Chodzę do szkoły muzycznej II stopnia fortepian gram w moim ukochanym ''teatrze'' szkolnym Gram w siatkówkę, jestem w reprezentacji szkoły.
_________________ A na planecie Małego Księcia jak na każdej innej planecie, rosły dobre i złe roślinki. Co za tym idzie dobre ziarenka z dobrych roślin i złe ze złych . Lecz ziarenka są niewidoczne . Drzemią w tajemnicy w ziemi, aż któremuś z nich przyjdzie pomysł obudzenia się . Więc przeciąga się i najpierw wypuszcza nieśmiało ku słońcu zachwycającą bezbronną roślinkę. Jeśli to łodyżka rzodkiewki lub róży to może sobie rosnąć do woli. Ale jeśli mamy do czynienia z chwastem , trzeba go usunąć natychmiast po rozpoznaniu.
Hmmm... Mnie to najbardziej kręci taniec oczywiście ;] Ale tak pozatym to może siatkówka... No i uwielbiam śpiewać i wogóle muzykę xD Ale nie cierpię czytać lektur, bo jakąś dobra książkę to lubie poczytać <lol2>
a ja kocham majstrowac przy kompie. z pomoca takiego jednego kogos sie nauczyłam wbijac się ludziom na konto np. na poczcie na onecie
i jeszcze kocham myc z tata samochód (no i naprawiać) moge to robic godzinami. W ogóle uwielbiam samochody i to podobno sie już dziwne robi
A ja:
*słuchac muzyki
*grac w kosza i siatke
*jeździc na rowerze
*spac
*rysowac
*robic grafike
i takie tam;)
_________________ **************************
Wiola/Marcin/Iza/Tomek
Mówi się, że potrzeba tylko jednej minuty, żeby kogoś zauważyć,
jednej godziny, żeby go ocenić i jednego dnia, żeby polubić,
ale całego życia, by go później zapomnieć.
I'm a dreamer,
a distant dreamer,
dreaming for hope...
no to moją pasją jest (pomijają taniec;p) łyżwiarstwo figurowe i muzyka...uwielbiam jezdzic na łyzwach..ale czasu mi brakuje zeby chodzić na jakies zajęcia z lyzwiarstwa..:)
_________________ Dance is your pulse, your heatrbeat, your breathing.
It's the rythm of your life.
It's the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness and envy.
Właśnie zapomniała dodac, ze uwielbiam czytac książki...:) i czasem pośpiewac jak jestem sama;)
_________________ **************************
Wiola/Marcin/Iza/Tomek
Mówi się, że potrzeba tylko jednej minuty, żeby kogoś zauważyć,
jednej godziny, żeby go ocenić i jednego dnia, żeby polubić,
ale całego życia, by go później zapomnieć.
I'm a dreamer,
a distant dreamer,
dreaming for hope...
No to tak... oczywiście taniec. I nowoczesny i towarzyski. Od niedawna, niestety ale już to kocham <3
Poza tym jeżdżę konno Od pół roku dopiero...
W ubiegłym roku skończyłam I stopień Szkoły Muzycznej (fortepian).
Poza tym uwielbiam czytać książki (ulubione - wszystkie części Harry'ego Pottera, S@motność w Sieci, Weronika postanawia umrzeć itp.).
Moje zainteresowania oprócz tańcza to:
~kino-szczególnie konedie romantyczne
~muzyka-mogła bym jej słuchać godzinami
~sport-pływanie, jazda na rowerze, siatka, rolki, łyżwy
~moda
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum