Szukaj • Grupy • Rejestracja • Zaloguj

PORTAL •  CHAT [8] •  Regulamin •  Mapa •  Album •  Ludzie •  F.A.Q •  BB CODE •  Statystyki •  Download

Poprzedni temat :: Następny temat
Autorytety :)
Autor Wiadomość

Justine 
Piszę o wszystkim

Ostrzeżeń:
 1/5/5

Wysłany: 2008-01-03, 13:35   

judyta napisał/a
Justine napisał/a
judyta napisał/a
no bo ja nie widze zadnych podstaw zeby on byl czyims autorytetem hihihi:)

Moze dla ciebie jest nikim jak sie poslugujesz tylko tym co przeczytasz w gazetach..ale ja to szanuje nie kazdy musi kochac Michała..Wiesz np nauczylam sie od niego olewac to co ludzie gadaja..I tego ze nawet gdy jest sie z domu dziecka swiat sie nie konczy.. Ze mozna wiele osoagnac bedac na samym dnie..Po prostu wiary w to ze sie uda, a jak nie to chociaz probowac..

no ale czemu sie denerwujesz.. nie posluguje sie tym co czytam w gazetach i nie raz to juz mowilam tutaj nawet jak cos przeczytam, mowie ze to z gazety wiec nic pewnego... a wracajac do wisniewskiego nigdy nie postrzegalam go tak jak ty.. zawsze widzialam w nim brak talentu do spiewania, ale za to potrafi sie sprzedac jak nikt w polsce... dlatego zapytalam cie co jest w nim takiego ze uwazasz go za autorytet

Judytko ja sie nie denerwuje.. Ty nie widzisz w nim nic ciekawego.. a ja tak.. Nie mam powodu sie gniewac na ciebie za twoje poglady... No on nigdy nie mowil ze umie spiewac , tylko robi klimat:) A to ze jest swietnym biznesmanem to wszyscy o nim tak mowia..:)

judyta 
Guru

Wysłany: 2008-01-03, 13:43   

no o tym wiem ze interesy potrafi robic i ze sie potrafi sprzedac... i ja tego nie neguje ze widzisz w nim wartosci ktorych ja nie dostrzegam zeby nie bylo ze nie bylo :) a tak wogole ty go znasz jakos blizej ??

Magda83 
Guru

Ostrzeżeń:
 1/5/5

Wysłany: 2008-01-03, 13:44   

judyta napisał/a
a tak wogole ty go znasz jakos blizej ??
tak, z tego co wiem to zna Go osobiście-dała link na swoje fotki z Nim :D lepiej na pewno Go zna niż my, a prasa potrafi z człowieka zrobic na prawdę za przeproszeniem-szmatę :roll:

judyta 
Guru

Wysłany: 2008-01-03, 13:49   

heheheh drukowce potrafia duzo wiecej... z tym ze mi nie chodzilo o to co pisza... nie wiem czy ogladaliscie byl kiedys taki program.. pokarz swoje oblicze czy cos takiego i tam wisniewski fuul kwitu dostal za to ze kamerki mu zainstalowali i ludzie to ogladali i tam bylo widac jaki on jest po czesci.. dla mnie nie ma w nim nic co bym mogla podziwiac ale ktos inny moze go odbierac inaczej. zwlaszcza jesli go zna..bo tak na prawde nie da sie poznac slawnej osoby z mediow nie ma co tu ukrywac

Justine 
Piszę o wszystkim

Ostrzeżeń:
 1/5/5

Wysłany: 2008-01-03, 13:57   

Tak znam go od 96 roku.. A ze tak powiem bardziej od tego calego szumu od piosenki Powiedz..:)Bo w 96 bylam dosc mloda by jakos integrowac sie z gwiazdami.. wtedy raczej panowala moda na boysbandy niz nasze rodzime zespoly. Choc it lubilam.. i bylam na paru wowczas koncertach.. Choc zdementuje cos . Ja nie jestem w nim zakochana raczej tarktuje go jak brata...
A ze ten program byl to raczej wiecej scen bylo wycietych niz calej prawdy.. Poza tym jak sie mialo zone zazdrosna o wszystkich to ja sie nie dziwie..Michałowi..skoro dawal jej na kazdym kroku dowody milosci a ta sobie ciagle cos wymyslala..Zreszta nie wazne .Koniec tematu.. kochane robimy offa..Bo to nie temat o Michale..;)

agusshia 
Stary wyjadacz

Ostrzeżeń:
 3/5/5

Wysłany: 2008-01-03, 20:16   

Justine napisał/a
I takie podejscie uwielbiam:) Gratuluje:)

dzieki ;*
pisalas tez, ze mozna powiedziec o nim twoj brat xD... ja tez zawsze jak np. jakies laski zakochuja sie w superprzystojniaku, to odstepuje go im... a za to poznaje blizej i stajemy sie rodzina ;) xdd

Popping ;** ;p;p

MJ_Mania
Tubylec

Wysłany: 2008-01-09, 14:50   

autorytety hmm
Kamila Kajak
Diana :)
tanecznie jeszcze Michael, ale tlyko tanecznie :P

anulka0920 
SzefWszystkichSzefów

Super Moderator

Redaktor portalu

Sponsor

V.I.P

Wysłany: 2008-01-09, 14:52   

Autorytet? :) Hmm, są dwie osoby, które bardzo, bardzo podziwiam, jedna znana i już nie żyjąca - Albert Einstein, no i mniej znana, ale żyjąca nadal John Forbes Nash Junior :) którego historię można było oglądać w filmie "Piękny Umysł" :)

by Albert Einstein ♥

Więc nie bój się.
Podaj swoją dłoń.
Zaufaj mi.
Byłam tam nieraz...

Sajdek_TBG 
Świeżynka

Wysłany: 2008-01-29, 11:20   

Jeżeli chodzi o autorytet do zycia to oczywiscei Jan Paweł II-dlaczego? to chyba proste bo to co ten czlowiek zrobil dla nas wszystkich tyo nikt juz tego nie zrobi [*]

Taniec.... niezastanawialem sie nad tym ale kieruje sie za glose mojego zioma Przecinka i trenera Radzia...

kasiaaa_r 

V.I.P

Wysłany: 2008-01-30, 10:24   

Jan Paweł II jeśli chodzi o życie
jeśli chodzi o taniec;
Sofia Boutelle, Wade Robson, kilku polskich choreografów
otatnio Roofi i Natalia

Justine 
Piszę o wszystkim

Ostrzeżeń:
 1/5/5

Wysłany: 2008-02-06, 00:54   

Moje autorytety jesli chodzi o taniec... to jak najbardziej "mandaryna" :P - zartuje...
Agustin Egurrola, Justin, Agnieszka i Robert Kot oraz wychowankowie agustina z byli tancerze Voltu .. No i wychowankowie Caro Dance z Siedlec :)

*KaśkA* 
Tubylec

Wysłany: 2008-02-07, 21:55   

Jan Paweł II to napewno :wink:
A idole, którzy mnie inspirują to Roofi i Gaua - świetni tancerze, którzy dążą do spełnienia marzeń :wink: Wade Robson..no i niewiem :mrgreen:

Malutkaa_TT 
Świeżynka

Wysłany: 2008-02-07, 22:02   

hm..moje autorytety...

No na pewno Jan Paweł II :( Podziwiam i szanuję tego wielkiego człowieka...
Myślę, że moja mama... bo jest naprawdę świetna kobietą ;P która zawsze ma swoje zdanie i go broni;)
A tanecznie to:
1.Pani Ania - choreograf grupy Top Toy's
2.Michael Jackson
3.Diana Staniszewka;)

olkak 
Guru

Wysłany: 2008-02-08, 10:27   

Prawie kazdego autorytetem jest Jan Pawel II...Takie podsumowanie :D

Fireziom 
Przebijam się

Wysłany: 2008-02-08, 15:35   

Mam dwa autorytety - Alberta Einsteina i Leonarda da Vinci. Einsteina podziwiam za to, że mimo iż był fizykiem to tworzył również wspaniałe myśli tzw. humanistyczne. Po za tym wynalazł takie rzeczy których ponad połowa ludzi nie rozumie nawet jak im się je wytłumaczy.
A Leonardo da Vinci za niezwykłą wszechstronność oraz za to, że tworzył szkice mechanizmów które zostały zrealizowane dopiero kilkaset lat po jego śmierci, tym bardziej, że da Vinci nie miał "wykształcenia uniwersyteckiego", choć na pewno radziłby sobie bez problemu gdyby tylko mógł studiować. To jednak pokazuje, że tak naprawdę wykształcenie nic nie znaczy, bo bez wykształcenia można zajść równie daleko.

Przyjazne linki
Sponsor

Skad: Z forum

Odpowiedz do tematu