Szukaj • Grupy • Rejestracja • Zaloguj

PORTAL •  CHAT [3] •  Regulamin •  Mapa •  Album •  Ludzie •  F.A.Q •  BB CODE •  Statystyki •  Download

Poprzedni temat :: Następny temat
Nasze pokoje :)
Autor Wiadomość

PinkDeath 
Świeżynka

Wysłany: 2008-05-18, 17:41   

Ja dopiero planuję pokoik marzeń, także nieco później opowiem jak wygląda :) na razie zostawię go bez komentarza :jezor:

PannaInka 
Stały Tubylec

Ostrzeżeń:
 1/5/5

Wysłany: 2008-06-25, 11:19   

KOLORY : głównie w moim pokoju panują kolory jasne. Ściany mam koloru grejfrutowego. ^^ Szafy i dywan o odcieniu jasnego brązu. Panele na podłodze. xP
OBRAZY/PLAKATY : Nad łóżkiem wisi kalendarz bez którego połowe ważnych rzeczy bym zapomniała. A nad drzwiami wisi obrazek Matki Świętej taki ładny drewniany z gór.x) Natomiast nad biurkiem mam tablicę korkową gdzie wszystko jest przypięte.
INNE : Pamiętnik w szafie pod ubraniami. A zdjęcia najbliższych wszędzie po troche. xd

kuuku 
Wymiatacz

Wysłany: 2008-06-25, 11:21   

KOLORY: spokojnie is tonowane - błękit...ahhh
OBRAZY/PLAKATY: plakaty - dwa nad łóżkiem i na drzwiach. obrazek z komunii i tablica korkowa

INNE: figurki i perdułki :P zdjęcia przyjaciół, rodziny i dużo książek

awiszka 
Niezależna.

Moderator

Koordynator

Redaktor portalu

Ostrzeżeń:
 1/5/5
Wysłany: 2008-06-25, 14:27   

KOLORY: żołte ściany z niebieskimi dodatkami. Na podłodze panele. Cały pokój utrzymany w żołto-niebieskiej tonacji.
OBRAZY: na drzwiach kilka plakatów, pamiątka I Komunii Św., obraz Matki Boskiej z Częstochowy, dyplom za wejście na Morskie oko i plakat, że jestem poszukiwana :D .
INNE: kalendarz koło łóżka z sheepworld, zdjęcia zarówno na ścianie jak i porozstawiane na szafkach, puchar, półka z pamiątkami, pierdułki wszelkiego rodzaju, pełno książek ^^, pamiętnik schowany na dnie szuflady przy biurku, akwarium z żółwiem i kilka pluszaków ;) .

poziomka* 
Guru
bitchy&mean.

Wysłany: 2008-06-25, 15:40   

Niebieska, jak mieszkałam z siostrą i miałyśmy łóżka piętrowe (pomarańczowe i niebieskie :D ) to miałam koło swojego taki sam księżyc, a moja siotra niebieską gwiazdkę :wink: Teraz ja mam gwiazdkę, a księżyc niestety nie wiem, gdzie się zapodział ;p

ey yo, what's up, tarło? ;D

Niebieska. 
Kinky bitch.

Super Moderator

Super Sponsor

Wysłany: 2008-06-25, 15:55   

no ja szukam jakis dzieciecych lampek w ikei ale stojacych, bo ksiezyca nie odkrece :P a na stancji wiercic mi sie tez nie chce :P

Avensy69 

V.I.P

Wysłany: 2008-06-26, 10:10   

Dobrze, że znalazłam ten temat :mrgreen: Może ktoś mi pomoże bo ja bardzo niezdecdowana dziewczyna jestem.

A mianowicie mam kłopot (jak dla mnie to kłopot) bo będę miała nowy pokój, swój. :P I kompletnie nie wiem jak on ma wyglądac, chodzi mi o kolory ścian, podłóg, szafy wnękowej, łóżka itp...

Wiem tyle, że podłoga będzie jasna bo tak sobie juz postanowiłam :) I teraz nie wiem... :( Może to głupie ale dla mnie kolory są ważne, w końcu będę tam spędzac połowe swojego życia, nie :P

Ree 
kpiąca z czasu

Redaktor portalu

Sponsor

Wysłany: 2008-06-26, 10:17   

Avensy69 napisał/a
Może to głupie ale dla mnie kolory są ważne, w końcu będę tam spędzac połowe swojego życia, nie

u mnie w wakacje będą robić remont to ja sobie zażyczyłam fototapetę na jednej ścianie ;p
myślę, że jest to jakieś urozmaicenie, niż jeden nudny kolor na każdej ścianie. lubisz morze? to sobie sprawiasz naprzeciwko łóżka lazurowe wybrzeże i już milej w jesienne dni ^^ a resztę ścian to chyba pomaluję sobie zwyczajnie na biało, a później oprawię ulubione plakaty w antyramy i powieszę sobie taką małą kolorową galeryjkę ;p
i tylko wielkie lustro - tło do gry
daje nam złudzenie, że ktoś jest na scenie,
a to w odbiciu my

izula 

Redaktor portalu

Wysłany: 2008-06-26, 12:28   

Avensy69 napisał/a
A mianowicie mam kłopot (jak dla mnie to kłopot) bo będę miała nowy pokój, swój. :P I kompletnie nie wiem jak on ma wyglądac, chodzi mi o kolory ścian, podłóg, szafy wnękowej, łóżka itp...

Mam ten sam problem. Ale komuś jest łatwiej poradzić, więc może coś doradzę.
Proponuje, dwie ściany w jednym kolorze a drugie dwie w innym. Ale nie te na przeciwko tylko te koło siebie. I może na ścianach dużo zdjęc pomieszanych w antyramach. Nie będę mówić już jakie, bo sama powinnaś wiedzieć czy wolisz np swoje zdjęcia czy zwierząt czy tam jakiś krajobrazów... Możesz jeszcze kupić sobie oryginalnego kwiatka :D

Niebieska. 
Kinky bitch.

Super Moderator

Super Sponsor

Wysłany: 2008-06-26, 18:40   

Av jesli lubisz zdjecia to zrob sobie sciane cala w korku zebys mogla je swobodnie przyczepiac (ja mam taki plan gdzies w odleglej przyszlosci :lol: bo narazie przyczepiam do scian blu tackiem :D ). albo wybierz sobie dwa kolory ktore lubisz i ktore beda pasowac do siebie (np. seledynowy i sloneczny zolty) i pomaluj sciane z oknem (jesli masz jedna) tym jasniejszym (zoltym :P ) a pozostale trzy tym ciemniejszym. co do szaf to uwazam ze wnekowe sa b. funkcjonalne, no i moga miec lustrzane drzwi :lol: (Nin kocha lustra :D ). A i jesli Twoj pokoj jest duzy to lozko koniecznie queen size z piekna drewniana rama i wlochata narzuta :D

Avensy69 

V.I.P

Wysłany: 2008-06-26, 18:44   

Dobre dobre z tą ścianą korkową :P Ale jesli chodzi o kolory to miałam na myśli takie jak: brąz, zielony, biały, fioletowy. takie 4 pomieszane. A łóżko to na pewno bedzie bigaśne xD

Niebieska. 
Kinky bitch.

Super Moderator

Super Sponsor

Wysłany: 2008-06-26, 18:51   

cztery to moim zdaniem za duzo. moja kolezanka zrobila sobie trzy sciany bordowe, a ta z oknem zostawila biala i tak sobie przybrudzila gazeta tym bordem :P i ma biale listwy na gorze i sufit tez bialy. fajnie to wyglada :D ja mysle o polaczeniu pastelkowej jasnej zieleni z delikatnym rozem :D ale to dluuuuugo jeszcze zanim zrobie sobie taki pokoj :P

poziomka* 
Guru
bitchy&mean.

Wysłany: 2008-06-26, 19:19   

Niebieska. napisał/a
cztery to moim zdaniem za duzo. moja kolezanka zrobila sobie trzy sciany bordowe, a ta z oknem zostawila biala i tak sobie przybrudzila gazeta tym bordem i ma biale listwy na gorze i sufit tez bialy. fajnie to wyglada

pomijając fakt, że nie lubię bordowego no to musi fajnie wyglądać :D zrobiłabym tak sobie z innym kolorem :D

ey yo, what's up, tarło? ;D

Kasiorda 
Wymiatacz

Ostrzeżeń:
 5/5/5

Wysłany: 2008-06-26, 19:50   

Ja myślę o połączeniu mocno różowego z mocno niebieskim... :mrgreen:

Niebieska. 
Kinky bitch.

Super Moderator

Super Sponsor

Wysłany: 2008-06-26, 19:57