Wysłany: 2008-07-15, 13:50 Dziewczyny z drużyny 3 - Bring It On: All or Nothing (2006)
Bring It On: All or Nothing (2006r.)
Twórcy
Reżyseria - Steve Rash
Scenariusz - Alyson Fouse
Muzyka - Transcenders
Zdjęcia - Victor J. Kemper
Montaż - Danny Saphire
Produkcja - David Roessell
Obsada
Hayden Panettiere - Britney Allen
Marcy Rylan - Winnie Harper
Danielle Savre - Brianna
Cindy Chiu - Amber
Jake McDorman - Brad Warner
Jessica Nicole Fife - Sierra
Solange Knowles - Camille
Gus Carr - Jesse
Gary Leroi Gray -
Francia Almendárez - Leti
Giovonnie Samuels - Kirresha
Rihanna - ona sama
Fabuła
Britney Allen (Hayden Panettiere) jest kapitanem drużyny cheerleaderek w szkole średniej do której uczęszcza, Pacific Vista. Dowiaduje się że odbędzie się przesłuchanie w telewizji dla drużyn cheerleaderek. Zwycięzka szkoła będzie brała udział w najnowszym teledysku Rihanny. Britney jest pewna, że jej drużyna wygra, ponieważ składa się z dokonale przygotowanych i wysportowanych osób. Gdy jej ojciec zostaje przeniesiony z pracy do innego miasta, cała rodzina musi się przeprowadzić do Crenshaw Heights, bidnej dzielnicy. Britney jest załamana... Musi zostawić szkołę, drużynę cheerleaderek, przyjaciół. Drużyna z nowej szkoły również przygotowuje się na przesłuchanie, kampitan tejże drużyny widzi, że Britt jest świetna w tym co robi. Britney w nowej szkole dostaje miano słodkiej lalki barbie. Mimo tego zostaje przyjęta do drużyny cheerleaderek. Zaczynają sie ostre przygotowania i zacięta walka. Gościnnie w filmie występuje sama Rihanna. Kto wygra zawody i weźmie udział w teleysku gwiazdy? O tym każdy dowie sie oglądając ten film. Zapraszam:)
Zwiastun
Moim zdaniem z trzech juz opisanych części ta jest najlepsza.:)) Mam nadzieję, że po przeczytaniu mojego artykułu, niektórzy skuszą sie na oglądnięcie tego filmu. )
Polecam: LoV
Ostatnio zmieniony przez LoVeStReEtDAnCe 2008-08-12, 10:39, w całości zmieniany 4 razy
ogladalam chyba ze sto razy. według mnie to najlepsza czesc bring it on.;p;p no i hayden. ona jest zarąbista.;p;p
p.s.to zdjecie nad "obsada" nie jest z bring it on.:P:P
_________________ Dance is your pulse, your heatrbeat, your breathing.
It's the rythm of your life.
It's the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness and envy.
no i jeszce goscinnie rihanna.. zajebiscie sie tanczy do jej kawałkow.
no ale co do filmu. to chyba tu duzo dali aktorzy, bo byli chyba najlepiej dobrani ze wszytskich 4 czesci. no bo to dzieki nim wszytsko.
_________________ Dance is your pulse, your heatrbeat, your breathing.
It's the rythm of your life.
It's the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness and envy.
Wiek: 15 Dołączyła: 20 Paź 2007 Posty: 680 Skąd: Żeś się wzięła ?
Wysłany: 2008-07-15, 17:32
Jak najbardziej zajefakenbisty film. Oglądałam go z 50 razy jak nie więcej. I zaraz chyba pójde jeszcze raz oglądnąc Hyden jest świetna, w prawdzie zdziwiłam się, że ona tyle potrafi
No i ten koleś Tez niczego sobie
Rihanny i tak dużo było widac. Fajny film Bardzo fajny, ale wolę Honey'a
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum