też kiedyś miałam takowy założyc, ale mnie wyręczono co ja mogę powiedziec; zżyłam się z forumowiczami i codziennie staram się z każdym zagadac, uważam, że są może i młodsi w większości ode mnie, ale bardzo twardo stąpający po ziemi i inteligentni ludzie, zdolni tancerze i w ogóle...naprawdę cieszę się, że mogłam wszystkich poznac chociaż wirtualnie, a chciałabym w realu ciężko mi jest tak jedną osobę wybrać, ale jest ich sporo: Olcia-moja forumowa maskotka, zwariowana Gibka, mądra poziomka, moja rówieśniczka Sylwia, wariatka(jak mówi o sobie) Judyta, wszechstronna peggyy, teraz poznałam Ciebie kolejna fanko A.E. , olkak, szczypior102, blondi, naszą fankę Kamila-agusshię, fankę Piróżka-Werkę,każdy jest wyjątkowy na swój sposób-jak kogoś pominęłam to przepraszam, dopiszę
hehe tez tak sadze
ja poznalam zaledwie, tak blizej kilka osob... bardzo je polubilam ;*
np.: Olcia, Madzia, Irsimlorsim... Gibka, Poziomka, Werka, a nawet ja_ona
oczywiscie to tylko przyklad, napewno kogos zapomnialam, bo ciezko u mnie z pamiecia..... xD lubie wszystkich, ale te osoby "najlepiej poznalam"... i bede poznawac dalej i nowe!!
_________________ ♫ If my breaker can't beat you,
my boogie can... ♫
Ja też nie mogę za wiele o Was powiedzieć - jestem na forum od <?> 3 dni i jeszcze trochę niepewnie się tu czuję, chociaż widzę, że panuje przyjazna atmosfera - niestety na niektórych starszych forach takiej atmosfery luzu i chęci zapoznawania się z innymi nie ma - nowych po prostu się odtrąca.
Cóż, mam nadzieję, że w niedługim czasie zdążę Was troszeczkę poznać i ocenić;) już teraz wiem, że na plus;)
Sporo osób już poznałam na forum peggyy, uolaa, szczypior102 , poziomka, blondi, olkak,nika, i pewnie o połowie zapomniałam wszyscy są bardzo sympatyczni, i miło sie z nimi rozmawia
Wiek: 16 Dołączyła: 28 Gru 2007 Posty: 1727 Skąd: z Krakowa
Wysłany: 2008-01-02, 17:21
jesli chodzi o mnie to baaardzo częstko tu wchodzę, chociaż nie jetsem tutaj długo
i mam nadzieje, ze znajde jakas bratnia dusze;p i to moze niejedna;p
Łoo hoo
Więęc:
-Peggyy - nasza podrozniczka i fanka rocka .Poetka i pracowita dziewczyna:)
-Agatt - wielbicielka szczurów śniegu i kwasnych rzeczy NEVADA TAN!
-Magda83 - Marzycielka Włoszka:D i ogromna fanka A.E. oraz Dirty dancing:D
-Krevetka - EmOoOoO ludek Tunele i ołowki w uchach trzyma:D .Krejzolek taki:D
-bLoNdI15 - Nasza wesola duszyczka kazdego pocieszy wstydzioch
-Krakus - wrazliwy chlopak :d taki niecodzienny ;P ale wlasnie to jest w nim fajne Pisze super wiersze.
-Nika - strazniczka Xena power ranger jakby cie tu nazwac:D
Oni i jeszcze wiecej jedzie hipi busem peggyy ! ja juz zbieram kase za benzyne i spraye na malunki .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum