dla mnie indywidualizm jest automatycznie cecha ktora stawia czlowieka ktorego poznaje w lepszym swietle. synonimy ktore przychodza mi na mysl to przede wszystkim oryginalnosc w sposobie bycia i w pogladach, co zawsze mnie w ludziach fascynuje.
ja z kolei na pierwszy rzut oka chlodna, wredna i niedostepna, a blizej ciepla, wrazliwa i wyrozumiala. a to wybuchowe polaczenie niestety, przez co trudno mi czasem nawiazywac znajomosci
ja tez pozdrawiam
_________________ Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały Wszechświat działa potajemnie, by udało Ci się to osiągnąć.
Jeżeli tak uważasz, to bardzo dziękuję, ale będę obstawiać przy swoim, że tacy outsiderzy jak ja nie zawsze mają w życiu łatwo. Czasami trzeba się otworzyć i wyjść do ludzi. A ja mam z tym ogromny problem. Wolę się trzymać gdzieś z boku, zdystansowana, wycofana. Niektórzy to odbierają jako zarozumialstwo i wyższość Cóż, ich sprawa. Ludzie oceniają po pozorach, tak już jest. Mam bogatych rodziców- jetem rozpieszczoną gówniarą, jestem chuda, wystają mi kości miednicze- interesuję się tylko własnym wyglądam i jestem pusta. Nikt się nie pofatyguje poznać mnie osobiście, a już mnie ocenia. To jest to, co najbardziej denerwuje w ludziach.
I jestem choler** egoistką. Może sobie tym robię antyreklamę, ale... szczerość to podstawa.
Nienawidzę pozerów.
Wiem coś o nietypowych połączeniach. Ale z tego co widzą to jesteś fajną, miłą, otwartą osobą. Też chciałabym Cię poznać, coś czuje, ze znalazłybyśmy wspólny język.
PS. Właśnie sobie zdałam sprawę, że dziś przestałam być nastolatką. O mój Boże!
_________________ Choćbyśmy cały świat przemierzyli
W poszukiwaniu Piękna,
Nie znajdziemy go nigdzie,
Jeżeli nie nosimy go w sobie.
No niestety dzisiaj wybiło to wielkie dwa zero, którego się bałam
Nie naprawdę, przerażająca jest myśl, że to już koniec mojego nastoletniego życia, że zaczyna się odpowiedzialne, nudne życie dorosłego człowieka Brrrr....
Dziękuję za życzonka.
Jestem z okolic Poznania.
A ty?
W poszukiwaniu Piękna,
A ja właśnie kiedy skończyłam osiemnaście lat, czułam się jakbym w piórka obrosła xD
Zawsze byłam praktycznie najmłodsza w rodzinie, mam trzech dużo starszych braci, wszyscy kuzyni już koło trzydziestki, niektórzy mają własne dzieci. Ja zawsze byłam "małą Julcią", maskotką, taką do zabawy, do głaskania, do bicia czasami ( ). Jak byłam młodsza to mnie to denerwowało, więc czekałam na tą 18kę, żeby było, że już nie jestem tą "malutką". I głupia byłam, bo strasznie mi tego teraz brakuje xD
A teraz ta dwudziestka to już wogóle jakiś koszmar. Najchętniej bym wróciła do tej magicznej 11ki- to był dopiero wiek, człowieka tylko interesowało, ile godzin będzie mógł przesiadywać innymi dzieciakami na podwórku
Przeprowadzasz się? Super, mnie zawsze ciągnęło do dużych miast, pewnie dlatego, że sama jestem z małego miasteczka, a zawsze chcemy tego czego nie możemy mieć
W poszukiwaniu Piękna,
11 lat i dla mnie bylo najwspanialszym okresem w zyciu no z malego miasteczka jestem, ze 20 tys mieszkancow bedzie. w ostatnie wakacje kawalek swiata zobaczylam i nie wyobrazam sobie zebym mieszkala w czasie studiow z rodzicami... juz bym sie wyprowadzila ale nie mam gdzie i za co dopiero za miesiac sie perspektywy pojawia
_________________ Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały Wszechświat działa potajemnie, by udało Ci się to osiągnąć.
Oj dziewczyny a ja co mam powiedziec ja mam 23 lata.. ale wna szczescie wygladam na 18 albo nawet 15 lat:)I z tego sie ciesze najbardziej. Fajnie ze napisalyscie cos o sobie. Milo nam.:) aha o Warszawie mi nie wspominajcie bo oczywiscie juz za nią tęęęęsknięę .. pozdrawiam
Właśnie się zorientowałam, że siedzę już parę miesięcy na forum, a jeszcze się nie przedstawiłam Wam, ups.
Krótko i na temat:) - mam na imię Magda, chociaż zawsze marzyło mi się imię Aurelia (obcym ludziom właśnie tak się przedstawiam). Przez całe życie mieszkałam w Kaliszu, po maturze przeprowadziłam się do Torunia, gdzie studiuję germanistykę, od października zaczynam drugi rok. Poza językiem niemieckim, kulturą i literaturą niemiecką interesuję się malarstwem, muzyką i tańcem (wszystko tylko od strony teoretycznej.. ). Na co dzień jestem dość otwarta i radosna, ale mam swoje humory, tak zwane "bez kija nie podchodź" Bywam złośliwa i wredna (ach, te rude ), ale uwielbiam ludzi! Nie znoszę tłumów, głupoty i gotowanych warzyw. W życiu szukam przede wszystkim szeroko pojętego piękna, no i to chyba tyle.
PS: Wspomniałam o tym, że jeszcze uwielbiam to forum?
_________________ Nic mi pewniejsze nie jest od wątpienia
Ciemne to tylko, co światłością płonie
Nie wątpię, prócz o rzeczy bez wątpienia
Pewnikiem staje się co traf przywionie
-----
YCD II: Kryspin, Justyna
YCD III: Michał, Iza, Marcin, Wiola
SYTYCD: Travis!
Wiek: 15 Dołączyła: 30 Paź 2007 Posty: 505 Skąd: far far ełej
Wysłany: 2008-08-19, 23:39
Cytat
Właśnie się zorientowałam, że siedzę już parę miesięcy na forum, a jeszcze się nie przedstawiłam Wam, ups.
z ust mi to wyjęłaś
ree od margaREEt czyli mam na imię małgorzata [nie lubię małgosi]. mam 15 lat i wyprawiam się do 3 klasy gim. tańczyć - jak już kiedyś pisałam, tańczę 'okazyjnie i rekreacyjnie' a to jakieś warsztaty a to coś tam się trafi, ale za rok, mam nadzieję zacznę robić coś regularnie [balet - moje kochanie, afro czy co mi tam jeszcze przyjdzie do głowy].
moja pasja to film, kocham muzykę [gram na gitarze], grafikę, fotografię, fmx, dokuczanie starszym bro i sio. miewam zawiechy, np. przy oknie albo w samochodzie. czasami chłodna - ale zawsze staram się być pogodna. od niedawna wegetarianka czynem ale od dawna duchem. mam świra na punkcie ekologii i ochrony środowiska co może być z deka denerwujące zawsze jestem nastawiona na tak, bardzo optymistycznie. jestem chyba jedyną osobą w paczce, która zawsze wierzy że się uda i podnosi na duchu. zima to mój czas, a boże narodzenie mogłoby trwać wiecznie.
uff trochę popisałam
[ Dodano: 2008-08-20, 00:40 ]
Niebieska. napisał/a
11 lat i dla mnie bylo najwspanialszym okresem w zyciu
taaak jak bardzo chciałabym wrócić!
_________________ aktorzy są widzami, widzowie aktorami,
a ja pomiędzy wami
co dnia widzę, że na scenie jest pusto
i tylko wielkie lustro - tło do gry
daje nam złudzenie, że ktoś jest na scenie,
a to w odbiciu my
a własniee xD jeszczeee ja xD
to będzie tak:
Siema wszystkim(troche się spóźniłam) ale niech bedzie:P. Nazywam się Renata:/ whrrr żalll wiem ^^ ale cóż, niesety nie posiadam drugiego imienia...:( W sql mowią na mnie : Renia, Renatka:/, Reniata itp.:) Mieszkam 60 kom od Wrocławia, taka wiochaaa zabita dechami xD Uwielbiam taniec...kiedyś tańczyłam towarzyski...teraz z powodu chorobyyy kolan:/ nie mogęę tańczyćć...lipaaa:( Uwielbiam słuchać muzyckee...wogóle bezniej to nic się nie da...jak przątam to słucham jej, nawet jak się kąpię xD hyhy Ostatnio strasznie spodobałmi się taki styl tańca jak jazz i modern...ahhh<zakochany> Uwielbima oglądać horrory, albo komedie niekoniecznie romantyczne...a i melodramaty xD ogólnie na każdym ryczee jak durna ^^ aa kocham zwierzątka xD chcę zakupić sobie psiaka rasy alaskan malamute xD ahhh te psy północyy...:) a I jestemgłupiaa ^^ nie no mam tysiąc myśli na sekunde xD moja mam ciągle zastanawia się dlaczego ciągle tyle gadam(no bo kurdee nie umiem cicho usiedzieć) Mam starszego barat....kochamy się jak pies i kot ^^ xD i uwielbiam to forum xD haaa ^^jaka wazelina Dobra koniec bo zanudze wAS NA ŚMIERC xD
Ulubione filmy:
"Zielona mila"
"Huuligans" - kurde pewnie źle napisałam...:/
"Rockyyy" ^^
a i lubię bajkę " Mustang z dzikiej doliny" a to pewnie przez to,że kocham konie:)
Ulubiona książka:
Wszystkie części HP
Ania z Zielonego Wzgórza xD
Anielka ...
nom i takie tam xD
Wiek: 15 Dołączyła: 09 Maj 2008 Posty: 693 Skąd: z Parówersa
Wysłany: 2008-08-20, 11:12
No to może tak No ja jestem Kingą, która skrywa się i kumufluje pod pseudonimem kuuku! xD ( może być też kumwisz lub kupodziel ;] no tak.. w sumie nie wiem za bardzo co tu pisać, bo w internecie to w internecie. myślę, kilka osób z tego forum zdążyło mnie już trochę poznać, reszta ma jeszcze okazję. Nie lubie jak ktoś jest takie - yeah, i am de best, poke boj jednym słowem ^^ ale lubię zaakupy z tatom, męskie koszulki (męski rozmiar S i bioore! xP), czapencje i adidasy, które kupuje i potem nosze tylko jedną parę. Lubiem też moich joł ziomów kałbojów, tylko nie lubie jak ktoś mnie nazywa joł joł, bo nie jest siatafaka xD wiem, że namieszałam, ale dopsz. kontynuujmy. ła! lubie rysować ciastkowe i cukierkowe potwory - w segregatorze mam TOP SECRET kolekszyn całkiem pokaźną ^ no lubięmuzykę, ale ze mną to nie tak, że albo rap albo tylko rock! nie nie moi państwo. mieszam od nastroju , no np. lubie rocka, emo rocka xD, pop, soul, r&b, gangsta rap, i nawet klasyczna = pianinko (: ale nieznosze techno! i nie lubie sie malować i takie tam , wole być miss independent <<3 no i to chyba ol,
mam nadzieje, że nie wypadłam jak dzecko Poke, bo pisałam na szybko
ja jestem Jola zaczelam wlasnie gimnazjum
Tancze juz 7 lat i bede jeszcze wiecej.....
mieszkam w Kielcach wiec nie mam wielkiego wyboru zajec tanecznych.narazie tancze w zespole przy szkole ale niedlugo planuje zapisac sie do rewanzu (najstarsza grupa przygotowuje sie do mistrzostw Swiata)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum