Albo jak napisali, że Piróg popełnił samobójstwo, bo dostali takiego maila heh. Co sie puźniej okazało pomyłką, bo chodziło o kogoś innego tylko o takim samym nazwisku
Albo jak napisali, że Piróg popełnił samobójstwo, bo dostali takiego maila heh. Co sie puźniej okazało pomyłką, bo chodziło o kogoś innego tylko o takim samym nazwisku
Haha to było niezłe <lol2> no naprawde tak się pomylic..swoją drogą to był pewnie kolejny zamierzony 'atak' na Piróga. Coś często o nim teraz piszą w pudlu..
_________________ Wiola/Marcin/Iza/Tomek
Mówi się, że potrzeba tylko jednej minuty, żeby kogoś zauważyć,
jednej godziny, żeby go ocenić i jednego dnia, żeby polubić,
ale całego życia, by go później zapomnieć.
a czytaliście wczoraj o Roofim? lol juz nie a nerwów do nich... weszłam bo miałam zły humor..i jescze mi sie pogorszył...
_________________ Dance is your pulse, your heatrbeat, your breathing.
It's the rythm of your life.
It's the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness and envy.
Najbardziej lubię jak jeżdżą po Jacykowie
Ale Britney...
Mogliby już ją zostawić w spokoju -.-
I tak już kobita przekopane ma...
_________________ `` Nadzieja nie umiera - nadzieję się zabija.
Nie liczy się to, jak okropni jesteśmy na zewnątrz, ale jakimi potworami i wiedźmami jesteśmy tam, głęboko w środku...
moze i jest zalosny i zaklamany ale nie ukrywam tego ze bardzo lubie go czytac.. co dziennie musze tam zajzec i poczytac co ciekawego wymyslili, a swoja droga jestem zdumiona jaka ten pudelek ma poczytalnosc, ludzie lubia czytac takie glupotki i ja tez
_________________ Owszem żyję na gównianym świecie,
ale żyję i nie boję się
pudelek, ktorym karmią się miliony ludzi..tez nie ukrywam, lubie czasem cos tam przeczytac, ale niektore rzeczy sa tak wyssane z palca, ze glowa mała..bardziej wole plotek.pl jest wiarygodniejszy.
Pudelek zrobił "karierę", pamiętam jak niusy pojawiały się co tydzień potem co kilka dni
a teraz codziennie duża porcja plotek o celebrities, pojawiła się ambitniejsza Plejada, ale jest czasochłonna bo jest dużo wszystkiego a Plotka się szybko czyta i to jest chyba jego główna zaleta
_________________ drugi raz już nie zrobisz pierwszego wrażenia
http://www.pudelek.pl/art..._bo_bez_gwiazd/
jestem w totalnum szkokuuu
na codzien klamliwy i czepiajacy sie wszystkiego pudelek dodal dzisiaj artukl chwalac ycd! (niewliczajac kilku niemilych slow o jurorach).. jak zobaczylam to szczena mi opadlaaa.. do podlogi albo jeszce nizej. napisali ze to najlepszy program (oczywiscie sie z tym w 10000% zgadzam, ale pudel to pudel!):D:D
_________________ Dance is your pulse, your heatrbeat, your breathing.
It's the rythm of your life.
It's the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness and envy.
Wiek: 15 Dołączyła: 30 Paź 2007 Posty: 507 Skąd: far far ełej
Wysłany: 2008-09-12, 12:55
NoTaLoNee napisał/a
pudel to pudel!):D:D
właśnie, więc nie cieszmy się zawczasu
_________________ aktorzy są widzami, widzowie aktorami,
a ja pomiędzy wami
co dnia widzę, że na scenie jest pusto
i tylko wielkie lustro - tło do gry
daje nam złudzenie, że ktoś jest na scenie,
a to w odbiciu my
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum