Czeszyk jest absolwentem wydziału estradowego Państwowej Szkoły Baletowej w Poznaniu i wychowania muzycznego Uniwersytetu Zielonogórskiego. Założył Studio Tańca Trans. Wielkim osiągnięciem jego grupy jest tytuł wicemistrza Polski.
Technikami, w których choreograf się specjalizuje są : Hip-hop, house, ragga, lockin i poppin.
Występ zespołu SPOKO założonego przez Czeszyka - 2005 rok.
Występ zespołu SPOKO na krajowych mistrzostwach Polski (hip-hop) - 2008 rok.
_________________ "Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to robi.."
- Albert Einstein ♥
Więc nie bój się.
Podaj swoją dłoń.
Zaufaj mi.
Byłam tam nieraz...
Ostatnio zmieniony przez anulka0920 2008-05-03, 22:24, w całości zmieniany 1 raz
Taki mi się kiedyś wydawał.. ostry? Taki jakiś niesympatyczny czy coś. Ale fajny jest. I naprawdę dobry choreograf Szkoda, że tak mało o nim wszędzie. Nawet w necie..
_________________ "Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to robi.."
- Albert Einstein ♥
Więc nie bój się.
Podaj swoją dłoń.
Zaufaj mi.
Byłam tam nieraz...
_________________ Dance is your pulse, your heatrbeat, your breathing.
It's the rythm of your life.
It's the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness and envy.
_________________ Niemożliwe to tylko wielkie słowo rzucone na wiatr przez maluczkich, którzy godzą się z naturalną koleją rzeczy, zamiast wykrzesać siłę, by ją zmienić. Niemożliwe to nie fakt. To jedynie opinia. Niemożliwe to nie deklaracja. To wyzwanie. Niemożliwe to potencjał możliwości. Niemożliwe jest chwilowe. NIEMOŻLIWE NIE ISTNIEJE.
Miałem szczęście uczyć się od niego na jednym z obozów. Gościu jest na serio wysokiii i wyluzowany! xD Nie brak mu poczucia humoru - nierzadko zgryźliwego. ;p Ale w tym właśnie jego urok. Mimo już wspomnianego wzrostu jako tancerz porusza się niesamowicie lekko! Nauka u niego to przede wszystkim ogromna szkoła techniki i ekspresji - czego brakuje wielu nauczycielom tańca współczesnego! Potrafi człowieka nastawić emocjonalnie do stylu, nauczyć techniki, wyrobić nawyk postawy no i oczywiście nauczyć przykładowej chorełki. Ogromny pozytyw dla tego gościa! ;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum