Wysłany: 2008-07-30, 15:58 Choreografie - nauka z neta.
Na pewno nie jeden/jedna z was szukal filmow z ukladami do ich ulubionych piosenek itd ;]
Jak wiadomo czesto nawet gdy uklad jest fajny to ciezko z jakoscia filmu, ustawieniem kamery ...
Chcialem zapytac czy umiecie jakies uklady z neta i czy macie linki z ktorych sie ich nauczyliscie / ew. znacie jakies fajne choreografie nagrane w przejrzysty sposob?
Podsyłajcie linki ;]
Pozdrawiam
_________________ "Gamma who? one word: bitches!"
"Y'all just mad. Because today, you suckers got served."
oglądaj i powatarzaj do upadłego
mi średnio przyswojenie takiej choreografii zajmuje cały dzień od 10 do 22 a później kąpiel i następnego dnia zakwasy :P
Ja niestety pozostaje jak na razie tylko przy oglądaniu i podziwianiu tych choreografii, uczę się raczej na zajęciach, w domu mam niewiele czasu i miejsca
ta ja widziałem te choreografie grupy eketc, erika prede wszystkim
bardzo fajne i wogóle taka sympatyczna grupa sie wydaje
staraj się uczyć tych najlepszych choreografii najpierw to łatwiej będzie Ci wymyślić własne i łatwiej będzie Ci też uczyć się łatwiejszych (chyba jasne )
Ja uczę sie ruch po ruchu tzn. pierwsze 2 kroki powtarzam żeby wbić sobie w głowę potem zatrzymuje filmik następne itd. xD
Troche głupio jest się uczyć z yt ,bo wiadomo na treningu w realu trener jest przed nami a w komputerze prawa ręka to nasza lewa i trzeba się połapać która strona
Niektóre chorełki są Boskie ale niestety za trudne żeby tak poprzez patrzenie na filmik nauczyć
ja się uczyłam choreo z klipów,koncertowych wersjii i filmów. teraz przyszedł czas na net. więc sciagam sobie te utwory i te choreo jaka mi sie podoba i się jej uczę
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum