Wysłany: 2007-08-02, 13:07 tak dla odmiany temat o... tańcu:P
chciałabym byście napisali skąd wzięła się u Was ta pasja,jak długo się tym zajmujecie,gdzie i co trenujecie(o ile trenujecie),jakie macie osiągnięcia itp,itd...:)słowem wszystko o Waszej pasji:)
diladriel [Usunięty]
Wysłany: 2007-08-02, 14:54
ja właściwie tyle tylko co na disco:P ale tańczyć kocham i niektórzy twierdzą,że umiem:P
podobno juz anczylam jak zaczelam chodzic i zawsze jak tylko moglam to to robilam.np w wieku 6 lat przed kamera na komuni kuzyna.mowili mi,ze to bylo bardzo smieszne.potem jakos tak sie stalo,ze trafilam na szkole tance i jestem w niej przez 12 lat do dzis.
Kalosz [Usunięty]
Wysłany: 2007-08-04, 18:41
Ja nie lubię tańczyć, ale lubie patrzeć jak inni to robią
diladriel [Usunięty]
Wysłany: 2007-08-04, 18:55
jak tańczą ładne laski czy jak inni się kompromitują??pewnie jedno i drugie sadząc po twych wypowiedziach
no to ja tanczyłam juz od małego jak mówia moi rodzice czasem przebierałam sie i tanczyłam w pokoju i do tego spiewałam:P haha a do zespołu tanecznego zapisała mnie mama bo stwierdziła ze przynajmniej gdy tańcze to sie nie garbie;P i tak sie zaczęło spodobało mi sie i do tej pory trenuje taniec współczesny z elemetami baletu... i tak juz od 8 lat:P a z kolezankami tanczymy tak dla siebie jeszce hip hop...a co do osiagniec pare wyróżnien na przeglądach wojewódzkich...no i w sumie tylle;P
_________________ A drugi oddech po to aby nabrać tchu..:) no i śmietanka xD
jakos to zawsze godziłam sama nie wiem jak..staram sie byc systematyczna a jesli chodzi o nauke to nie zostawiam jej na ostatnia chwile dzieki czemu potem moge wiecej czasu poświecić sowjej pasji:)
_________________ A drugi oddech po to aby nabrać tchu..:) no i śmietanka xD
Boogie_85 [Usunięty]
Wysłany: 2007-09-30, 17:38
Kocham taniec, choć nie zajmuję się nim zawodowo. Tańczę głównie na dyskotekach. Uczylem się tańczyć sam patrząc na dziewczyny, One mają takie piekne ruchy bioderek. Niektórzy moi znajomi mówią nawet, że tańczę jak dziewczyna. Kiedyś chciałem iść do szkoły tanecznej, ale nie wyszło. Jeżeli jest wśród nas jakaś dziewczyna ze Szczecina, która szuka partnera do tańca to polecam siebie.
Ja sie podpise pod kolega wyzej;] zawodowo niesety nie.tylko na dyskotekach;]
Uwielbiam muzyke kocham muzyke a jak jeszcze ktos swietnie do niej tanczy to juz moge patrzec i jednoczesnie sluchac godzinami:)
Alona [Usunięty]
Wysłany: 2007-10-25, 15:10
Cytat
Jeżeli jest wśród nas jakaś dziewczyna ze Szczecina, która szuka partnera do tańca to polecam siebie.
A jesli Ty chcesz sie nauczyc tanca profesjonalnie to zapraszam na zajecia w sp 64 na 17:20 w poniedzialki i czwartki:P to jest na Rayskiego:P
hmmm, ja wam powiem, ze lubie tanczyc, ale nie ma np.u nas w miescie szkol hh, czy disco dance.Bardzo, ale to bardzo bym chciala tanczyc, ale gdzie>>no gdzie???ni ma.
Taniec jest dla mnie sztuka, moge wyrazic swoje emocje...smutek, radosc, to wszytko jest tancem...
_________________ disney crew.
Dance Dance!
I'm Marina Gasolina <3
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum