To ja wykażę się oryginalnością i powiem Wam, że moim autorytetem jest Ostry.
A dokładniej Adam Ostrowski. Świetny człowiek, podoba mi się jego sposób patrzenia na świat, i tak...Tak, to jest wzór do naśladowania. Już wiem kim chcę być jak dorosnę:P
_________________ 'Jeśli chcesz być KIMŚ, najpierw musisz być SOBĄ.'
hmm ja chyba też nie mam.
Tzn. jest wiele osób, które według mnie są wzorem do naśladowania, ale ja jakoś w swoim życiu tak szczerze mówiąc nie myślę o tym...
Hm..moim takim tanecznym autorytetem jest teraz Marty:) Póki co nie naśladuje jego ruchów czy coś.. Podziwiam go jako tancerza i choreografa. Podoba mi się jego styl. Ogółem mówiąc jest bardzo fajny:D
Mam jeszcze również innych typu: Wade Robson, Justin Timberlake i to chyba wszyscy..:)
_________________ **************************
Wiola/Marcin/Iza/Tomek
Mówi się, że potrzeba tylko jednej minuty, żeby kogoś zauważyć,
jednej godziny, żeby go ocenić i jednego dnia, żeby polubić,
ale całego życia, by go później zapomnieć.
I'm a dreamer,
a distant dreamer,
dreaming for hope...
Macie rację. Nigdy nie zapomnimy co zrobił dla nas Jan Paweł II i myślę ,że na zawsze pozostanie w naszych sercach.
Moim autorytetem także jest zespół Power of Trinity oraz EastWest Rockers (wiem może to głupie) ale próbuję tak jak oni wnosić do życia pozytywną energię, nie tracić czas na smutek. Myślę ,że gdyby więcej osób słuchało takiej lub podobnej muzyki na świecie nie byłoby tych różnych narkotyków itd. Ale to tylko moje skromne zdanie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum