Hmm ja wlasnie szykuje remont mojego pokoju i robie ciemno czerwone ściany iżeby nie było tak ponuro na sufit idzie słoneczny żółty. Do tego na ściane mogą pójść szablony z ktorych zrobie wzory na ścianach.Już patrzałam sobie kilka i myśle że wezme albo konia lub
M. Monroe
bierz Marylin! a pomysl z kolorami bardzo mi sie podoba ja jak sie juz urzadze w Warszawce to wam pokaze fotki bo pol mojego obecnego pokoju juz do walizki spakowalam potem pare drobiazgow mi rodzice dowioza, wybiore sie do Ikei i pokoj bedzie gotowy znaczy moja czesc bo wspollokatorka jeszcze jest a ja jej w parade nie bede wchodzic
_________________ Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały Wszechświat działa potajemnie, by udało Ci się to osiągnąć.
Bo wiecie Marilyn jest tylko takie ,że widać same oczy i usta ale spoko jest:D tylko ciekawe jak ja usta zrobie na czerwonej scianie bd musiala zrobic zolte kontury
Ja za tydzień będę miała remont w pokoju i mam kompletny dylemat.Nie mam pojęcia,jakie kolory ścian,zasłony itd.Narazie wiem,tylko jakie chcę lustro .Naprawdę proszę o pomoc
Ja za tydzień będę miała remont w pokoju i mam kompletny dylemat.Nie mam pojęcia,jakie kolory ścian,zasłony itd.Narazie wiem,tylko jakie chcę lustro .Naprawdę proszę o pomoc
podaj jakies szczegóły o twoim pokoju. jakiego koloru masz szawki lub dodatki.. wtedy cos moze sie wymysli. Ja ostatnio miałam malowanie. mam pokoj w dwoch kolorach: róz (malinowy krzew) i fiolet (sliwka węgierka). i an scianach zawiast obrazow wisza płyty;p;p
_________________ Dance is your pulse, your heatrbeat, your breathing.
It's the rythm of your life.
It's the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness and envy.
Ostatnio zmieniony przez NoTaLoNee 2008-07-30, 21:25, w całości zmieniany 1 raz
podaj jakies szczegóły o twoim pokoju. jakiego koloru masz szawki lub dodatki.. wtedy cos moze sie wymysli. Ja ostatnio miałam malowanie. mam pokoj w dwuch kolorach: róz (malinowy krzew) i fiolet (sliwka węgierka). i an scianach zawiast obrazow wisza płyty;p;p
ściany obecnie są jasno różowe,ale oczywiście je zmieniam.meble są białe,dywan czreony.
hmm.. kurde szkoda ze ne wiem jak dokladnie twoj pokoj wyglada:):)
mozesz pomalowac sciane tam gdzie masz szawki na czerwono a reszte na bialo;p;p na razie tylko tyle wymyslilam, bo naprawde ne wiem jak wyglada twoj pokoj:D:D a moze ktos ma jakis inny pomysl?:)
No ja mam... Więc proponuje 2 kolory. Jeśli dywan masz czerwony, to kolor juz nie bardzo bym taki chciała na Twoim miejscu. Bardziej pasuje taki na dwóch ścianach biały a na drugich dwóch taki bordowy Na te ściany zawieś antyramy, najlepiej z widokami
_________________ "Muzyka jest niewidzialnym tańcem, a taniec niesłyszalną muzyką."
Jean Paul
Na te ściany zawieś antyramy, najlepiej z widokami
i najlepiej zeby byly czarno biale:D:D
Wiek: 15 Dołączyła: 30 Paź 2007 Posty: 505 Skąd: far far ełej
Wysłany: 2008-07-31, 09:19
Kasia. napisał/a
A co powiedziałybyście na kolory fioletowy i zielony?
jak lawenda ;p ja może zamiast fioletu wyobrażam sobie takie jasne indygo a zieleń taka żywa, wiosenna.
a dywan dałabym w tych kolorach może jeszcze jakaś oliwka w jakieś kwiaty albo zakręcone wzory. i koniecznie motyle w pokoju!
_________________ aktorzy są widzami, widzowie aktorami,
a ja pomiędzy wami
co dnia widzę, że na scenie jest pusto
i tylko wielkie lustro - tło do gry
daje nam złudzenie, że ktoś jest na scenie,
a to w odbiciu my
jak lawenda ;p ja może zamiast fioletu wyobrażam sobie takie jasne indygo a zieleń taka żywa, wiosenna.
a dywan dałabym w tych kolorach może jeszcze jakaś oliwka w jakieś kwiaty albo zakręcone wzory. i koniecznie motyle w pokoju!
a zielony dywan i pomarańczowe zasłonki,albo zielone zasłonki?
Wiek: 15 Dołączyła: 30 Paź 2007 Posty: 505 Skąd: far far ełej
Wysłany: 2008-07-31, 09:23
Kasia. napisał/a
Ree napisał/a
Kasia. napisał/a
a zielony dywan i pomarańczowe zasłonki,albo zielone zasłonki?
tej zieleni to już by chyba było za dużo ;p więc pomarańczowe by były fajne, ale takie jasne, stonowane, zwiewne.
w ogóle Kasiu wyobrażam sobie Twój pokój jako łąkę
_________________ aktorzy są widzami, widzowie aktorami,
a ja pomiędzy wami
co dnia widzę, że na scenie jest pusto
i tylko wielkie lustro - tło do gry
daje nam złudzenie, że ktoś jest na scenie,
a to w odbiciu my
jak bedziesz miala okno na fioletowej scianie to moga byc zielone zaslonki:):) ładnie wtedy bedzie to wszytsko razem wygladało:D:D
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum