Szukaj • Grupy • Rejestracja • Zaloguj

PORTAL •  CHAT [2] •  Regulamin •  Mapa •  Album •  Ludzie •  F.A.Q •  BB CODE •  Statystyki •  Download

Poprzedni temat :: Następny temat
tak dla odmiany temat o... tańcu:P
Autor Wiadomość

Nesca-fe 
Tubylec

Wysłany: 2007-10-25, 16:40   

Hmmm... u mnie z tancem to troche dziwnie... wszystko zaczelo sie od tego ze mama dala mi do wyboru: albo gimnastyka artystyczna albo taniec towarzyski. Nie wiem czemy wybrałam gimnastyke... (zaluje tego do dzis;/). No ale pozniej zapisałam sie w szkole to szkolnego zespolu tanecznego:) No i wygrywalysmy z dziewczynami jakies miejscowy przeglady, czesto goscinnie tanczylysmy na imprezach roznych u mnie wmiescie... ale to raczej profesjonalne za bardzo nie bylo, bardziej amatorskie:P

Osobiscie uczestniczylam w warsztatach z tanca wspolczesnego, ostatnio zdobylam certyfikat z tanca towarzyskiego:) Planuje rozwijas sie dalej:) A tak pozatym to sama (patrzac na innych:P) cwicze sobie taniec brzucha, ale to tez tak amatorsko:) A tancze od jakis... 9 lat

renia250989
[Usunięty]

Wysłany: 2007-10-26, 19:44   I love dance

Yyyy... a wiec jak to było.... pamietam do dzis jak poszłam na piersze zajęcia tańca i po jakimś czasie zaczełam sie wyróżniać z grupy.... a tak stopniowo pokochałam taniec... i dzis już wiem nie umiem bez niego żyć:D tylko szkoda ze w płońsku nie ma wiekszych predyspozycji do rozwijania talentu.. ale za rok na studia to jeszcze sie wybiję:D :lol:

Magdaaaaa
[Usunięty]

Wysłany: 2007-10-27, 13:08   

Za dużo pisać nie będe ...
Chodze na kurs tańca towarzyskiego.
Tańczę dopiero rok.
Wcześniej jakoś nie miałam okazji (niestety mieszkam w mały miasteczku i nie ma tu zbyt dużych możliwości ... ) no ale udało się ;)
Jak narazie osiągnieć nie mam.
Ogólnie do tańca zmusił mnie program " Taniec z gwiazdami" ;P
Spodobało mi się to jak tancerki ruszają biodrami,jak stawiają każdy ktok po kolei itepe.
Wiec zdecydowałam - ja też tak chce ;)
Może za dużo umieć nie będe ale robie to dla siebie,po to aby mieć swoją pasjęmbardzo mnie to kręci i cóż ... narazie tańczę i trenuje zoabczymy co później ;)

darosmog
Gaduła

Ostrzeżeń:
 1/5/5

Wysłany: 2007-10-27, 13:52   

Tańczę hh pół roku w szkole tańca " Bartelik " w moim mieście Rumia. Lubię to i coraz bardziej mnie to pociąga uczenie sie tańca mi nie wystarczy tańcze gdzie mogę i kiedy mogę

paula309 
Tubylec

Wysłany: 2007-10-27, 13:53   

dla mnie taniec jest ogromnie ważnym.. kocham to robić i nie wyobrażam sobie życia bez tego! od niedawna chodze na zajęcia z hip hopu i baletu, ale tancze od zawsze :) to daje mi tyle energii i przede wszystkim radości! taaaaak mnie pozytywnie nastraja! :D

.. jedyna rzecz która może przyćmić moje problemy -> to taniec..

"Taniec to nie układ figur, żeby się go nauczyć - trzeba go pokochać"

Alka 
Kandydat

Wysłany: 2007-10-31, 18:14   

Tancem interesowalam sie od malego. Niestety w mojej okolicy nie ma szans na rozwijanie sie w tym kierunku. Dopiero gdy poszlam do szkoly sredniej czyli ok 25km ode mnie zaczelam tez chodzic na kurst tanca towrzyskiego i tez musze tak daleko dojezdzac :cry: ale czego sie nie robi dla pasji :D Rowniez na imprezy rzedko chodze ale w domu sobie to odbijam i cwicze i wyglupiam sie :D

kimi 
Świeżynka

Wysłany: 2007-11-01, 13:27   

ja zaczęłam tańczyć jakieś 3 lata temu, ale przystopowałam. Teraz znów zaczynam uczęszczać na kurs tańca towarzyskiegi i sama dla siebie ucze się hip hopu no a później - zobaczy się, może zapiszę się na jakieś zajęcia :D

mrow
[Usunięty]

Wysłany: 2007-11-02, 14:57   

Jak byłam mała rodzice zapisali mnie na tańce towarzyskie w wieku 5 lat( mimo ze mozna było tanczyc wteyd dopiero po ukonczeniu 6, ale ze brat tanczyl juz wiec mnie sie udalo wkrecic) no i tak do 10 roku zycia sobie tanczylam tance towarzyskie...potem przestalam z braku partnera, ale to nie byl koniec mojej rpzygody bo zapisalam sie na hip-hop i inne style...szlo mi bardzo dobrze...ale zrezygnowalam bo jednak stwierdzilam ze wole taniec towarzyski niz nowoczesny no i teraz tancze tance towarzyskie :D i bardzo sie ciesze z tego co robie...po prostu kocham taniec! A moja pasja? wziela sie ot tak poprostu ale bardzo sie ciesze ze ja jest wlasnie taniec :)

FloweryDress
[Usunięty]

Wysłany: 2007-11-05, 17:45   

Sama nie wiem skąd to się u mnie wzięło,
w 1 klasie podstawówki przyszła do nas taka pani i powiedziała,
że w MDK-u są prowadzone zapisy na różne zajęcia,
zapisałam się na taniec współczesny,
początkowo, dlatego, że koleżanki też się zapisały,
a potem mnie wciągnęło,
po 5 latach trochę mi się znudziło i zaczęłam trenować hip-hop,
kocham ten styl, nie wiem czemu, czuję się w nim idealnie,
w gimnazjum mam obowiązkowo dwie godziny tańca towarzyskiego tygodniowo,
na początku bardzo mi się to nie podobało,
ale potem jakoś się przekonałam,
szczególnie lubię tańce latyno-amerykańskie.

Alma
Debiutant

Wysłany: 2007-11-08, 06:45   

Hmm...poczucie rytmu miałam od małego :P Kochałam jakieś przyjęcia i szkolne imprezy w podstawówce, bo wtedy czułam że żyję ;) Tańczyć zaczęłam 4 lata temu, niestety teraz miałam 2 letnią przerwę. Jednak zobaczymy, bo coś zaczyna się kroić, w mojej okolicy jest zbierana grupa taneczna, która ma tańczyć hh pomieszany z innymi elementami ;) Czy mi się uda dostać?? Nie wiem, ale jak coś to obiecuję Wam regularne udzielanie się nie forum, hehe :P

Dziewczynka17 
Kandydat

Wysłany: 2007-11-09, 23:35   

ja tancze hip hop od 8 lat. kocham to robic ! :D

asiula93ck 
Stały Tubylec

Wysłany: 2007-11-11, 19:19   

Ja lubię tańczyć, ale nie umiem <haha> Ale bardzo bym chciała się nauczyć.. :P

Pauła
Świeżynka

Wysłany: 2007-11-19, 23:32   

U mnie to tak jest z tym tancem ze od małegooo tancowalam i rodzice zapisali mnie do zespolu tanecznegoo w ktorym tancze juz 10 lat :) i nie wyobrazam sobie zycia bez tanca i bez tej grupy tanecznej! Uczylismy sie roznych form tanecznych od hh po wlaca :) ale głownie hiphop, wspolczesny, brodway jazz, rewiowy, inscenizacja, disco :) No z Osiagniec to bywalo roznie Festiwal Taneczny Konin i Kielce oraz rozne przegladyy wojewodzkie. Nie wazne sa nagrodyy choc sa wysokie:) wazne dla nas sa chwile razem spedzone i warsztaty z profesjonalistami! wazny jest dla nas taniec :) Pzdr Graffiti :) ;***

fajnainaczej 
Przebijam się

Wysłany: 2007-11-21, 18:59   

trenuje od 1,5 roku. w zwykłym mok-u z paczką przyjaciół.
instruktorka to jedna z kuzynek mojej przyjaciółki.
ktora jest tam kims kimś .^^

pasja wzieła się, z tego ..
kurdee. nawet nie wiem?!.

pewnego dnia poszłam zobaczyc, i mnie to wciągneło . ;dd

peggyy 
Guru

Ostrzeżeń:
 1/5/5

Wysłany: 2007-11-21, 19:03   

asiula 93 :D
nigdy nie jest za pozno, wiec sie nie poddawaj i dawaj czadu przed tv, pozniej sama odkryjesz, ze umiesz robic ruchy, o ktorych nie mialas pojecia :D w moim przypadku sie sprawdzilo, bo odkrylam talent do electric boogie :D

Dance Dance!
I'm Marina Gasolina <3

Przyjazne linki
Sponsor

Skad: Z forum

Odpowiedz do tematu