Wysłany: 2008-04-24, 13:09 Kulisy po drugim odcinku na żywo - TVN7
17 kwietnia 2007 roku mogliśmy zobaczyć drugi odcinek „lajf” programu „You Can Dance- po prostu tańcz”. Po wyemitowanym odcinku w tv TVN7 mogliśmy zobaczyć kulisy programu- prowadzone przez Agnieszkę Wróblewską i Oliviera Janiaka.
W programie zobaczyliśmy między innymi:
Rozmowę z parą, która jako pierwsza opuściła program: Katarzyną „Millą” Kordzińską i Filipem Walą. Tancerze otrzymali propozycję od „Wujka Samo Zło” pracy w jego nowym teledysku. Podzielili się z nami swoimi wrażeniami i refleksjami. Dowiedzieliśmy się także szczegółów dotyczących ich pobytu w programie.
Gośćmi specjalnymi byli: Anna „Bosa” Bosak, Rafał „Roofi” Kamiński oraz Ida Nowakowska- bohaterowie pierwszej edycji. Mieli okazję przypomnieć sobie swoje słabsze i lepsze momenty w programie. Opowiedzieli, jak od tego czasu zmieniło się ich życie. Padały również kłopotliwe pytania, które Ania i Rafał skutecznie zbywali,aczkolwiek kolejny raz próbowali dementować pogłoski o ich rzekomym związku.
Olivier Janiak prowadził rozmowy z uczestnikami, którzy nadal pozostali w programie. Wszyscy cieszyli się, że to oni dostali tą szansę, aby zostać i aby pokazać coś naprawdę dobrego. Jednocześnie byli bardzo smutni odejściem Kasi i Filipa. Mówili, że mimo rywalizacji, która jednak z czasem pojawia się w programie, tancerze zaprzyjaźniają się. Spędzają przecież ze sobą wszystkie najlepsze i najgorsze chwile...
Padło również stwierdzenie jednego z fotoreporterów,że Aneta jest najbardziej fotogeniczna tancerka drugiej edycji i,że "kamery ja lubią". Rzeczywiście podczas gdy pozostali uczestnicy żegnali się z Millą i Filipem, Aneta pozowała do zdjęć.
by Kasia
_________________ "Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to robi.."
- Albert Einstein ♥
Więc nie bój się.
Podaj swoją dłoń.
Zaufaj mi.
Byłam tam nieraz...
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum