hehe, no kazdy bawi sie jak umie, a przeciez nie moze bc tak ze jak nie umie to sie ma nie bawic.z tancem jest jak z wszystkim innym, albo sie to ma, albo sie tego nie ma, tak samo jak ze zdolnosciami do gry w pilke czy do matematyki. ale to wcale nie oznacza ze jak ktos tych umiejetnosci nie ma to ma np nie grac w pilke. no ale fakt ze czasami wyniki sa baardzo komiczne : P
ewelincia112 [Usunięty]
Wysłany: 2007-09-22, 19:08
no... taniec sie ma w sobie albo nie... tylko co z tego??? każdy ma prawo do zabawy
no i mam dokladnie takie samo zdanie, bawic ma prawo sie kazdy, a ze ktos nie umie - no trudno, przeciez to nie znaczy ze np cala impreze czy jakies wesele ma przesiedziec.
_________________ "Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to robi.."
- Albert Einstein ♥
Więc nie bój się.
Podaj swoją dłoń.
Zaufaj mi.
Byłam tam nieraz...
Jasne ze tanczyc kazdy moze.. TROCHE LEPIEJ BADZ TROCHE GORZEJ. Najwazniejsze zeby to sprawialo mu przyjemnosc.. Niewazne jak kto tanczy wazne ze to kocha
a wiecie co jest najlepsze?ze ten koles jest z mojego miasta, i nawet sie domyslam gdzie to nagrywali. Dla mnie filmik zalosny, bo chlopak juz niezle po bani dostal od pigul, czy innego swinstwa. zalosne...
_________________ disney crew.
Dance Dance!
I'm Marina Gasolina <3
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum