_________________ "Contemporary dance principles include: centering, alignment, gravity, breath, contraction, release, fall and recovery, spension, balance and off-balance, tension and relaxation, opposition and emotion."
Hej! Mam pytanko? Czy wie ktoś może jak nazywa się piosenka, przy której pokazane były te wznoszenia w ostattnim odcinku? Z góry dziękuję za pomoc:)
Pozdrawiam!
szkoda ze nie ma piosenki Kasi w solo .Bo fajna była
Kasia tańczyła do The last sunrise (dusk remix) Aiden
Śledztwo trochę trwało, ale w końcu udało sie ustalić co to za kawałek
Ogólnie muzyka w tym odcinku bardzo mi się podobała. Tylko do popu mam małe zastrzeżenia. W jazzie i hip-hopie wszystko pasowało mi idealnie.
Jeżeli chodzi o solówki to każdy z uczestników postawił na coś innego. Nie będę ukrywać że największe wrażenie zrobiła na mnie solówka Kasi. Muzyka była dobrana genialna a taniec i strój dopełniły całości. Kryspin też zaskoczył mnie bardzo pozytywnie. Muzyka i taniec absolutnie jak na finalistę przystało Artur... tańcem mnie szczególnie nie zaskoczył, ale muzyka dobrana była bardzo dobrze.
No i na koniec strasznie fajna niespodzianka, czyli finałowa 13 + Gleba. Kasia Kizior w tej edycji jest jak dla mnie Guru wśród choreografów. Muzyka po prostu fenomenalna, do tego świetne choreo (nie wiem czy nie najlepsze grupowe w tej edycji!) i mamy prawdziwą perełkę wśród występów grupowych
_________________ ycd 1: Natalia, Maria
ycd 2: Kasia & Kryspin
ycd 3: Wiola, Tomek, Iza, Marcin
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum