Cześć Antosiu
Gdybym mogła cofnąć czas, wzięłabym jakieś oryginalne imię... szkoda, że nie można zrobić sobie na bierzmowanie imienia z jakiegoś przezwiska. Na przykład ja byłabym Cycylią
Stare, przezwisko, do dzisiaj czynne
_________________ A na planecie Małego Księcia jak na każdej innej planecie, rosły dobre i złe roślinki. Co za tym idzie dobre ziarenka z dobrych roślin i złe ze złych . Lecz ziarenka są niewidoczne . Drzemią w tajemnicy w ziemi, aż któremuś z nich przyjdzie pomysł obudzenia się . Więc przeciąga się i najpierw wypuszcza nieśmiało ku słońcu zachwycającą bezbronną roślinkę. Jeśli to łodyżka rzodkiewki lub róży to może sobie rosnąć do woli. Ale jeśli mamy do czynienia z chwastem , trzeba go usunąć natychmiast po rozpoznaniu.
Julia ( takie rodzice mi nadali, bardzo go nie lubię, jedynie zdrobnienia, Julka, Julcia jakoś przeżyję)
Antonina ( drugie, bardzo mi się podoba i czasami chciałabym mieć tak na imię)
Izabela ( na bierzmowaniu wzięłam. Żeby złożyć hołd najważniejszej osobie w moim życiu, która wyruszyła w drogę nieznaną nam, żywym dnia 13.12.2006 r.)
_________________ Choćbyśmy cały świat przemierzyli
W poszukiwaniu Piękna,
Nie znajdziemy go nigdzie,
Jeżeli nie nosimy go w sobie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum