Powiem szczerze, że nie zachwycam się Marilyn Monroe i takiego obrazu na pewno bym nie kupiła. Ale jak lubisz ją, to czemu nie.. Chociaż moim zdaniem takie obrazy to głupota. Lepiej powiesić sobie jakiś widok czy nawet puzzle w antyramie...
_________________ "Muzyka jest niewidzialnym tańcem, a taniec niesłyszalną muzyką."
Jean Paul
jezeli lubisz marlin i w ogole to spoko mmozesz sobie powiesis. bedzie tak nowoczesnie:):)
_________________ Dance is your pulse, your heatrbeat, your breathing.
It's the rythm of your life.
It's the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness and envy.
Dziewczyny znowu potrzebuję rady
Mam w pokoju skos.Ten skos chcę pomalowac na żółto,a ścianę na której jest on oparty na malinowo.Co z pozostałymi ścianami?
Wiek: 15 Dołączyła: 30 Paź 2007 Posty: 505 Skąd: far far ełej
Wysłany: 2008-08-01, 09:14
ścianę naprzeciwko do malinowej też na malinowo a resztę na zielono ;p
ale ten skos to że masz pokój na poddaszu? jeśli tak, to witaj w klubie ;p
ja chcę zrobić wszystkie ściany na biało a na jednej (tej z łóżkiem) fototapetę z nocnym niebem, które chciałabym również pociągnąć na ukośny sufit.
i na tej ścianie porozwieszane antyramy z wydrukowanymi planetami ;p taka moja ot mała pasja - astronomia
_________________ aktorzy są widzami, widzowie aktorami,
a ja pomiędzy wami
co dnia widzę, że na scenie jest pusto
i tylko wielkie lustro - tło do gry
daje nam złudzenie, że ktoś jest na scenie,
a to w odbiciu my
Ja od dziecka marzyłam ,żeby na suficie mieć takie ala' moje niebo. x) Ale rodzice mi nie pozwalają. Mówią ,że sufity muszą być białee. x/ Ale w moim własnym domu zrobię sobie takie niebo. x)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum