Szukaj • Grupy • Rejestracja • Zaloguj

PORTAL •  CHAT [1] •  Regulamin •  Mapa •  Album •  Ludzie •  F.A.Q •  BB CODE •  Statystyki •  Download

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: Nika
2008-10-04, 15:42
Image w programie, live 8
Autor Wiadomość

peggyy 
Guru

Ostrzeżeń:
 1/5/5

Wysłany: 2008-06-02, 19:42   Image w programie, live 8

Półfinał już za nami, teraz czeka nas już tylko meta programu i wyłonienie zwycięzcy.
Na razie musicie się zadowolić image z półfinału...
Półmetek był miłym zaskoczeniem: stroje, fryzury make-up'y...wszystko dopracowane i dobrane..Chcecie sobie przypomnieć, jak wyglądali ? zapraszamy do czytania i oglądania

OPENING

W openingu nic specjalnego nie było. Tym razem nie zadziwili nas kreatywnością
i pomysłem na ciekawy strój. Każdy był ubrany inaczej. Jedyne co było takie same, to jeansy
i bluzki. Artur i Kryspin mieli bluzy: jeden w kolorze zielonym, a drugi w fioletowym. Nam sie w tym odcinku nie podobało. Ale była tego i dobra strona, każdy się wyróżniał, a Ania i Kasia prezentowały się dobrze. Dziewczyny wyglądały lepiej, nowocześnie i trendy. Kasia z krótkimi spodenkami podkreśliła zgrabne nogi, a Ania bluzką swą uśmiechniętą twarz.

DUETY

Artur i Kasia
Kasia:
Ubrana została w : jeansowe rybaczki, krótką zieloną bluzę, fioletowy biustonosz z nadrukiem dwóch, białych czaszek i białe buty. Włosy tym razem lekko falowane (karbowane) związane w kucyk, umieszczony prawie na czubku głowy. Make up był mocny, czyli czarny cień nałożony lekko na oko. Nie było tak świetnie, ale na pewno dobrze.
Artur:
Zatańczył w rozpiętej, ciemnozielonej koszuli, szerokich, hip-hopowych spodniach i białych butach. Włosy związane w kucyk, a na dole głowy maszynką zostały wycięte różne wzorki. Wyglądał odpowiednio do tańca, ale rewelacji nie było.

Kryspin i Ania
Ania:
Założyła bardzo delikatny i romantyczny strój. Była to błękitna sukienka z różowym elementem, aby całość wyglądała jeszcze lepiej, Ania zatańczyła na boso. Kontrast dodały marchewkowe włosy postawione na "jeża", makijaż oka w kolorze błękitu i bardzo mocno podkreślone oraz wydłużone rzęsy. Taką Anię lubimy! Piękną i romantyczną...
Kryspin:
Tu pokazał jak można ubrać się skromnie, a zarazem dobrze. Na samym początku tańczył w błękitnej koszuli i kremowych, luźnych spodniach, po czym zdjął koszulę i pokazał "kaloryfer". ;) Włosy zaczesane tak jak zawsze. Jego wygląd przyciągnął nasz wzrok...

Artur i Ania
Ania:
Kolejna odsłona nie zawiodła nas! Piękna niebieska sukienka z czarnym paskiem, który podkreślał talię. Do tego cudne, białe trampki. Z opisu niby nic, ale wyglądało to świetnie! Z odcinka na odcinek Ania coraz bardziej zaskakuje. Niestety to był jej ostatni odcinek...
Artur:
Zaprezentował się w szerokich jeansach, białej koszuli i zielonym sweterku do tego obowiązkowo czarny, mały krawat. Hmm...Artur zaskoczył nas, ponieważ zawsze widziałyśmy go jako Hip-Hopowca, aż tu nagle taki prawie elegancik. ;) SUPER !

Kryspin i Kasia
Kasia:
Wyglądała bajecznie! Taki efekt dała piękna, jasno-fioletowa sukienka. Włosy zostały związane w kok, który również wyglądał bardzo pozytywnie. Strój dopełniały czarne kolczyki. Z odcinka na odcinek Kasia wygląda coraz lepiej. Jesteśmy ciekawe jak będzie w finale, sądzimy, że Kasia nie zawiedzie!
Kryspin:
Zatańczył w : czarnych spodniach, czarnej koszuli i fioletowym płóciennym paskiem. Była to chyba najlepsza odsłona Kryspina. Nie mam żadnych uwag. Simplemente cudownie !

Ania i Kasia
W tym duecie damsko-damskim panie wyglądały podobnie...Tzn. Czarne, króciótkie spodenki, czarne rajstopy i bluzki na grube ramiączka z dekoltem w kształcie litery "V". Bluzka Ani była złota, a bluzka Kasi czerwona. To jedyna rzecz, która je odróżniała. Jak dla nas wyglądały sexownie.

Artur i Kryspin-
Zaprezentowali się w dość zabawnym stroju. Były to za duże spodnie w kolorze zielonym i purpurowym, surduty, krawaty w białe plamy i białe koszule. Dzięki temu stroju na twarzach jurorów pojawił się uśmiech. ;) Wyglądali jak dzieci, które przebierają się w ciuchy swoich tatusiów, czy dziadków. Słodkoo i ciekawie.

JURY

Agustin Egurrola- Czarna marynarka z emblematem po lewej stronie piersi. Ten emblemat łączony do "garniaka" wyglądał jak naszywka szkoły publicznej w Londynie, czyli..szkolny mundurek. Do tego niebieska koszula i jeansy..No cóż, wyglądał trochę szkolnie, ale dało się znieść...

Weronika Marczuk-Pazura- Elegancko i szykownie. Włosy skręcone w loki, i spięte do tyłu i granatowa sukienka marszczona na ramionach i dekolcie wyglądały cudownie !
To chyba najlepsza prezentacja Weroniki w programie, nie licząc tej, gdy ubrana była jak dziewczyna motocyklisty..Makijaż ma zawsze lekki, czyli beżowe cienie, pięknie podkreślone rzęsy czarnym tuszem i jasno podkreślone usta..Podkład również jasny.Jako dodatek miała wielki krzyż ?.Jak dla nas: 6 !

Michał Piróg- Jak był blond, tak już został...Miał na sobie czarną, świecącą marynarkę w...cekiny ! taaak, w cekiny ;) Pod marynarką zwykły biały t-shirt i jeansy... Jako dodatek miał przy sobie rękawice bokserskie. Znów miał łańcuszek na szyi, ale nigdy nie możemy dostrzec, co jest na nim przyczepione..Trochę za skromnie, choć ta marynara dodała uśmiechu na twarzach ludzi...

PROWADZĄCA

Kinga Rusin- Wyglądała dziewczęco i ładnie. Związane włosy w kucyk i świecąca od wosku grzywka. Bluzka miała kolory żółtego bodajże w cekinki i na ramiączka. Bluzka podkreślała mocno zbudowane ramiona Kingi. Jeansy nie były zbyt dobrze dobrane, gdyż miały jakieś złote naklejki, plamki, prasowanki ? Które wcale nie dodawały uroku. Do tego standardowo obcasy i makijaż podkreślający urodę prowadzącej, czyli ciemna szminka i jasne cienie do powiek. Jako dodatek miała kolczyki w czarne, świecące kuleczki.

SOLÓWKI

Kasia- Kasia miała karbowane włosy. Tak jej sie napuszyły, że twarz wydawała się pełniejsza.Do solo były one związane w kucyk. Make up jak zwykle w kolorze czerni. To nas zbytnio nie zdziwiło. Ponadto męska koszula białe w paski i szorty oraz czarne buty i czarne getry. Trochę jak niegrzeczna dziewczynka, ale całkiem fajnie.

Kryspin- Kryspin w wydaniu rockowym! Fryzury co prawda nie zmienił (Kris czas na zmianę w finale!). Ubrał białą koszulkę bez rękawów, z czarnym wzorem i obcisłe jeansy i czarne buty. Ale do tego założył bardzo modny dodatek, a mianowicie pasek z ćwiekami. Kryspin w takim wydaniu wygląda najlepiej. Oby tak było w następnym odcinku..A może będzie i lepiej ? Mamy taką nadzieję...

Artur- Artur w solo miał swojego dyżurnego już kucyka ;) . Niebieską 'odblaskową' koszulkę z białymi rękawami i żółtym graffiti (była na niego za duża, podwijał rękawy:P) .Z tyłu miał dużą 10. Wyglądał jak amerykański koszykarz podwórkowy ;)
Do tego jeansy i czarne buty. Niby tak jak zwykle, ale nie tak ciemno jak w poprzednim odcinku. Było ok.

Ania- Ani na głowie powstał jeżyk. Bardzo fajnie 'szalone' włosy wyglądały do błyszczącej ,srebrnej i długiej tuniki w stylu disco. Spodni brak lecz Ania miała ciemne rajstopy. Buty czarne. Z dodatków widoczny był czarny pasek oraz duże kolczyki koła.Oko w odcieniach seledynu .Cała Ania - szalona i błyszcząca :) .
Musimy z przykrością przyznać, że Anię prezentujemy po raz ostatni, gdyż odpadła z programu..

ZDJĘCIA POCHODZĄ z www.(adres zablokowany)..

Dance Dance!
I'm Marina Gasolina <3

Szczypior102 
To ta z S.P.A ^xD

Redaktor portalu

Sponsor

Wysłany: 2008-06-02, 19:50   

Haha XD notka ok ale zdjecia sa nieziemskie:D Kinga na focie jest mutantem a Kryspin wygląda jak pokraka XDD :D

S.T. <3 T.A.H. <3

S>P>A kochóm was hsuasy ;*
N.L.V. <3

www.smierciozerki.bloog.pl !! wchodzic.!

Ostatnio zmieniony przez Szczypior102 2008-06-02, 19:57, w całości zmieniany 1 raz  

Idiotically 
Gaduła

Wysłany: 2008-06-02, 19:56   

troche to zdjęcie Kingi psuje artykuł, widziałam gdzieś ładniejsze ;dd
mi sie podobał stroj w hiphopie i w jive ;p reszta taka sobie ;p

krevetka 
zajonc plejboja.

Moderator

Redaktor portalu

Sponsor

Wysłany: 2008-06-02, 20:01   

mnie się najbardziej podobał strój do hip hopu. Artur zaświecił klatą i było fajnie. Do jive'a też spoko, no i lockingu.

http://www.youtube.com/watch?v=zW-l7gPMvgY

peggyy 
Guru

Ostrzeżeń:
 1/5/5

Wysłany: 2008-06-03, 12:12   

ależ przepraszam bardzo :D kinga bardzo ładnie wygląda ! co sie czepiacie ?;P

Dance Dance!
I'm Marina Gasolina <3

Ree 
kpiąca z czasu

Redaktor portalu

Sponsor

Wysłany: 2008-06-03, 13:43   

bardzo spodobała mi się kasia w karbowanych włosach i sukience do tanga, ale przez cały odcinek moim zdaniem królowała ania. a cekiny michała mnie rzeczywiście rozbawiły :)
i tylko wielkie lustro - tło do gry
daje nam złudzenie, że ktoś jest na scenie,
a to w odbiciu my

Sir_Rafael 
Zmęczony życiem.

Redaktor portalu

Wysłany: 2008-06-03, 14:36   

peggyy napisał/a
kinga bardzo ładnie wygląda ! co sie czepiacie

Piodzielam zdanie ale stoi jakby :P ciężko określić :P

Na temat ubrań i make up mam mało do powiedzenia :P Ogólnie było ładnie. Ja czekam na finał już :D

I can't feel the way I did before. Don't turn your back on me. I won't be ignored.

Szczypior102 
To ta z S.P.A ^xD

Redaktor portalu

Sponsor

Wysłany: 2008-06-03, 14:47   

peggyy napisał/a
ależ przepraszam bardzo :D kinga bardzo ładnie wygląda ! co sie czepiacie ?;P

taa teraz to zmienilas zdjecie :D mutant zniknął :P ale fakt te spodnie byly do bani -.-'

S.T. <3 T.A.H. <3

S>P>A kochóm was hsuasy ;*
N.L.V. <3

www.smierciozerki.bloog.pl !! wchodzic.!

Kat 
Look At Me

Redaktor portalu

V.I.P

Wysłany: 2008-06-03, 14:59   

Stroje ogólnie były ok. Najbardziej podobał mi się strój Kasi i Artura w hh. Podobała mi się też sukienka Kasi w tangu, wyglądała pięknie. Strój Kingi mi się natomiast nie podobał wogóle..wg mnie wyglądała nie zbyt dobrze, a te ramiona..zbyt masywne są by je odsłaniać. Ania też bardzo ładnie wyglądała. Artur i Krys też dobrze się zaprezentowali (: Co do jury to fajnie wyglądała Weronika, a Michał z tymi rękawicami i marynarką w cekiny wyglądał śmiesznie..:)

Mówi się, że potrzeba tylko jednej minuty, żeby kogoś zauważyć,
jednej godziny, żeby go ocenić i jednego dnia, żeby polubić,
ale całego życia, by go później zapomnieć
.

peggyy 
Guru

Ostrzeżeń:
 1/5/5

Wysłany: 2008-06-03, 15:26   

co do kingi rusin, to specjalnie dałam taką fotę..poprostu mnie rozbawiła tymi rękoma :)
mam nadzieje, ze cala reszta sie podoba ? :D

Dance Dance!
I'm Marina Gasolina <3

poziomka* 
Guru
bitchy&mean.

Wysłany: 2008-06-03, 16:04   

Mi najbardziej podobały się ubrania w hip-hopie (szczególnie Kasi) i tangu :wink:

ey yo, what's up, tarło? ;D

adik
[Usunięty]

Wysłany: 2008-06-03, 22:05   

A ja mam pytanie do autorki tego wątku. Czy zapytała kogokolwiek o zgodę zanim bezmyślnie skopiowała czyjeś zdjęcia nie podpisując ich i używając gdzie indziej?

Fin. 
Kandydat

Wysłany: 2008-06-04, 00:40   

poprawka: to, co Kryspin i Artur mieli na sobie w lockingu to nie marynarki, a surduty, nieco różniące się od marynarek krojem :P wybaczcie drobiazgowość ;]

sylwia 
Wymiatacz

Wysłany: 2008-06-04, 08:52   

nie nooo Kinga i jej łapy. wygląda jak facet, czy ona tego nie widzi???

Avensy69 

V.I.P

Wysłany: 2008-06-04, 15:23   

Nie chce nic insynuuowac ale Artur dosc nietypowo wyszedł na zdjęciu z Kasią :D I te stroje ;)
Ale najładniej to wyglądała Weronika :P

Nie wiem czy tylka ja zauważyłam, że w tej edycji nie ma nawet ciekawych strojów ( tańców też) ...

Przyjazne linki
Sponsor

Skad: Z forum

Odpowiedz do tematu