Nie widziałam tutaj jeszcze takiego tematu, a uważam że warto taki założyć.
Myślę, że wygląd naszego pokoju wiele o nas mówi.
Proponuję więc, aby każdy z nas opisał wygląd swojego pokoju
Przykładowy schemat:
1. KOLORY (ścian, dywanu, zasłon itd.)
2. OBRAZY/PLAKATY (co wisi na naszych ścianach)
3. INNE (drobiazgi typu pamiętnik pod łóżkiem , ramka ze zdjęciem przyjaciół itp.)
4. ZDJĘCIA
Podrzucicie więcej pomysłów
Tak więc pozwólcie że zacznę:
1. KOLORY: głównie pomarańcz, przeplatany z zielenią. Pomarańczowe ściany, łóżko, fotel, meble z pomarańczowymi elementami, zielony dywan i zasłony, lampa i lampka nocna i krzesło przy biurku
2. OBRAZY/PLAKATY: Na jednaj ścianie obraz z koniem (jeszcze nie doschnięty:P), na drugiej obraz baletnicy i plakat Harry'ego. Na 3 ścianie obraz z Chrystusem (Jezu, ufam Tobie).
3. INNE: Tak więc pamiętnik pod szafką (cii!), ramka ze zdjęciem koleżanki , krzesło bujane ;P
4. -
Moj pokoj wlasnie przechodzi remont:) Sciany beda jedna na bordo a reszta na bialo badz grafitowo:)
Moj pokoj ma nazwe GALERIA
czyli sciany cale z plakatach zdjeciach itd..
Obecnie nie ma nic ,ale niedlugo po remoncie wroca zdjecia ,plakaty na swoje miejsca:)
Kolor scian : jedna bordo reszta albo na grafitowo ,albo na bialo
Dywan zdecydowanie z frendzelkami bedzie..maly czerwony:)
Generalnie uwielbiam czerwony wiec w tej tematyce bedzie caly pokoj:)
1. Żołte, dywan niebieski we wzory typu lproste linie itp, zasłony białe w liście
2. jedyny plakat w pokoju to plakat z uczestnikami YCD, ale sobie jeszcze jakiś skombinuje;) Mam też obrazy z Jezusem, aniołami i Maryją
3. różne duperele na biórku, mam też akwarium z rybkami itp.
4. mam dużo zdjęc w pokoju, zazwyczaj z rodziną:)
_________________ **************************
Wiola/Marcin/Iza/Tomek
Mówi się, że potrzeba tylko jednej minuty, żeby kogoś zauważyć,
jednej godziny, żeby go ocenić i jednego dnia, żeby polubić,
ale całego życia, by go później zapomnieć.
I'm a dreamer,
a distant dreamer,
dreaming for hope...
Ostatnio zmieniony przez Kat 2008-03-09, 15:53, w całości zmieniany 1 raz
1.KOLORY: u mnie ściany sa koloru żołtego..a dodatki (łóżko, fotele, lampa, zasłony, dywan i inne drobiazgi) na niebiesko..planuje zmiane tych kolorów bo mi sie nie podobają...nie pasuja do mnie..
2.OBRAZY/PLAKATY: duże plakaty: Lexington bridge , Alicia Keys, Avril Lavigne, Kristen Dunst, 30 second to mars, Justin Timberlake, Christina Aguilera. małe: Jessica Alba, jared Leto, Christina Aguilera..plakaty zmieniam średnio co 2 miesiąc..ostatnio miałam ten duzy plakat YCD z Bravo..xPP
obrazy: Baletnice, 3 obrazki naszkicowane przez moją mamę, 2 obrazki z Komunii.
3.INNE: ..mam taką wielką tablice korkową, na której przyczepiam obrazki moich ulubionych osób z gazet..(jest tam tez kilka zdjec Roofiego..xP)
4.ZDJECIA:zdjęcia moje i moich przyjaciół..
_________________ Dance is your pulse, your heatrbeat, your breathing.
It's the rythm of your life.
It's the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness and envy.
1. Żołte, dywan niebieski we wzory typu lproste linie itp, zasłony białe w liście
2. jedyny plakat w pokoju to plakat z uczestnikami YCD, ale sobie jeszcze jakiś skombinuje;) Mam też obrazy z Jezusem, aniołami i Maryją
3. różne duperele na biórku, mam też akwarium z rybkami itp.
4. mam dużo zdjęc w pokoju, zazwyczaj z rodziną:)
obowiazkowo musisz sobie skombinowac plakat z One Republic:D
obowiazkowo musisz sobie skombinowac plakat z One Republic:D
Mam właśnie jeden:D pewnie niedługo zagosci na jednej ze ścian xD choc przydałoby się więcej;)
_________________ **************************
Wiola/Marcin/Iza/Tomek
Mówi się, że potrzeba tylko jednej minuty, żeby kogoś zauważyć,
jednej godziny, żeby go ocenić i jednego dnia, żeby polubić,
ale całego życia, by go później zapomnieć.
I'm a dreamer,
a distant dreamer,
dreaming for hope...
1. beżowe ściany z takim pomarańczowo-białym paskiem, taki czarno-beżowy dywan, niebieskie rolety, białe firanki
2. na drzwiach; YCD, Roofi i Zac Efron, na szafach; Roofi, Gleba, Avril Lavigne, Corbin Bleu, Evangeline Lilly, Josh Hollway i Fergie, na ścianie mega plakat YCD A tak to wisi jeszcze zegar z obrazem jakiś świętych
3. No na półkach mam kilka ramek ze zdjęciami, skarbonki, figurki i takie inne
4. ...
1. KOLORY-- ścian> łososiowy xD, dywan>brązowo kremowy(?), zasłon>żółte(dziecinne jak tylko się da, trzeba zmienić...)
2. OBRAZY/PLAKATY Plakatów pełno. Piłkarzy, koszykarzy, również z gier...
3. INNE (drobiazgi typu pamiętnik pod łóżkiem -- nie prowadzę pamiętnika.) Za to mam tv, jeszcze z pierwszej komunii. I różne inne duperelki.
4. ZDJĘCIA totalny braak.
_________________ 'Jeśli chcesz być KIMŚ, najpierw musisz być SOBĄ.'
1.Kolor-Taki jasny beżowy a na namalowane po jednej stronie brązowo oliwkowe pasy ;P
2.Obrazy które sama namalowałam ;P
NO i po drugiej stronie 3 plakaty z Dianą I jeden One Republic.
3.Pod łózkiem chowam wszystkie listy lisciki i inne duperele oraz pamiętnik
4. U zdjec mam pełno przyjaciół przeważnie i mego psa
A i mam takie wypasione krzesło do leżenia znaczy takie leżące i taki fajny włochaty brazowy dywam ;P
_________________ I could stay lost in this moment forever.
1. KOLORY -więc tak, sciany mam bezowe, ale jak bedzie remont to robie sobie na purpure, dywan mam czerwien krwista we wzory a'la picasso, zaslon nie mam ...mam za to firanki, krotkie, ktora wisza na moim artystycznym zielonym karniszu..zakochalam sie w tym karniszu
2. OBRAZY/PLAKATY -mam obrazy..i to sporo...5 pieknych akwareli recznych, karykatura mojej siostry, mpoj rysunek, obraz mojej siostry i sliczne drewniane, reczno malowane polki !!!! mmm, miodzio
3. INNE -mam swoj kartonik, ktory wlasno recznie malowalam i tam mam 5 pmaietnikow starych i jeden njanowszy, listy, lisciki, wiersze(sporo ich), zdjecia
4. ZDJĘCIA-mam swoje jak mialam roczek, mam z siostra na zlocie motocyklistow, mam mojej siostry z wakacji jak miala 4 lata.
mam trzy male roslinki w artystycznych doniczkach ...mam kubek z pedzlami, pastelami i olowkami, ktorych uzywam czesto do spelniania sie artystycznie...mam lustroo duze, w ktorym widze, jak mi ida postepy w tancu mam chyba z 500 ksiazek..czyli mala biblioteczka..hmm, duzo opisywania
KOLORY- ściany są koloru różowego,a na podłodze mam jasne panele,meble są białe,firanki też,niebieskie łóżko zasłane różową pościelą.
OBRAZY/PLAKATY-jeden obrazek z Hello Kitty,tabliczka z napisem "zawsze mam rację" i "jestem piękna"
INNE-na półkach dużo figurek,zdjęć i dupereli,toaletka do makijażu,kosmetyki itp.,sterta książek.
ZDJĘCIA-jw.
1. KOLORY Sciany na przemian różowe i niebieskie sufit żółty (mam te sciany od dawna wiec sie nie dziwic ale niedlugo bd miec malowanko ) podloga czerwona i wykładzina kremowa zasłony bordo
2. OBRAZY/PLAKATY plakaty Nevada Tan RHCP Empty trash Nirvana Killerpilze i inne
3. INNE zagracone biurko pierdółkami i podręcznikami , przyborami do malowania i rysowania , kosmetykami i lusterkiem stojącym .Mój kosz Dupa (jego imie wywodzi sie z oklejenia go na pingwina i problemem ze zrobieniem tyłu ) Kwiatki ,Wieża hmm łóżko ofc i
meble pamietnika uzywam tylko czasami wiec nawet nie wiem gdzie sie znajduje
4. ZDJĘCIA moich rodzicow i zdjecia mojego siostrzeńca :* tylko i wylacznie bo innych nie mam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum