Hmmm... u mnie z tancem to troche dziwnie... wszystko zaczelo sie od tego ze mama dala mi do wyboru: albo gimnastyka artystyczna albo taniec towarzyski. Nie wiem czemy wybrałam gimnastyke... (zaluje tego do dzis;/). No ale pozniej zapisałam sie w szkole to szkolnego zespolu tanecznego:) No i wygrywalysmy z dziewczynami jakies miejscowy przeglady, czesto goscinnie tanczylysmy na imprezach roznych u mnie wmiescie... ale to raczej profesjonalne za bardzo nie bylo, bardziej amatorskie:P
Osobiscie uczestniczylam w warsztatach z tanca wspolczesnego, ostatnio zdobylam certyfikat z tanca towarzyskiego:) Planuje rozwijas sie dalej:) A tak pozatym to sama (patrzac na innych:P) cwicze sobie taniec brzucha, ale to tez tak amatorsko:) A tancze od jakis... 9 lat
_________________ " Podaruj mi cos, czego nie zrobede sama
a wtedy ja szepne Ci
- mozesz mni dotknąć "
renia250989 [Usunięty]
Wysłany: 2007-10-26, 19:44 I love dance
Yyyy... a wiec jak to było.... pamietam do dzis jak poszłam na piersze zajęcia tańca i po jakimś czasie zaczełam sie wyróżniać z grupy.... a tak stopniowo pokochałam taniec... i dzis już wiem nie umiem bez niego żyć:D tylko szkoda ze w płońsku nie ma wiekszych predyspozycji do rozwijania talentu.. ale za rok na studia to jeszcze sie wybiję:D
Magdaaaaa [Usunięty]
Wysłany: 2007-10-27, 13:08
Za dużo pisać nie będe ...
Chodze na kurs tańca towarzyskiego.
Tańczę dopiero rok.
Wcześniej jakoś nie miałam okazji (niestety mieszkam w mały miasteczku i nie ma tu zbyt dużych możliwości ... ) no ale udało się
Jak narazie osiągnieć nie mam.
Ogólnie do tańca zmusił mnie program " Taniec z gwiazdami" ;P
Spodobało mi się to jak tancerki ruszają biodrami,jak stawiają każdy ktok po kolei itepe.
Wiec zdecydowałam - ja też tak chce
Może za dużo umieć nie będe ale robie to dla siebie,po to aby mieć swoją pasjęmbardzo mnie to kręci i cóż ... narazie tańczę i trenuje zoabczymy co później
Tańczę hh pół roku w szkole tańca " Bartelik " w moim mieście Rumia. Lubię to i coraz bardziej mnie to pociąga uczenie sie tańca mi nie wystarczy tańcze gdzie mogę i kiedy mogę
dla mnie taniec jest ogromnie ważnym.. kocham to robić i nie wyobrażam sobie życia bez tego! od niedawna chodze na zajęcia z hip hopu i baletu, ale tancze od zawsze to daje mi tyle energii i przede wszystkim radości! taaaaak mnie pozytywnie nastraja!
_________________ ..Każda podłoga to parkiet do tańca..
.. jedyna rzecz która może przyćmić moje problemy -> to taniec..
"Taniec to nie układ figur, żeby się go nauczyć - trzeba go pokochać"
Tancem interesowalam sie od malego. Niestety w mojej okolicy nie ma szans na rozwijanie sie w tym kierunku. Dopiero gdy poszlam do szkoly sredniej czyli ok 25km ode mnie zaczelam tez chodzic na kurst tanca towrzyskiego i tez musze tak daleko dojezdzac ale czego sie nie robi dla pasji Rowniez na imprezy rzedko chodze ale w domu sobie to odbijam i cwicze i wyglupiam sie
ja zaczęłam tańczyć jakieś 3 lata temu, ale przystopowałam. Teraz znów zaczynam uczęszczać na kurs tańca towarzyskiegi i sama dla siebie ucze się hip hopu no a później - zobaczy się, może zapiszę się na jakieś zajęcia
mrow [Usunięty]
Wysłany: 2007-11-02, 14:57
Jak byłam mała rodzice zapisali mnie na tańce towarzyskie w wieku 5 lat( mimo ze mozna było tanczyc wteyd dopiero po ukonczeniu 6, ale ze brat tanczyl juz wiec mnie sie udalo wkrecic) no i tak do 10 roku zycia sobie tanczylam tance towarzyskie...potem przestalam z braku partnera, ale to nie byl koniec mojej rpzygody bo zapisalam sie na hip-hop i inne style...szlo mi bardzo dobrze...ale zrezygnowalam bo jednak stwierdzilam ze wole taniec towarzyski niz nowoczesny no i teraz tancze tance towarzyskie i bardzo sie ciesze z tego co robie...po prostu kocham taniec! A moja pasja? wziela sie ot tak poprostu ale bardzo sie ciesze ze ja jest wlasnie taniec
FloweryDress [Usunięty]
Wysłany: 2007-11-05, 17:45
Sama nie wiem skąd to się u mnie wzięło,
w 1 klasie podstawówki przyszła do nas taka pani i powiedziała,
że w MDK-u są prowadzone zapisy na różne zajęcia,
zapisałam się na taniec współczesny,
początkowo, dlatego, że koleżanki też się zapisały,
a potem mnie wciągnęło,
po 5 latach trochę mi się znudziło i zaczęłam trenować hip-hop,
kocham ten styl, nie wiem czemu, czuję się w nim idealnie,
w gimnazjum mam obowiązkowo dwie godziny tańca towarzyskiego tygodniowo,
na początku bardzo mi się to nie podobało,
ale potem jakoś się przekonałam,
szczególnie lubię tańce latyno-amerykańskie.
Hmm...poczucie rytmu miałam od małego Kochałam jakieś przyjęcia i szkolne imprezy w podstawówce, bo wtedy czułam że żyję Tańczyć zaczęłam 4 lata temu, niestety teraz miałam 2 letnią przerwę. Jednak zobaczymy, bo coś zaczyna się kroić, w mojej okolicy jest zbierana grupa taneczna, która ma tańczyć hh pomieszany z innymi elementami Czy mi się uda dostać?? Nie wiem, ale jak coś to obiecuję Wam regularne udzielanie się nie forum, hehe
U mnie to tak jest z tym tancem ze od małegooo tancowalam i rodzice zapisali mnie do zespolu tanecznegoo w ktorym tancze juz 10 lat i nie wyobrazam sobie zycia bez tanca i bez tej grupy tanecznej! Uczylismy sie roznych form tanecznych od hh po wlaca ale głownie hiphop, wspolczesny, brodway jazz, rewiowy, inscenizacja, disco No z Osiagniec to bywalo roznie Festiwal Taneczny Konin i Kielce oraz rozne przegladyy wojewodzkie. Nie wazne sa nagrodyy choc sa wysokie:) wazne dla nas sa chwile razem spedzone i warsztaty z profesjonalistami! wazny jest dla nas taniec Pzdr Graffiti ;***
asiula 93
nigdy nie jest za pozno, wiec sie nie poddawaj i dawaj czadu przed tv, pozniej sama odkryjesz, ze umiesz robic ruchy, o ktorych nie mialas pojecia w moim przypadku sie sprawdzilo, bo odkrylam talent do electric boogie
_________________ disney crew.
Dance Dance!
I'm Marina Gasolina <3
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum