważyli, że Roksana jest przeciętna?
To jest konkurs tańca, a nie wybory Miss Polonii, więc za przeproszeniem nie czepiaj się urody :/
"Trochę" to nieobiektywne Każdy wnosi coś do programu.
I co to wgle za źródło, Pudelek
W dodatku pomijając już kwestie, że wygląd tu nie powinien grać większej roli, to nie wiem o co właściwie wszystkim chodzi, nie ma kobiet brzydkich, a zresztą Roxi jest ładna.
_________________ "Nie będę strzelała ręką,
gdyż kto strzela ręką, ten zapomniał oblicza swego ojca.
Będę strzelała umysłem.
Nie będę zabijała bronią,
gdyż kto zabija bronią ten zapomniał oblicza swego ojca.
Będę zabijała sercem."
ja też się z opinią Judyty nie zgadzam, ale po to jest ten dział 'krytycznym okiem', żeby wzbudzać kontrowersje i moim zdaniem Judyta spełniła swoje zadanie w tym artykule w 100%, bo gdzie jest na razie najwięcej komentarzy? TUTAJ no i wszyscy się burzą, bo jak ona mogła pudelka za źródło podać? Potraktujcie sprawę trochę z przymrużeniem oka
_________________ Niemożliwe to tylko wielkie słowo rzucone na wiatr przez maluczkich, którzy godzą się z naturalną koleją rzeczy, zamiast wykrzesać siłę, by ją zmienić. Niemożliwe to nie fakt. To jedynie opinia. Niemożliwe to nie deklaracja. To wyzwanie. Niemożliwe to potencjał możliwości. Niemożliwe jest chwilowe. NIEMOŻLIWE NIE ISTNIEJE.
No ja sie tez z Judyta nie zgadzam, ale moze miec swoje zdanie a Roxi jest akurat taka osobą, która budzi kontrowersje i trudno być wobec niej obojetnym.
judyta napisał/a
do ścisłej szesnastki dostała się dziewczyna bez większego talentu, urody i tak na prawdę nie wnosząca do programu nic....
eee tam.
widzielismy tylko jej hh, nic innego nie miała okazji zaprezentować.
No moim zdaniem jest ładna, ale zalezy co kto lubi.
Ona właśnie dużo wnosi: zarąbisty hh, super osobowość i przez to zwiększanie oglądalności a nie wiadomo- może w innych technikach będzie dobra.
Hip-Hop znakomity . A inne tańce ? Ciekawa jestem jak Roxi poradzi sobie w jazzie ... No nic nie mówię od razu że żle tańczy ale zastanawiam się czy jest wszechstronną tancerką jaką szuka YCD
Wiek: 16 Dołączyła: 28 Gru 2007 Posty: 1736 Skąd: z Krakowa
Wysłany: 2008-04-16, 18:39
wg mnie troszkę przesadziłaś i nie piszesz tego obiektywnie. Krytyka nie polega tylko na pisaniu wad. Trzeba znać pojęcie. i Ciekawe czemu akurat od niej zaczęłaś. Ja się nie zgadzam, bo to subiektywna opinia. A pisząc krytykę trzeba patrzeć i na wadę i na zalety. A nie pisząc same wady i wyżywając się przy tym (tak to odebrałam)
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum