Ten koleś jest niezmordowany ja bym na jego miejscu dawno już wysiadła...
_________________ I can't escape walking down these halls
Hard to find a place where there are no walls
And no lines begging me to cross
Only straight ahead better move along
ale ja przepraszam bardzo, to jest moj kumpel !!! bylam z nim wtedy !!! i na serio, był trzezwiuuuuuttkiiii i bawil sie"po swojemu"..znam go 8 lat i wiem, ze on nie lubi smutnych piosenek ...
nie no tak serio, to nie wazne, czy piosenka jest wolna czy szybka, ale wazne jest to, zeby sie swietnie bawic, nawet po pijaku bravoo dla tego pana "D
poziomka*, choc na chata, pogadamy chwile ...
nie no, ja czlowieka tego szanuje, bo znam duzo ludzi, ktorzy tancza nie w takcie, ale na trzezwo ten bawil sie swietnie, nie potrzebowal partnerki, chyba, ze mial niewidzialna
hahaha widziałam to już kilka razy ale za każdym mam taki sam ubaw z tego kolesia xD Normalnie tańczy jak facet z Ruskiego boy's bandu xD On ma u mnie mistrza
hahaha widziałam to już kilka razy ale za każdym mam taki sam ubaw z tego kolesia xD Normalnie tańczy jak facet z Ruskiego boy's bandu xD On ma u mnie mistrza
Dokładnie. Jak z ruskiego boy's bandu
_________________ TARJA TURUNEN
Chwila kiedy po raz pierwszy ją usłyszałem była najpiękniejszą w moim życiu...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum