Wysłany: 2008-05-16, 21:48 Kulisy w TVN Siedem [14.05.2008]
14 maja po 11 odcinku You Can Dance - po prostu tańcz! na antenie stacji TVN siedem moglismy ogladac kulisy programu. Jak co tydzień przygotowanych było mnóstwo atrakcji (m.in. zakłócenia w transmisji ).
Tradycyjnie na początek, prowadzący (Agnieszka Wróblewska i Oliwier Janiak) przeprowadzili wywiad z przegranymi tego wieczoru - Anetą Gąsiewicz i Kamilem Guzym. Pierwsze pytanie jakie im zadali dotyczyło najlepszego momentu na odpadnięcie z programu. Aneta to skwitowała i powiedziała że żaden moment nie jest dobry Potem dodała jeszcze, że im dłużej się jest w programie tym lepiej. Kamil uważa siebie i Anetę już za wygranych tego programu, bo dojście do finałowej szesnastki było dla nich ogromnym sukcesem. Zapytani o to, komu kibicują Kamil odpowiedział, że Ani i Arturowi, Aneta natomiast trzyma kciuki za Grega i Kasię - według niej radzą sobie świetnie. Tak się akurat zdarzyło, że Kamil i Aneta tworzyli duet w ostatnim odcinku i mimo że odpadli są bardzo dumni z tego, czego udało im się dokonać.
Kolejną przepytaną osobą była Ania Radomska. To, co widzowie mogli zobaczyć po ogłoszeniu werdyktu przez Agustina Egurrolę to rozpacz Ani. Była ona spowodowana odpadnięciem Kamila - był on dla niej najbliższą osobą w programie. Zapytano ją o to czy wolałaby odpaść za niego, żeby on tylko mógł zostać w programie. Powiedziała, że jest rozdarta i nie potrafi odpowiedzieć na to pytanie.
Następnie, przedstawiono materiał o Żanecie i Patryku, żeby pokazać widzom jak wygląda pierwszy dzień po odcinku na żywo dla tych, którzy odpadają. W środę po programie spędzają ostatnią noc w hotelu i mają wtedy czas na spakowanie rzeczy i spędzenie ostatnich chwil z pozostałymi uczestnikami. W czwartek z samego rana biorą udział w programie Dzień dobry TVN, potem udzielają wywiadu w radiu. Potem kierowca zabiera ich bagaże z hotelu, następnie odwozi ich na dworzec, skąd jadą do swoich rodzinnych miast. W matariale pokazano również wypowiedzi niektórych uczestników. Żaneta powiedziała: "Wszyscy wygraliśmy". Arturowi ciężko było zrozumieć wynik głosowania telewidzów. Natomiast Greg, którego chyba nigdy nie opuszcza poczucie humoru, podsumował wszystko mówiąc, że miał 0,5 smsa więcej od Patryka i w dodatku sam go wysłał
Gościem specjalnym kulis w TVN Siedem był Rafał Maserak, tanczerz znany z Tańca z gwiazdami. Rafał był pod wrażeniem emocji jakie panują w studiu. Każdego, kto ma możliwość się tam pojawić, gorąco zachęca. Ulubionym tańcem Rafała jest hiszpańskie paso doble, które mieliśmy okazję zobaczyć w wykonaniu Grega i Kasi. Rafał był zachwycony i pełen podziwu umiejętności Grega - według niego nauczyć się tego tańca w tydzień to wielki wyczyn.
Raz na jakiś czas, w kulisach wypowiada się również prowadząca Kinga Rusin. W środę mówiła o emocjach, które przeżywa w trakcie programu. Pokazano materiał z poprzedniej edycji, gdzie Kinga rozpłakała się po odpadnięciu Natalii. Mówiła o tym, że z tygodnia na tydzień jest jej coraz trudniej rozstać się z uczestnikami. Lubi i ceni każdego z nich, według niej każdy ma w sobie to "coś". Podkreśliła, że jest jej przykro kiedy jurorzy ich krytykują, bo wie ile serca i ciężkiej pracy wkładają w przygotowania do kolejnych odcinków na żywo.
Następnie pokazano materiał z przygotowań uczestników do openingu. Tym razem choreografię do wspólnego układu otwierającego odcinek ułożyli David Hernandez Sanchez i Eva Nitsch. Choreografia była trudna, bo tanczerze musieli wykorzystać rekwizyty (krzesła i pejcze). Wszystko skupiało się na szczegółach, bojowym zadaniem dla tanczerzy było zatańczenie wszystkiego równo Agnieszka podsumowała opening jako świetny i udany
Potem był wynik konkursu ogłoszonego tydzień temu, zatem single Pinnaweli rozdane .
Kolejnym gościem był Mykee, a naprawdę to Robert Jarek - opiekun publiczności, on jest odpowiedzialny za rozkręcenie "imprezy" zanim rozpocznie się program. Jest showmanem, tancerzem, DJ, aktorem, konferansjerem... Więcej informacji o nim możecie znaleźć tutaj. Na prośbę prowadzących zatańczył do fragmentu piosenki Michaela Jacksona Beat it. Oby takich przyjemnych zakończeń było więcej
_________________ Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały Wszechświat działa potajemnie, by udało Ci się to osiągnąć.
Ciekawa jestem jak zabrzmiał ten żart Grega Ale on zawsze jest wesoły... a co do Kamila to nie dziwie sie że znowu wspomniał o Arturze i Ani... bardzo miło
_________________ Coraz trudniej, coraz nudniej... nowe pomysły, nowe poglądy. CAŁKIEM INNE ZYCIE
Ajajaj Nina jak zwykle się postarala. Nie chciałam, żeby Anetka odpadła .
Chcę zobaczyć tą minę Grega kiedy o smsach mówił .
Prosz. Jak nawet Maserak ich pochwalił to nikt mi nie wmówi, że jest inaczej .
Nina - widze te kulisy Twoimi oczami xD.
_________________ Keep losing my way...
---------------------------------
Get.Right.Emotions.Going. :]
suuuuper...
co do miny Grega to mnie rozbawila w ogole niezle to bylo, tak stal z Patrykiem i swirowali
niefajne musi to byc, znaczy to cale odpadanie... jak tak stali obaj a sie kumpluja przeciez chociaz wiadomo ze w tego typu programach generalnie o prawdziwa przyjazn ciezko, bo wszyscy maja wspolny cel i rywalizacja zazwyczaj sie gdzies wkradnie
_________________ Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały Wszechświat działa potajemnie, by udało Ci się to osiągnąć.
Noo Nina fajnie opisałaś Zupełnie tak jak było. A tekst Grega mnie rozwalił Tylko wg mnie Patryk był zły na Grega, co niby nie jest dziwne, bo odpadł, ale Greg próbował go rozweselić. Mnie udało mu się rozbawić
_________________ Taniec jest najwznioślejszą, najbardziej wzruszającą, najpiękniejszą ze wszystkich sztuk, bo nie jest tylko prostą interpretacją czy wyobrażeniem życia; jest samym życiem...
Get. Right. Emotions. Going.
Travis ^^
Greg taki mały z niego żartowniś jest xd
W sumie chciałabym zobaczyć jego minę jak to mówi, tak samo Patryka ; ) Ale cóż, poczekam, aż sie ukaże w internecie [o ile będzie faktycznie]
_________________ cała jestem bałaganem, bitwą, wojennym stanem. hi supergirl.
Iz, ale przecierz nie będziemy sobię ściągać dla jednego momentu (?)
noprawdziwy fani sa w stanie zrobic wszystko..
_________________ Dance is your pulse, your heatrbeat, your breathing.
It's the rythm of your life.
It's the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness and envy.
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum