Temat zakładam ponownie,ponieważ poprzedni był niczym innym jak jednym wielkim śmietnikiem.Nie chciało mi się wyławiać z niego sensownych postów,więc chętne osoby proszę jeszcze raz o zamieszczenie tu swoich ZDJĘĆ.Posty nie na temat lub w stylu"dziękuję","no daj zdjęcie","ja tez chcę"będę cięła bez litości.
_________________ Niemożliwe to tylko wielkie słowo rzucone na wiatr przez maluczkich, którzy godzą się z naturalną koleją rzeczy, zamiast wykrzesać siłę, by ją zmienić. Niemożliwe to nie fakt. To jedynie opinia. Niemożliwe to nie deklaracja. To wyzwanie. Niemożliwe to potencjał możliwości. Niemożliwe jest chwilowe. NIEMOŻLIWE NIE ISTNIEJE.
donna,masz śliczne włosy:)nosisz okulary może??:P
nie pół sen tylko sesja mnie dopadła,dlatego bałagan na forum.Dywanik już był raz,uważam,że powinien wystarczyć:P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum