ja mam taka smykalke od urodzenia:) od zawsze chcialem tanczyc break dance i bylem samo ukiem. rodzice zapisali mnie na tance towarzyskie ale ja i tak wolalem break'a ale radze sobie z kazdym tancem procz popingu
Wysłany: 2008-02-08, 15:13
Zaczęłam tańczyć w wieku 8 lat,ale te tańce to była bardziej gimnastyka niż tańce po 2 latach to się rozpadło i zaczęłam znowu tańczyć,ale w innym zespole-tańce towarzyskie,ale później znowu wszystko się rozpadło czy ja mam jakiegoś pecha? Teraz uczę się sama,bardzo pomaga mi koleżanka,która ma spore doświadczenie z tańcem,ale od marca też będę tańczyć
Ja rozpoczęłam swoją pasję taneczną w wieku 7 lat. Wtedy to moja mama mnie popchnęła - na szczęście.
Zaczynałam od Disco i towarzyskich. Jeździłam na obozy etc.
Potem w 4 klasie przestałam chodzić tam gdzie chodziłam. Nie wiem co wtedy się ze mną stało, ale powiedziałam mamie że to nudne. W 5 klasie przyszedł do naszej szkoły jakiś Facet z Tunezji i wziął mnie do grupy i zdobyliśmy 1 miejsce. Wtedy akurat popchnęła mnie wychowawczyni. Teraz chodzę do ST DUET. Bardzo mi się tam podoba. Tańczymy hip-hop i disco. Zaliczałam już dużo występów i turniejów. Ale ostatnio zdobyłam 1 miejsce w disco solo
Ja raz chodziłam na zajęcia, raz nie. Zaczynałam i przestawałam, bo zawsze mi coś nie odpowiadało. Nareszcie trafiłam do odpowiedniego miejsca i tańczę Na razie nie całe pół roku, ale nie mam zamiaru rozstawać się z moją grupką aż do śmierci
Hmm.. w zasadzie w moim życiu wiee się ostatnio zmieniło. Przede wszystkim nabrałam warunków fizycznych do tego, zeby tańczyć. Potem obvejrzałam step up i.. wiedziałam juz co chce robić, co jest moją pasją... tak po prostu, tak nagle... Teraz nie wyobrażam sobie dnia bez co naj,mniej godzinki tańca ;] oczywiscei kiedy nie mam na to czasu to po prostu odrabiam to sobie wtedy gdy mam troche wolnego. Ćwicze i musze wam powiedzieć , ze idzie mi coraz lepiej niestety w moim mieście nie ma szkoly tańca towarzyski.. hhmm to nie dla mnie a nie mam gdzie ćwiczyc HH czy dancehallu, wiec póki co musi wystarczać mi mój pokój, choreografie z filmów i własne interpretacje piosenek.
Ja tańczę od ośmiu lat . Dzisiaj nie wyobrażam sobie życia bez tańca, który daje mi tyle radości ^^. Tańczę wszystkiego po trochu, bo taka jest grupa tanczna do której należę: trochę nowoczesnego, jazzu, standardu, disco. Brakuje mi hh, którego bardzo chciałabym się uczyć, jednak nie tracę nadziei i sama nieco się uczę ;].
_________________ Dance every day. Oh dance x).
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum