Wiek: 15 Dołączyła: 30 Paź 2007 Posty: 505 Skąd: far far ełej
Wysłany: 2008-06-15, 08:15
alfinete napisał/a
Gdzie macie nocleg??? bo ja poszukuje;/;/
jak znajdziecie to musicie się szybko zmywać, bo przecież opener festival się zaczyna 4.07 ;p
_________________ aktorzy są widzami, widzowie aktorami,
a ja pomiędzy wami
co dnia widzę, że na scenie jest pusto
i tylko wielkie lustro - tło do gry
daje nam złudzenie, że ktoś jest na scenie,
a to w odbiciu my
Wysłany: 2008-07-01, 06:45
Dance Battle to okazja dla tancerzy, którzy chcą zaprezentować swoje umiejętności szerszej publice, a przy tym sprawdzić się w pojedynkach tanecznych z innymi. Do bitwy mogą przystąpić tancerze reprezentujące najróżniejsze style i tendencje w tańcu nowoczesnym.
Występy oceniać będzie jury złożone z wykładowców warsztatów tanecznych odbywających się w ramach Bruk Festivalu.
Data: 2 lipca (Środa), godzina 19:00
Miejsce: Klub Bulaj (Gdynia, Ul. Sędzickiego 19 - wejście od strony Bulwaru Nadmorskiego)
Wjazd: 5 zł
to dla tych, którzy są z okolic, a nie załapali się ta cały festival, a zapewne będzie na co popatrzeć
a ja pomiędzy wami
a to w odbiciu my
ance Battle to okazja dla tancerzy, którzy chcą zaprezentować swoje umiejętności szerszej publice, a przy tym sprawdzić się w pojedynkach tanecznych z innymi. Do bitwy mogą przystąpić tancerze reprezentujące najróżniejsze style i tendencje w tańcu nowoczesnym.
Ale mam chęć tam wystąpić tylko to jest tak daleko :/ No i wejście tylko 5 zł
_________________ "Taniec jest jak napad na bank – liczy się każda sekunda."
I can't feel the way I did before. Don't turn your back on me. I won't be ignored.
Wysłany: 2008-07-01, 09:20
Sir_Rafael napisał/a
Ale mam chęć tam wystąpić
tzn. zapisy były wcześniej
szkoda, fajnie by było jakby każdy z tłumu mógłby wziąć udział tak na spontana ;p
a ja pomiędzy wami
a to w odbiciu my
Dance Battle to okazja dla tancerzy, którzy chcą zaprezentować swoje umiejętności szerszej publice, a przy tym sprawdzić się w pojedynkach tanecznych z innymi. Do bitwy mogą przystąpić tancerze reprezentujące najróżniejsze style i tendencje w tańcu nowoczesnym.
Występy oceniać będzie jury złożone z wykładowców warsztatów tanecznych odbywających się w ramach Bruk Festivalu.
Data: 2 lipca (Środa), godzina 19:00
Miejsce: Klub Bulaj (Gdynia, Ul. Sędzickiego 19 - wejście od strony Bulwaru Nadmorskiego)
Wjazd: 5 zł
A tak słyszalam o tym:) mam pojechać w tym roku do Gdyni P tylko nie wiem kiedy.Zapewno już po całym festiwalu
Wysłany: 2008-07-09, 08:35
Cytat
Dzień pierwszy rozpoczęły eliminacje do finałowego turnieju break dance „Mighty4 Poland. Impreza „Mighty4 została powołana w 1998 r. przez Paula „Paulskee Ruma, organizatora największych turniejów dla bboys i bgirls na świecie (współpracującego także z Cros One przy produkcji Freestyle Session w Los Angeles/ USA).
Do zawodów rozgrywanych w Teatrze Muzycznym stanęły 33 ekipy z całej Polski, z których każda składała się z 3 osób, do niedzielnych finałów przeszło 16 zwycięskich ekip.
Drugi dzień Bruku wyzwolił jeszcze więcej emocji. Przebiegał pod znakiem zapytania: która z ekip Break Dance pojedzie na finały Mighty 4 do San Francisco w USA? Naprzeciwko siebie na deskach Teatru Muzycznego stanęło 16 najlepszych składów z Polski. Zmagania zawodników oceniali: Poe One / Style Elements & Zulu Kingz / USA, King Foolish / Octagon Crew / Szwecja, Rudy / Broken Glass 2/ Polska.
Bezapelacyjnie wygrali: LAJONY KINGZ ze Śląska w składzie: bboy YARKO, bboy GREKU, bboy HUHER. Drugie miejsce zajęła ekipa: KINGZ OF WARSAW.
Cytat
Niedziela to również dzień zawodów tanecznych „Show Your Skillz w stylu HipHop & New Style. Do zawodów stanęło 32 zawodników, z których jury w składzie Ania „YouYa, Costa (Soul B / Ukraina), Zosia Soffi Styn (Smooth Moves) wybrało 16 najlepszych, którzy walczyli ze sobą w systemie pucharowym 1 na 1.
Zawody wygrała Jola „Jolanda Urbanowicz z Gdańska, która, oprócz szacunku licznie zgromadzonej publiczności, zdobyła nagrodę pieniężną w wysokości 1000 zł. Nagrody ufondowali sponsorzy: Cropp oraz Ecko Watches.
a ja pomiędzy wami
a to w odbiciu my
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum