Justyna tańczy głównie hip - hop. Jednak w takich szkołach jak "The Midlands Academy of Dance and Drama" i "Pineapple Dance Studio w Nottingham" miała okazję nauczyć się innych stylów takich jak: balet, jazz, funky, stepowanie i tańce latynoamerykańskie. Po 3 latach nauki, ukończyła MADD z najwyższym wyróżnieniem, z Międzynarodowym Dyplomem Teatru Muzycznego i Międzynarodowym Dyplomem Nauczyciela - IDTA Ballet, IDTA Freestyle.
Justyna uczyła w największych szkołach tańca w Europie m.in. w: Pineapple Dance Studio, Husky Dance Studio, Egurrola Dance Studio, Oslo Street Dance.Trenowała także profesjonalne grupy taneczne w Londynie. Justyna jest sędzią na licznych turniejach Hip Hop’owych, takich jak: „Rytm Ulicy” w Pile i „Wirująca Strefa” w Łomży. Sama też organizuje skład sędziowski na zawodach i turniejach Hip Hop.
Obecnie mieszka w Lodynie, gdzie tańczy lockin'g, salse i house. Współpracuje z takimi choreografami jak: Marty Kudelka, Dante, Super Dave oraz Wade Robson.
Teraz jest choreografem w programie "You Can Dance - Po prostu tańcz". W ostatnim odcinku ułożyła cudowny taniec hip - hop dla Kasi i Kryspina. Oto on.
A to house w wykonaniu Justyny.
_________________ "Muzyka jest niewidzialnym tańcem, a taniec niesłyszalną muzyką."
Jean Paul
W pierwszej chwili myślałam, że to Fergie. Albo jest odrobinę do niej podobna, albo się na nią stylizuje
Hip hop Kryspina i Justyny był świetny, widać ma głowę do tego, kurkens
_________________ "Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to robi.."
- Albert Einstein ♥
Więc nie bój się.
Podaj swoją dłoń.
Zaufaj mi.
Byłam tam nieraz...
A co do choreografi Kryspina i Kasi to powiem że sie postarała
Ona się zawsze stara przecież Ale w sumie tutaj musiała chyba ich od podstaw uczyć bo w końcu oni są "klasykami"... Tylko mnie się wydaje, że zatanczyli lepiej niz czasem prawdziwi hiphopowce
_________________ "Muzyka jest niewidzialnym tańcem, a taniec niesłyszalną muzyką."
Jean Paul
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum