_________________ A na planecie Małego Księcia jak na każdej innej planecie, rosły dobre i złe roślinki. Co za tym idzie dobre ziarenka z dobrych roślin i złe ze złych . Lecz ziarenka są niewidoczne . Drzemią w tajemnicy w ziemi, aż któremuś z nich przyjdzie pomysł obudzenia się . Więc przeciąga się i najpierw wypuszcza nieśmiało ku słońcu zachwycającą bezbronną roślinkę. Jeśli to łodyżka rzodkiewki lub róży to może sobie rosnąć do woli. Ale jeśli mamy do czynienia z chwastem , trzeba go usunąć natychmiast po rozpoznaniu.
Wiek: 15 Dołączyła: 30 Paź 2007 Posty: 505 Skąd: far far ełej
Wysłany: 2008-06-21, 19:20
jessica jackson napisał/a
Aktorstwo... chcę być aktorką... to moja pasja.
to nakręcę z tobą film, bo będę reżyserem ;p
moje największe marzenia-hobby z dzieciństwa to wojskowe odrzutowce, grafika, kreskówki, kuchnia i film. tak zostało w zasadzie.
_________________ aktorzy są widzami, widzowie aktorami,
a ja pomiędzy wami
co dnia widzę, że na scenie jest pusto
i tylko wielkie lustro - tło do gry
daje nam złudzenie, że ktoś jest na scenie,
a to w odbiciu my
jessica jackson napisał/a
Aktorstwo... chcę być aktorką... to moja pasja.
to nakręcę z tobą film, bo będę reżyserem ;p
moje największe marzenia-hobby z dzieciństwa to wojskowe odrzutowce, grafika, kreskówki, kuchnia i film. tak zostało w zasadzie.
Taa... Nakręcisz film, potem pójdziemy na kawkę i będziemy przyjaciółkami i powiemy: "Pamiętasz nasze forum?" "To ty byłaś jessicą jackson?" "A ty Ree?" "Ale jaja"
_________________ A na planecie Małego Księcia jak na każdej innej planecie, rosły dobre i złe roślinki. Co za tym idzie dobre ziarenka z dobrych roślin i złe ze złych . Lecz ziarenka są niewidoczne . Drzemią w tajemnicy w ziemi, aż któremuś z nich przyjdzie pomysł obudzenia się . Więc przeciąga się i najpierw wypuszcza nieśmiało ku słońcu zachwycającą bezbronną roślinkę. Jeśli to łodyżka rzodkiewki lub róży to może sobie rosnąć do woli. Ale jeśli mamy do czynienia z chwastem , trzeba go usunąć natychmiast po rozpoznaniu.
Ja oprócz tańca kocham piłkę nożną. Piłka jest całym moim życiem. Kibicuję Manchesterowi United i Cristiano Ronaldo. No i oczywiście reprezentacji Polski.
_________________ Taniec rozbudza, wyzwala refleksje. Podaj mi dłoń, ja dam Ci lekcję...!
Hm, TANIEC na pierwszym miejscu, poza tym - muzyka, bo w końcu bez niej nie było by tańca i ogólnie kocham się w wieczorach z magią nut, instrumentów i wspaniałych głosów. Fotografia - urzekło mnie kompletnie to zatrzymywanie czasu. Książki to coś wspaniałego. Czytaj i daj się ponieść. Teatr chyba lubię o wiele bardziej niż kino, choć do tego drugiego też nie mam żadnych zastrzeżeń (więc ogólnie: sztuka). Moda, streetfashion. Piękni ludzie.
Lubię rozmawiać przy kawie na długie i interesujące tematy, ktoś chętny? Oh, dużo tego. Lubię strzepywać sen z powiek.
_________________ cała jestem bałaganem, bitwą, wojennym stanem. hi supergirl.
Muzyka, ogólnie zajmuję się troszku muzyką, kiedyś bardziej. Zajmuję --> produkuję, mixuję.
Taniec, ale ma być "oprócz".
Francuski, jako język i jako kraj. Ogólnie tam zamierzam wiązać bliższą jak i dalszą przyszłość.
Poza tym parę drobnych jeszcze zainteresowań tj. grafika, projektowanie graficzne, szkicowanie, czyli sprowadza się do grafiki.
rytmika, chociaż to sie poniekąd wiąże z tańcem
muzyka najróżniejsza (od HH do muzyki poważnej)
i fortepian, ale to już teraz musi być moje zainteresowanie
np. kaseta pomalowana odblaskowymi lakierami do paznokci, zawieszona na łańcuszku i noszona na szyi, lub tak zwanego picassa: "kartka papieru a na niej lakiery do paznokci, farby, odciski ust [moich ] itp.
oczywiście poza tym czytanie książek i różne inne
MUZYKA, taniec, new style przede wszystkim, śpiew, książki, psychologia, dziennikarstwo, język francuski, wszystko co z Paryżem związane, street ball, ogółem koszykówka <3, kino, teatr, moda (ale tu raczej nie pod względem wszyscy mają buty EMU, mam i ja - chodzi o oryginalność, łamanie stereotypów ).
Ogółem jeszcze łamanie stereotypów właśnie, przeskakiwanie przeszkód, niszczenie barykad i spełnianie marzeń - tym się interesuję.
_________________ "Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to robi.."
by Albert Einstein ♥
Więc nie bój się.
Podaj swoją dłoń.
Zaufaj mi.
Byłam tam nieraz...
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum