Wysłany: 2007-11-13, 12:49 wasze zainteresowania oprócz tańca... ??
jakie macie zainteresowania oprócz tańca <OCZYWIśCIE> ?? co robicie w wolnym czasie ? co was interesuje, fascynuje ? czy sie zajmujecie po szkole (czy tam po pracy) ?... po prstu wasze pasje
hm... może zaczne od siebie.....
a więc .... od dłuższego czasu fascynuje mnie fryzjerstwo ... straszną frajde sprawia mi obcinanie, farbowanie i układanie włosów moją pierwszą "ofiarą" była moja psiapsióła nie powiem była zadowolona a od nie dawna zaczęłam ciuszki projektować (to może za dużo powiedziane) ale zajebista jest zabawa - co prawda w tym nie chodze ale od czegoś trzeba zacząć, nie ??
lubie również moje 'wieczorne maratony' z kumpelami (odbywają sie na ogół raz w miesiącu) włączamy filmy i zarywamy nocke ! raz płaczem raz śmiejemy , a i jakiegoś horroru też nie zabraknie ! ! ! polecam wszytskim jest bosko :*
uf... ale sie spisałam oki tyle o mnie ... bo chyba już wiecie wszystko .... a wy ?? zapraszam do równie obszernych odpowiedzi !
pozdrawiam :*
_________________ ... bo nie ma większej miłości od tej
gdy ktoś życie oddaje bym ja mógł żyć...
Po pierwsze uwielbiam psy i inne futerkowe zwierzaki. Co zresztą było już widać w jednym z moich postów. Nie wiem, czy można powiedzieć, że jest to pasja, którą zajmuje się w wolnych chwilach, ale staram się w każdy możliwy sposób popierać akcje związane z ochroną i obroną zwierząt.
Po drugie nie będę wyjątkowa, jak napiszę, że moją pasją jest muzyka. Praktycznie cały dzień leci u mnie jakaś muzyka i nie wyobrażam sobie robienia czegokolwiek bez puszczonej w tle muzyki.
Po trzecie bardzo lubię chodzić na lodowisko i regularnie jeżdżę na łyżwach. Praktycznie jak wychodzę ze ślizgawki to od razu mi tego brakuje.
A moją największą pasję zostawiłam sobie na koniec. Mówię tu o teatrze. To jest miejsce, od którego jestem po prostu uzależniona. Jak za długo nie jestem w teatrze to czuję się jak narkoman na głodzie i po prostu muszę pójść kupić sobie jakieś bilety, bo jak nie mam w domu żadnych biletów to się strasznie niepewnie czuję. To już się przerodziło w jakąś manię, ale nic na to nie poradzę.
_________________ "Snuj marzenia tak, jakbyś miał żyć wiecznie; żyj tak, jakbyś miał umrzeć dziś." (J. Dean)
Nie wyobrażam sobie zycia bez książek, jestem nałogową czytelniczką. A drugą moją wielką pasją - choć mój nadmorski avatar jest trochę mylący - są góry.
ja osobiście nie tańczę i raczej nie bede tańczyć, ale bardzo lubie patrzeć na innych jak tańcza. a moją prawdziwą pasją są książki. uwielbiam czytać, wszytski gatunki. a najbardziej kryminały, sensacje i thrillery!!!! ale wszytsko co mi wpadenie w rece z przyjemnoscia przeczytam (poza fantastyką, nie lubię tego).a poza tym to jeszcze kuchnia, lubie gotowac i eksperymentować.
[ Dodano: 2007-11-13, 19:07 ]
ups... i jeszcze jestem wielką miłośniczką zwierząt. mam dwa psy i kota (miałąm dwa koty ale jeden niestey ceiżko zachorował:(:(:(:()
Moimi zainteresowaniami są książki oraz motoryzacja
Wielu to zdziwi, ale najbardziej lubie Sienkiewicza. Po prostu jak zacznę czytać to nie przestaję...
Ostatnio namiętnie czytam książeczki detektywistyczne Hithcocka
Ale zdecydowanie wolę książki polskiego autorstwa. jedyna zagraniczna książka która mnie bardzo zaciekawiła to "Niekończąca się historia"
Natomiast co do motoryzacji to mój wiek nie pozwala mi jeszcze mieć auta, ale magazyny motoryzacyjne non stop idą w obrót.
Ulubiona marka: AUDI Cztery pierścienie górą!
_________________ TARJA TURUNEN
Chwila kiedy po raz pierwszy ją usłyszałem była najpiękniejszą w moim życiu...
Języki obce - angielski, niemiecki, hiszpański.
Filmy z Johnnym Deppem to moja obsesja...
Grafika "photoshopowa". Uwielbiam coś tworzyć;D
Fotografowanie:D
U mnie taniec jest na pierwszym miejscu ;] Top Toy's Rlz ;] Bler <3 a oprócz tego to muzyka... granie, śpiewanie itp. projektowanie ciuchów... w moim zeszycie aż roi sie od fajnych pomysłów jeszcze nie zrealizowanych xD I podróze... A szczególnie południowa Europa... Mmm.. Włochy... fantazja x] i to tyle ;] http://schwarzprincesss.fotka.pl tez co$ o mnie będzie xD buzka =*
_________________ Taniec jest najwznioślejszą, najbardziej wzruszającą, najpiękniejszą ze wszystkich sztuk, bo nie jest tylko prostą interpretacją czy wyobrażeniem życia; jest samym życiem
nie wyobrazam sobie zycia bez ksiazki i muzyki !! to dla mnie jak powietrze..kocham czytac i przy tym sluchac muzyki...hmm, no i taniec to mojez zycie
kocham psy, ale zadnego nie mam...
Oprócz tańca KOCHAM muzykę. Kocham słuchać, spiewać, tańczyć do niej. Myśle ze dzien bez muzyki jest dniem straconym.
Pozatym uwielbiam filmy, uwielbiam telewizje, podoba mi sie aktorstwo.
Jest tak wiele rzeczy które chciałabym jeszcze spróbować i zobaczyć,że po prostu głowa mała.
Bardzo, ale to bardzo chcę być aktorką albo piosenkarką lub tancerką. <3
ja osobiście nie tańczę i raczej nie bede tańczyć, ale bardzo lubie patrzeć na innych jak tańcza. a moją prawdziwą pasją są książki. uwielbiam czytać, wszytski gatunki. a najbardziej kryminały, sensacje i thrillery!!!! ale wszytsko co mi wpadenie w rece z przyjemnoscia przeczytam (poza fantastyką, nie lubię tego).a poza tym to jeszcze kuchnia, lubie gotowac i eksperymentować.
to zupełnie tak, jak ja, lubię patrzeć jak ktoś tańczy, "pochłaniam" takie programy jak ten, i kocham książki-nie wyobrażam sobie bez nich życia, no i marzą mi się podróże, Daleki Wschód zwłaszcza i kraje latynoskie
ja tańczyć zawodowo nie tańczę... ale jak idę gdzieś na imprezkę to mnie parkiet pochlania
takto nie mam takiego jednego zainteresowania
lubię samochodziki, książki z psychologia związane,
Tańcem zainteresowałam sie niedawno,wiec średnio zorientowana jestem w tej dziedzinie... Nie wyobrazam sobie życia bez muzyki i ksiązek...Uwielbiam spiewać...raczej kiedy nikt nie słyszy Chociaz...coraz mniej czasu na to wszystko... Moją pasja jest też nauka języka rosyjskiego... marzy mi sie też hiszpański...piękny język... Może kiedys sie uda nauczyć go...
ja chodziłam na taniec disco, ale jak byłam mała, ale potem dużo osób rezygnowało i rozwiązano grupę, potem miałam chrapkę na taniec towarzyski, ale oczywiście jak to głupiutka dziewczynka chciałam koniecznie zapisać się z jakąś koleżanką, a że te nie miały ochoty-to ja sama stchórzyłam i to był największy błąd mojego życia , teraz tego żałuję okropnie, choć na naukę nigdy nie jest za późno...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum