Miło mi
Chociaż to dziwne, mówią, że imię Julia jest często spotykane. Ja znam wiele osób i tylko jedna z nich nazywa sie Julia (oprócz mnie, oczywiście )
_________________ A na planecie Małego Księcia jak na każdej innej planecie, rosły dobre i złe roślinki. Co za tym idzie dobre ziarenka z dobrych roślin i złe ze złych . Lecz ziarenka są niewidoczne . Drzemią w tajemnicy w ziemi, aż któremuś z nich przyjdzie pomysł obudzenia się . Więc przeciąga się i najpierw wypuszcza nieśmiało ku słońcu zachwycającą bezbronną roślinkę. Jeśli to łodyżka rzodkiewki lub róży to może sobie rosnąć do woli. Ale jeśli mamy do czynienia z chwastem , trzeba go usunąć natychmiast po rozpoznaniu.
Renata...blee...drugiego nie mam, a na bierzmowanie tez nie wiem jakie wezmę:P
a wiecie ze jest takie imie Miłość:P normlanie można sobie wziąść tak samo jak wiara i nadzieja:PP
jesli chodzi o Julie to ostatnio na bierzmowanoiu wszystkie dziewczyny sobie brały...tzn w mojej parafii ...takze u nas juz oklepane troche acz kolwiek mi tez sie bardzoo podoba:)
Ostatnio zmieniony przez LoVeStReEtDAnCe 2008-06-22, 13:54, w całości zmieniany 1 raz
Renia
tak, jest taka osoba, która się nazywa Nadzieja Pociupciana ale jej rodzice chyba nie kochali, jak do takiego nazwiska dali imię Nadzieja... chyba, że sama zmieniła
_________________ A na planecie Małego Księcia jak na każdej innej planecie, rosły dobre i złe roślinki. Co za tym idzie dobre ziarenka z dobrych roślin i złe ze złych . Lecz ziarenka są niewidoczne . Drzemią w tajemnicy w ziemi, aż któremuś z nich przyjdzie pomysł obudzenia się . Więc przeciąga się i najpierw wypuszcza nieśmiało ku słońcu zachwycającą bezbronną roślinkę. Jeśli to łodyżka rzodkiewki lub róży to może sobie rosnąć do woli. Ale jeśli mamy do czynienia z chwastem , trzeba go usunąć natychmiast po rozpoznaniu.
Oryginalny pomysł gdybym mogła cofnąć czas, wzięłabym inne imię.
kuuku napisał/a
jessica jackson, Julia zawsze mi się podobało, a o swoje obecne (kinga) mam ogromny żal do rodziców - nie za bardzo mi się podoba...
Super to JA!!! JULIA
Niebieska. napisał/a
ja tez mam Julia z bierzmowania, moze dlatego ze wydaje mi sie ono niezwykle kobiece i subtelne (pewnie dzieki lekturze Shakespeare'a ).
Ekhem... może i kobiece
Wiek: 15 Dołączyła: 20 Paź 2007 Posty: 680 Skąd: Żeś się wzięła ?
Wysłany: 2008-06-22, 22:12
LoVeStReEtDAnCe napisał/a
zastanawiam sie na Inez, Olga tez ładnie...ogólnie jakies nietypowe wezme:PP
Aleś wytrzasneła zajefakenbiste imię- Inez (Alka mówiła, że jej się podoba)
Podoba mi się ale i tak musze poszukac czegos jeszcze. Jak to dobrze ujełaś "nietypowego"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum