Wysłany: 2008-05-02, 08:26 Najbardziej zabałaganione miejsce...
Zapewne część z was jest typowymi bałaganiarzami. Więc opiszcie najbardziej zabałaganione miejsce w waszym pokoju. U mnie w tej chwili jest to łóżko, na którym znajduje się...
- kosmetyczka z przyborami do paznokci, a w tym lakiery: biały x3, czerwony, bezowy, złoty, niebieski, czarny
- Ptasie Mleczko
- Pościel naturalnie xPP
- Książka i gazeta
A na biurku: kolejne Ptasie mleczko, niestety puste, płyty, puste opakowania z gier, balon
Cóż... nie jest tak źle, bywało gorzej.
Filiżanka z herbatką.
Długopis.
ładowarka do telefonu.
Mnóstwo płyt.
Zeszyt z matematyki + podręcznik.
Książki 'Alchemik', 'Niemcy', 'Wszystko czerwone', 'Dotyk zła', 'Jak być lubianym - bądź sympatyczny i zrealizuj marzenia', 'Adrian Mole'
Słownik języka francuskiego
O komputerze nie wspominam
_________________ "Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to robi.."
by Albert Einstein ♥
Więc nie bój się.
Podaj swoją dłoń.
Zaufaj mi.
Byłam tam nieraz...
moja torba!
wszystko tam jest... pol kosmetyczki (przede wszystkim kredka i pomadka ochronna), chusteczki, piornik, futeral na okulary, krople do soczewek (ktorych juz nie uzywam >?< ), zapalniczka (nie pale papierosow), ogromny portfel, kalkulator, podpaska, klucze od mieszkania, PenDrive, futeral na iPoda, zestaw sluchawkowy do komorki, kalendarz, plasterki, jakas plyta sie znajdzie zazwyczaj, czasem nawet jakies fotki nosze no i gumy lub TicTaci i lubie jak jakis baton wpadnie
[ Dodano: 2008-05-02, 09:48 ]
anulka0920 napisał/a
'Dotyk zła'
najlepsza ksiazka jaka czytalam
moje biurko to tez niezly smietnik, ale znalazl sie kawalek na postawienie talerza z jajecznica i kubka z herbata ale nie bede pisac dokladnie co jest, glownie to ksiazki, pozostalosci z wczorajszej nauki do matury
_________________ Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały Wszechświat działa potajemnie, by udało Ci się to osiągnąć.
suszarka moje rysunki (moge pokazac jak chcecie:P) książki kosmetyki bransoletki i naszyjniki pewnie śmieci;D gazety i jedzonko i wiele innych rzeczy:P
u mnie zawsze największy bałagan jest na biurku i na moim ukochanym krześle bujanym, które obecnie niestety jest zepsute i służy to trzymania sterty ciuchów.
a na biurku mam:
książke z matmy, vademecum z matmy, zestaw wzorów z matmy, 4 kubki, lusterko, chusteczki higieniczne, krople do nosa, antybiotyki (:(), kalkulator, jakieś kartki, kosmetyki, 3 pary kolczyków, mp3, wsuwki do włosów, ładowarka, piórnik. Oprócz tego wszystkiego stoi komputer i jeszcze kilka pierdół, których bym do bałaganu nie zalilczyła. Cieszę się, że mam duże biurko.
ps. reszta pokoju jest wysprzątana
_________________ Niemożliwe to tylko wielkie słowo rzucone na wiatr przez maluczkich, którzy godzą się z naturalną koleją rzeczy, zamiast wykrzesać siłę, by ją zmienić. Niemożliwe to nie fakt. To jedynie opinia. Niemożliwe to nie deklaracja. To wyzwanie. Niemożliwe to potencjał możliwości. Niemożliwe jest chwilowe. NIEMOŻLIWE NIE ISTNIEJE.
No to u mnie oczywiście biurko... Tam jest dosłownie wszystko
Od ksiązek, zeszytów i piórnika po słuchawki, mp4, zegarek...
Oraz oczywiście moj fotel... Tam są ubrania z całego tygodnia Ale jak trzeba na nim usiasc to oczywiście wszystko ląduje na łóżku...
_________________ "Muzyka jest niewidzialnym tańcem, a taniec niesłyszalną muzyką."
Jean Paul
U mnie chyba biurko i wersalka:
Książki, jakieś papiery, gazety, podręczniki, ubrania, Lays'y, szklanki z sokiem. Czasami te rzeczy przenoszą się też na podłogę.
_________________ TARJA TURUNEN
Chwila kiedy po raz pierwszy ją usłyszałem była najpiękniejszą w moim życiu...
biurko, a w szczególności szuflady, tam jest dosłownie WSZYSTKO ;pp no i jeszcze...krzesło xDD jest całe zawalone ciuchami, bo ja się przebieram 50 razy dziennie i wtedy nie chce mi się ciuchów z powrotem do szafy chować to je na krzesło rzucam
biurko mojej siostry u mnie chyba najwiekszy bałagan jest w szafce z podrecznikami xdd zawsze wwalam byle jak xdd i na łóżku chyba xd oraz w kablach pod komputerem xdd
moje torebki, stanowczo za dużo w nich nosze i często mam problemy żeby cokolwiek w nich znaleźć i oczywiście kosmetyczka, ale mam w planach zrobić w niej porządek
Wysłany: 2008-05-02, 19:21
Cytat
Biurko niestety.. Zawsze tak jest, no!
Niegazowana woda o smaku truskawkowym ;P
Filiżanka z herbatką.
Długopis.
ładowarka do telefonu.
Mnóstwo płyt.
Zeszyt z matematyki + podręcznik.
Książki 'Alchemik', 'Niemcy', 'Wszystko czerwone', 'Dotyk zła', 'Jak być lubianym - bądź sympatyczny i zrealizuj marzenia', 'Adrian Mole'
Słownik języka francuskiego
Adrian Mole rządzi ;D A tak w ogóle, to jak możesz pić niegazowaną wodę, do tego TRUSKAWKOWĄ?;D
Pełno długopisów,ołówków, kredek.
Kartki,rysunki.
Płyty... pełno płyt. [ z muzyką,zdjęciami i gry.]
Zdjęcia wyjęte z albumu.
Mp4 wraz ze słuchawkami.
i wiele , wiele innych rzeczy.
Co prawda w torebce też mam niezły bałagan.
Kosmetyczka.
Kalendarzyk.
3 długopisy [nie wiadomo po co.]
Płyta , którą miałam oddac koleżance kilka tyg. temu.
Portfel ,legitymacja , karta pływacka , sieciówka na tramwaje i autobusy.
Kompas [Dostałam kiedyś w szkole i do tej pory noszę.]
Grzesiek. [Możliwe ,że roztopiony , bo dzis ciepło.]
i jeszcze sporo innych różności.
_________________ Mówią,że marzycielka i że z głową w chmurach.
Nazywają `wieczna optymistka`
Możliwe,że widziałeś mnie miliony razy na
ławce i oglądałeś puszczane przeze mnie bańki mydlane.
Ja nawet jedną stopą nie chodze po ziemi!Ja latam!Ja latam!Skacze po tęczy.
Biurko:P książki, zeszyty, bloki, ołówki, farby, opakowania po czekoladach , kubek, itp:) To tak mniej więcej:) No ale sprzątam regularnie hehe więc ogólnie porządek jest
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum