elo jestem rogal byłem na castingu w poznaniu ale sie nie dostalem trudno moze jest tu zalogowany Przepek z Łodzi albo Mati i jego 2 kumpli z Krakowa jestem Marcin z Krotoszyna jezeli ktos mnie kojarzy niech sie odezwie na gg 6481755 pozdro
Canna [Usunięty]
Wysłany: 2007-08-01, 22:31
Hej jestem Canna z WrocLove:] Moje głowne zainteresowanie to Teatr, taniec i śpiew. Wszystkie trzy 'czynnie uprawiam'. Aktualnie opierniczam się:p
karolek [Usunięty]
Wysłany: 2007-08-04, 21:26
Mam na imię Karol i jestem z Gdańska. Lubię taniec. Mam 17 lat.
Pozdrawiam wszystkich.
Hej:) mam na imie Basia i jestem ze Staragrdu Szczecińskiego..uwielbiam taniec i siatkówke ( trenuje to i to xD ), mam 16 lat i własnie ide do liceum a w obecnej chwili obijam sie i korzystam z wakacji:P
_________________ A drugi oddech po to aby nabrać tchu..:) no i śmietanka xD
Kalosz [Usunięty]
Wysłany: 2007-08-25, 12:17
Jestem Kalosz i jestem z gumy. Człowiek - guma można powiedzieć
karola [Usunięty]
Wysłany: 2007-08-28, 06:08
Jestem Karolina z Wawy i kończę studia luzo-brazylijskie...tańczę bardzo amatorsko przeróżne style...ble ble ble ble ble ble (ten skrót myślowy ma zapobiec mojemu gadulstwu)
Jestem Donna , mój nick wziął się z uwielbienia dla filmu o Ricky Valensie i piosenki
"Och, Dona". Mam mnóstwo tańczących znajomych, głównie związanych z Egurrolą i Galińskim, o Nim wiem prawie wszystko , a tak na marginesie w realu Galiński jest zdecydowanie mniej sympatyczny niż w TV, niestety
_________________ drugi raz już nie zrobisz pierwszego wrażenia
donna no to opowiadaj o obu Panach jak najwięcej:) o Galińskim możesz założyć temat tutaj o Eguroli już jest :Pproszę jakich mamy obeznanych użytkowników:P
_________________ A drugi oddech po to aby nabrać tchu..:) no i śmietanka xD
tulka [Usunięty]
Wysłany: 2007-08-28, 21:01
to ja też coś napiszę imię Marta, lat 18, Warszawa. tanecznie to kocham jazz, a w tym roku czeka mnie udręka w klasie maturalnej, przez co rodzice chcą mi ograniczyć zajęcia związane z tańcem :/ buu!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum