Eva Nitsch tańczy funky, lyrical jazz oraz hip - hop. Eva jest laureatką nagrody MTV's Inscene Talent Award 2001 for best Dancer & Choreographie.
Eva trenuje również jogę, bodyworkout i balet. Często bierze udział w wydarzeniach artystycznych takich jak: European Music Awards 2007 w Monachium, Disney`s Birthday Party w Miami, AIDS Gala 2002, Jose Carreras Gala, Wetten Das, Bravo Super Show. Tańczyła w Niemczech, Danii, Hiszpanii, USA i Japonii.
Eva Nitsch występowała w wielu teledyskach Ushera, Angel One, Se SA oraz LOONA, oraz także w musicalach „We will rock you”, „Dance me” – The Streetdance Musical. Eva tworzyła choreografie m. in.MTV- Fashion Zone, Grand Prix Vorausscheidung. Jej taniec pokazuje kobiece emocje i wrażliwość.
Obecnie jest choreografem programu You Can Dance - Po prostu tańcz!
Oto choreografia do Gimme More Eva & David
She wrote izula
_________________ "Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to robi.."
- Albert Einstein ♥
Więc nie bój się.
Podaj swoją dłoń.
Zaufaj mi.
Byłam tam nieraz...
Warto też chyba dodać, że Eva brała udział w niemieckiej edycji SYTYCD w której doszła do finału! Niestety nie wygrała, chociaż według mnie wygrana jej się należała
Ale jak widać, bardzo dobrze sobie radzi. Fajnie by było gdyby któryś z naszych tancerzy też zaistniał za granicami
_________________ ycd 1: Natalia, Maria
ycd 2: Kasia & Kryspin
ycd 3: Wiola, Tomek, Iza, Marcin
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum