Wysłany: 2008-07-01, 12:40 Dziewczyny z drużyny - Bring It On (2000)
Dziewczyny z drużyny - Bring It On (2000)
Fabuła
Tradycją każdej amerykańskiej szkoły średniej są dziewczęce zespoły cheerleaderek, które kibicują na meczach. Torrance Shipman (Kirsten Dunst), dziewczyna uczęszczająca do szkoły w San Diego, zostaje liderką zespołu "Toro". Sepłniają się jej marzenia. Wkrótce do grupy dołącza też Missy Pantone, której brat, Cliff, z wzajemnością zakochuje się w Torrance. Tymczasem zbliżają się krajowe mistrzostwa, w których zazwyczaj zespół "Toro" świecił blasiem wygranej. Im bliżej turnieju, tym większa rywalizacja oraz tym większy wysiłek wkładjaja zespoły w swój występ. Wydaje się, że dziewczęta są jak zawsze doskonale przygotowane, jednak do czasu, gdy Torrance odkrywa coś, co może je zdyskwalifikować.
Idealna komedia dla młodzieży, elementy trudnych chwil dorastania, zakochania, stres oraz rywalizacja. Nie zabraknie także pięknych dziewczyn jak i przystojnych panów. Polecam. xD
Obsada
* Eliza Dushku - Missy Pantone
* Kirsten Dunst - Torrance Shipman
* Tsianina Joelson - Darcy
* Gabrielle Union - Isis
* Clare Kramer - Courtney
* Nicole Bilderback - Whitney
* Jesse Bradford - Cliff Pantone
* Rini Bell - Kasey
* Huntley Ritter - Les
* Nathan West - Jan
Twórcy
*reżyseria - Peyton Reed
*scenariusz - Jessica Bendinger
*zdjęcia - Shawn Maurer
*(więcej...) muzyka - Christophe Beck
*(więcej...) od lat: - 12 czas trwania: 98
Zwiastun
Polecam: LoV
Ostatnio zmieniony przez LoVeStReEtDAnCe 2008-08-12, 11:40, w całości zmieniany 1 raz
Wiek: 15 Dołączyła: 30 Paź 2007 Posty: 326 Skąd: far far ełej
Wysłany: 2008-07-01, 14:32
Shilon18 napisał/a
Polecam wszystkie czesci choc 2 nie ogladalam.
a ja właśnie oglądałam tylko 2 i jedyne co mi się podobało to te ich wygibasy.
jak dla mnie fabuła takich filmów leży, choć jak już naprawdę nie ma co obejrzeć no to się kuszę a to jest która część?
ja tez ja lubie:D.Odrazu jak powiedziałaś o ciekawej fabule to skojarzył mi sie piesek Nike
hehe...
niezła to była wymówka xD
ale na prawde 3 część jest naj naj ...fabułai aktorzy...xD
ale tutaj mowa opierwszej...przyznamza sama jej nie oglądałam...mam wsyztskie na kompie oprócz tej:((...ale jakos tak strasznie nie żałuję...bo stary juz jest ten film xD ipewnie nie ma ani jakiejśmuzyki dobrej ani aktorów...nie wiem....xD
jak ktos oglądał to niech napisze cos na ten temat )
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum