To ja może co nieco się wypowiem. Otóż, uważam, ze ten portal jest tak żałosny, że aż szkoda na niego wchodzic bo wiadomo, że wszystko co tam wypisują jest bzdurą..
Przyczepiają się do byle czego, byle tylko zrobic sensacje... nie znosze takiego typu portali bo mnie krew zalewa kiedy słysze, że a to znowu Roofi tamto, a to siamto..i jeszcze teraz do Roksany...żal..
_________________ Wiola/Marcin/Iza/Tomek
Mówi się, że potrzeba tylko jednej minuty, żeby kogoś zauważyć,
jednej godziny, żeby go ocenić i jednego dnia, żeby polubić,
ale całego życia, by go później zapomnieć.
ok, przyznaje sie.. od czasu do czasu zaglądam na pudla, żeby sprawdzić co tam w świecie piszczy co nie znaczy oczywiście że pałam do niego miłością :] rzeczywiście większość to stek bzdur i nic więcej :] ale za każdym razem jak tam wchodze, humor mi sie od razu poprawia zastanawiam sie jakie wykształcenie mają ci "dziennikarze" hehe ;D bo nieraz to co wypisują przechodzi ludzkie pojęcie :]
tak, przy pudelku można załamać ręce.
ja nie wiem skąd oni biorą wszystkie informacje.
a do ycd sie przyczepili, że hoho.
na wszystkich, którzy są bardziej znani z 16 całej maja jakiegoś haka.
po prostu nie cierpię tego portalu -.-'
roksany sie przyczepili i -mimo, że jakoś za nią nie przepadam. - anki też.
niech sie zajmą sobą, a nie piszą stek bzdur.
_________________ cała jestem bałaganem, bitwą, wojennym stanem. hi supergirl.
Ja nie wiem jak mozna tak pisac o innych.?
Uczepią się kogoś i nikt nie da rady ich przekonac aby przestali...
Nie czytam tego bo mi zal takich ludzi którzy bezpodstawnie oczerniają innych.^^
_________________ I could stay lost in this moment forever.
http://www.pudelek.pl/art...ns_to_podstawa/
Ech rany co za ułomy -.- jak czytam ten temat to postanowiłam dzisiaj wejśc i znalazłam to..normalnie przeszli samych siebie <lol2> to jest żałosne. Oni wszędzie widzą jakieś układy, szukają dziury w całym..
Plotki, bzdury i nic więcej....chociaż......
Pare razy zdarzyło mi się tam zajrzeć iiiiiiii np. natknąłem się na temat o fałszowaniu wyniku głosowań widzów w pierwszej edycji. Było pokazane zdjęcie Augustina, gdy trzyma w ręku kopertę niby z wynikami( kopertę lekko zgiął w rękach) i mniej więcej połowę koperty naświetliło ostre światło (flesh) widać było że koperta jest pusta!!! I teraz sam nie wiem czy wierzyć temu co tam piszą czy nie
Wiadome przecież, ze mógł to usłyszec przez słuchawke. Ten temat był już wielokrotnie wałkowany..
Nie wiem i raczej sie nie dowiemy, ale napewno nie miało to jakiegoś związku z układami.
matkoo już chyba 4 raz ktoś pomylił mój nick z jakimś innym xD lol to nie ja tak napisałam Julka:)
A co do tych plotek, to w sumie racja, czasem to jest nawet śmieszne..:) ale czasem nie..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum