Wysłany: 2008-07-22, 12:38 Bring It On: In It to Win It (2007)
Bring It On: In It to Win It (2007)
Twórcy
* reżyseria - Steve Rash
* scenariusz - Alyson Fouse , Elena Song
* zdjęcia - Levie Isaacks
* muzyka - Transcenders
* czas trwania: 90
* produkcja - USA
* komedia - Komedia
* Data premiery: 18.12.2007 - Świat
Obsada
*Ashley Benson - Carson
*Cassie Scerbo - Brooke
*Michael Copon - Penn
*Jennifer Tisdale - Chelsea
* Kierstin Koppel - Sarah
*Anniese Taylor Dendy - Aisha
*Lisa Glaze - Pepper Driscoll
*Adam Vernier - Vance Voorhees
*Noel Areizaga - Ruben
Fabuła
Kapitan drużyny chearleaderów z południowego wybrzeża z West High Sharks, Carson przyjeżdża na obóz "Cheer Camp Nationals". Jest ona zdeterminowana, by doprowadzić drużynę do zwycięstwa. Ciężko ćwiczy aby dojść do tego sukcesu. Jednak ich rywale z East High Jets wraz z kapitan Brooke są godnymi przeciwnikami. Wiele razy zabierali im z przed "nosa" główną wygraną. Gdy ginie "pałeczka szczęścia", dużyna obawia sie pecha. Obie drużyny stają do pojedynku "jeden na jeden". Spektakularny układ choreograficzny kończy się licznymi kontuzjami i zawieszeniem obu drużyn. Gdy kończą się marzenia o zdobyciu trofeum, Carson i Brooke postanawiają połączyć swoje siły i stworzyć wspólną drużynę. Na szczęście kapitanki ogaduja się. Rodzi się nowa przyjaźń, ale także i miłość. Co wyniknie z tej wybuchowej mieszanki? Ciekawskich zapraszam do obejrzenia filmu.
Zwiastun
Bring it on 4 'Lets Dance - Five'
Poleca: LoV
Ostatnio zmieniony przez LoVeStReEtDAnCe 2008-08-12, 10:38, w całości zmieniany 4 razy
ooo.. no iw koncu ostatnia czesc.;p;p dobry art LSD:)
co do filmu to byl fajny, jest na u mnie na drugim miejscu, zaraz po trójce.
swietna muzyka i uklady.. ale co do akrotów, to mogli ich wybrac troche innych.. bo ja odnioslam troche takie wrazenie, ze niektore dziewczyny to przypominaja takie puste barbie..;p;p
_________________ Dance is your pulse, your heatrbeat, your breathing.
It's the rythm of your life.
It's the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness and envy.
ale co do akrotów, to mogli ich wybrac troche innych.. bo ja odnioslam troche takie wrazenie, ze niektore dziewczyny to przypominaja takie puste barbie..;p;p
dokładnie....ame blondynki...zwłaszcza jeśli chodzi o role główne...te nie przypadły mi o gustu:) w trzeciej części były lepiej obrane:))
dokładnie....ame blondynki...zwłaszcza jeśli chodzi o role główne...te nie przypadły mi o gustu:) w trzeciej części były lepiej obrane:))
now lasnie.. Carson to jeszce przezyje.. ale Brooke..
_________________ Dance is your pulse, your heatrbeat, your breathing.
It's the rythm of your life.
It's the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness and envy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum